Thursday 28 June 2007

Με τι κόσμο ζούμε?

Με πονάει πολύ η θέα της βουνοκορφής της Πάρνηθας με τις αδίστακτες κόκκινες φλόγες. βρήκαν λέει γκαζάκια. πέθαναν και 2. καλά λέω? και δεν καταλαβαίνω πάλι. τι μπορεί να σκέφτεται ένας άνθρωπος για να πάει να βάλει φωτιά σε ένα δέντρο? τι? δεν σκέφτεται? και τι μεγάλη δειλία να το κάνεις κρυφά. τώρα κάθεται/κάθονται κάπου , βλέπουν τις φλόγες και γουστάρουν? τι γίνεται ρε παιδιά? κρατήστε με. θέλω να πάρω την μηχανή και να φύγω μακριά απο τους εξωγήινους! Με πονάει πολύ αυτή η θέα.

4 comments:

αθεόφοβος said...

Τα γκαζάκια ενός ψυχικά διαταραγμένου δεν είναι η συχνότερη αιτία μιας πυρκαγιάς.
Πιό συχνή είναι πεταμένα τσιγάρα,ανόητοι που καίνε χόρτα χωρίς να έχουν ένα λάστιχο με νερό δίπλα τους,μπουκάλια πεταμένα στο δάσος που γίνονται φακοί στον ήλιο,σκουπιδότοποι,πυλώνες της ΔΕΗ με σπινθήρες, οικοπεδοφάγοι και κτηνοτρόφοι που θέλουν βοσκότροπους.
Φωτιές λοιπόν θα ανάβουν πάντα,πρόληψη και άμεση επέμβαση πρίν να φουντώσουν δεν έχουμε.

Anonymous said...

"Βρε μήπως ζούμε στην κόλαση ενός άλλου κόσμου;" Τα λόγια είναι του Γιάννη Καλαμίτση αλλά τα συμμερίζομαι πλήρως! Αν είναι δυνατόν αυτός ο κόσμος να έχει δημιουργηθεί από ...θείες και αγαθές οντότητες! Impossible! Το ισχυρότερο επιχείρημα εναντίον της θρησκείας. Της κάθε θρησκείας που καταδυναστεύει τον άνθρωπο.

Ευχαριστώ για την επίσκεψη και τα καλά λόγια.

maya said...

@αθεόφοβος
ποτέ δεν θα μπορέσει η ελλάδα να έχει πρόληψη. είμαστε του κάτσε να δουμε. μην τρέχουμε πριν χρειαστεί. αρα δυσοίωνα τα πράγματα...
τώρα για την επέμβαση, με πολλή ελπίδα και λίγα μαγικά?
μπα. παραμένω απαισιόδοξη για το κράτος.

maya said...

@heliotypon
δεν έχω τίποτα να προσθέσω! τα είπες όλα. μεγάλο κεφάλαιο και η θρησκεία. αυτό κι αν έχει συμφέροντα! ασε.
spot on κι ο Καλαμίτσης όπως πάντα. Δεν τόχα ακούσει. Ευχαριστώ.
καλημέρα σου!
χ