Wednesday, 14 January 2009

Μπορεί να...

…Υπάρχεις. Σε είδα σαν πρώτη φορά. Μπορεί να είναι και η πρώτη. Άνδρας. ατόφιος. Πόσες φορές νόμισα πως ήσουν εσύ. Είναι απίστευτη η προσαρμοστικότητα της επιθυμίας μας… όταν ήρθες όμως, κατάλαβα το παρελθόν. Ό,τι έχω ζήσει ως τώρα ήταν προνύμφες της πραγματικότητας. Πέταξα τις ετικέτες και ξανακοίταξα εσένα. Θα μπορούσες να ήσουν με τα χρόνια θλιμμένος. Να νοιώθεις πως φεύγοντας τα νιάτα, δεν μένει τίποτα. Ίσως όμως σπας τις χαρακιές στην ψυχή σου με θράσος. Υπερασπίζοντας το λίγο που δεν σου σκότωσαν και σε κάνει ΕΣΥ. Με ορμή που έχουν μόνο λίγοι. Που ηττήθηκαν και έπειτα σηκώθηκαν καλύτεροι. Είσαι λαβωμένος, ζωντανός, όμορφος. Είσαι Άνδρας. Τι θα πει αυτό πια? Που όλοι το ψάχνουμε? Τι ζητάμε από σένα ? ξέρεις? …δεν φοβάσαι. Έχεις καταλάβει. Είναι απλά τα πράματα που κοιτάς με αλμυρά μάτια. Είναι όμορφες οι αδυναμίες που δέχεσαι στοργικά. Είναι δύναμη οι πληγές που αργά επούλωσες. Παρατηρώ το ανοιχτό σου στέρνο ηδονικά. Θολώνω από θαυμασμό που μόνος αναστέναξες και ρυμούλκησες το χαμόγελο σου μέχρι να γεμίσει τον κόσμο όλο. Θα μπορούσες να ειρωνευτείς τις αδικίες σου. Να φτύνεις αμυντικά τις επιθυμίες σου με δηλητήριο. Να αμπαρώσεις την τρυφερότητα σε παλιά επεισόδια μελαγχολικά. Όμως εσύ, δεν είσαι οι υπόλοιποι. Εσύ, έβγαλες τα γυαλιά της νόρμας ενώ βόλευε να παίξεις με τους κανόνες. και κοίταξες πέρα ξανά. Εκεί που βάζουν πινακίδες «προσοχή». Όχι από άγνοια. Αλλά με αργό ενθουσιασμό για το σαγηνευτικό ίσως. Ολόγυμνος βούτηξες σε θάλασσες άγνωστες γιατί έπρεπε να κρατήσεις την αναπνοή σου. Όλα τ’άλλα στα πήραν. Τότε σπάραξε «όχι» η καρδιά σου. Διεκδίκησες το απόλυτο «ναι» χωρίς δικλείδες ασφαλείας. Ποτέ δεν έγλυψες τις ευκολίες. Κορεσμένη ιδιότητα… Ίσως δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι γίνεται κι εύκολα… μπορεί να ζήλεψες κάποτε τους άλλους. Ίσως όμως τώρα πια να ζηλεύουν εσένα. Δεν θα το μάθεις ποτέ. Σημασία έχει πως δεν σε νοιάζει πια. Σε κοιτάζω … Σκληρός κι ευαίσθητος μαζί. επικίνδυνα ερωτεύσιμος. Ισχυρός γιατί ματώνεις τα σπασμένα σου. Ευφυής γιατί μαθαίνεις από παντού. Γλυκό παιδί γιατί θυμάσαι πως τα όνειρα πρέπει να τα ακολουθείς με μάτια πάλι αγνά. Άνδρας γιατί πεισμώνεις να δουλεύεις την καρδιά σου, να προκαλείς το μυαλό σου, να χορταίνεις την ψυχή σου. Και να ορμάς ενώ ξέρεις ότι μπορεί να πέσεις. Κάθε φορά. Βρήκες και στο χώμα ομορφιά. Παντού είναι. γιατί εσύ την βλέπεις. και γω ? Μπορεί να σε φαντάστηκα πάλι... Ίσως όμως υπάρχεις.

*ακούγεται το “wild is the wind” με τον david bowie

82 comments:

dimosthenis s said...

... Πολύ ψηλά ο πήχυς.
Και δε μου λες; Ελεγεία στον άντρα και τη γυναίκα κάνεις;Και πάλι ο ύμνος ...
Τεσπα για να μιλήσω σοβαρά.


Λοιπόν πιστεύω ότι περιγράφεις μια προσωπικότητα που εμείς οι κοινοί θνητοί δεν μπορούμε να πλησιάσουμε. Όχι γιατί δεν θέλουμε, άλλωστε ποιός δεν θέλει να είναι "επικίνδυνα ερωτεύσιμος", όπως λες, αλλά γιατί ο φόβος και το βόλεμα δημιουργεί ισχυρές άμυνες και εμπόδια.


Το να ξεκουνήσεις τη ζωή σου καμιά φορά είναι πολύ πιο δύσκολο κι από το να την αλλάξεις ...Πω πω το πάω για σεντόνι. Σκάω ...

koulpa said...

μα έτσι δεν είμαστε όλοι;.. χαχα ο κατα φαντασίαν υπαρκτός..:):)
δεν έχει σημασίας πως είναι ο άλλος.. αν εσύ κατάφέρνεις να το νιοθεις έτσι.. όλα πρίμα.. κι όταν γυρίσουν όρτσα.. νομίζεις ότι τρέχεις ότι πετάς.. αλλά είναι φαινομενικό..:):)
καλησπέρούδιαααααα:):)
σημερα το κράτησα κληστό το κουτάκι.. τού βαλα και μιά πέτρα πάνω.. δεν είναι κάθε μέρα του αι γιαννιού.. αλλά πάλι.. μια λέξει φτάνει.. να το κλοτσίσει.. :):)

maya said...

@δημοσθένη μου

όχι μην σκας !
πού θα σε ξαναπετύχω σε σοβαρό σχόλιο?????
:)

ελεγεία στην αγάπη
για την γυναίκα
για τον άνδρα

είμαστε υπέροχα πλάσματα

πολύπλοκα μα τόσο απλά τελικά ...

τι ζητάμε ?
γιατί προχωράμε ?
πώς ΖΟΥΜΕ ?

:)

ο ύμνος έδενε λόγω του κοινού θέματος.
τόχα πει ότι θα προσπαθήσω να γράψω και για τον άνδρα ...

ο πήχυς πάντα ψηλά κάθεται .
γιαυτό όλοι περνούν απο κάτω συνήθως ...

αχ και πιάνεις το αγαπημένο/μισητό μου θέμα:
τον φόβο και το βόλεμα ...

:)


μημιφτιάνς κι αρχίσω πάλι τα γαμίδια !
μια χαρά δεν είμαι μες την γλύκα ?
ε ?

δεν χρειάζεται τέλος πάντων θεικές ιδιότητες
για να ΖΕΙΣ γαμότο !
τόχουμε πια αναγάγει σε κάτι το σπάνιο !!!!!

έλεος πια .
σιχάθηκα τους λίγους !που μας αλλάζουν τα μέτρα .

υπάρχουν μοναδικές γυναίκες και μοναδικοί άνδρες .
τέλος .

και παλι καλά !!!!!!
:)))))))

maya said...

@κούλπα μου
τέλειο ηταν το ο κατα φαντασίαν υπαρκτός..
αχαχαχα

μαγκιά θεωρώ να αντέχεις και τα όρτσα και τα πρίμα .
είναι αυ΄το που λέγαμε και χτες
τα μπορεί έτσι, μπορέι κι αλλοιώς .

το ένα αναδεικνύει το άλλο .
τίποτα δεν στέκεται καλά μόνο του .

και συμφωνώ απολύτως
ότι δεν έχει σημασία πώς είναι ο άλλος .
εσύ αγαπάς .
εσύ νοιώθεις
άρα εσύ είσαι ευτυχής .

beauty is the in the eye of the beholder

έτσι ακριβώς .
:)))))))


α και πούσαι ?

κτούυυυυυυυυνγκ ! @#$%^&*&^%$#@!
(την κλώτσησα την πέτρα ...
απαπαααα τι μακρινό σούτ .....)

για λε' για λε'

χχχχχχχχχχχχχχχχχχ

koulpa said...

axaxaxa.. το πρώτο που θυμήθηκα είναι μιά φάρσα παλιά.. μιά χαρτοσακούλα.. με μιά κοτρώνα μεσα.. για να την πατήσει ο τσαντύλας που θα την κλωτσίσει.. πολύ κακό..:):)
εγώ εκ του αποτελέσματος είμαι παντός καιρού.. βολικός και ευτυχής.. στη νιρβάνα μου.. είπαμε.. ενοχλεί.. προκαλεί.. αλλά σιγά μη κλάψω..:):)
χαχα τώρα που την κλότσισες.. άνοιξε το κουτάκι.. ότι με σκανδαλίσει.. θα το ξεφουρνήσω.. και μακάρι μη μετανιώσεις.. γιατί έσπασε και το μάνταλο..:):)
καλησπερούδια:):)

dimosthenis s said...

Καλά, περίμενε τουλάχιστον μια γύρα να περάσει ο κόσμος και μετά το κάνουμε αμέρικαν μπαρ, οκ;

koulpa said...

χαχα μα είπε να μετονομάσει η μάγια το άλλο σε "maya's bar"..αλλά σας αρέσει το απαγορευμένο..:):)
αν δε διαβάσω κάτι σκανδαλιστικό.. δε γράφω έτσι στα ξεκούδουνα..:):)
περιμένω τον κόσμο..:):)
που είσαι κόσμε;:):)

dimosthenis s said...

Α, κάτσε γιατί διαφωνώ με κάτι

Ίσως δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι γίνεται κι εύκολα… "Λοιπόν, δεν πιστεύω ότι το εύκολο είναι να κάνεις την παλαβή, για να τρουπώσεις ... Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά εμένα (και μόνο εμένα), μου κάνει πιο εύκολο να ζω με τις δικές μου νόρμες και αξίες, παρά να χορεύω όπως μου βαράνε ...


Λέμε τώρα, δεν ξέρω.

koulpa said...

γιατρέ μου μεγάλη κουβέντα ανοίγεις.. και είναι και νωρίς.. δεν έχει πατήσει ψυχή ακόμα.. εκτός απο εμάς..:):)
έυκολο είναι το ανόδινο.. η οδίνη είναι εκπειδευτική.. είναι κάτι να θυμάσαι.. είναι κάτι που επιλέγεις.. να επαναλάβεις ή να αποφύγεις στο μέλον.. η ευκολία είναι κομψή.. είναι παράκαμψη.. αλλά εσύ επιλέγεις.. ή έχουν προεπιλεγεί για σένα.. τις ΄νόρμες με τις οποίες θα ζήσεις.. εγώ πίστευα ότι το εύκολο ήταν συνόνυμο του φθινού.. του ανάξιου λόγου.. ο καθένας έχει το τρόπο του.. μου έχουν έλθει κι εμένα εύκολα.. αλλά δε τα άντεξα.. η ζωή είναι μικρή.. ο χρόνος μετριμένος.. και το εύκολο σου στερεί χρόνο.. γιατί θεωρώ το χρόνο σχετικό.. είναι περεισσότερος χρόνος 1 λεπτό σε φουρτούνα.. παρά 10 ώρες στο καναπέ..:):)
να δηλώσω ότι δε συμπάθησα ποτέ το Μ αλέξανδρο.. αντί να βγάλει τα στραβά του να λύσει τον κόμπο.. βρίκε την έυκολη λύση.. αν νικάς παρακάμπτοντας τους κανόνες είσαι νικητής μονο στα μάτια των άλλων.. εγώ πρωτιμώ να χάνω τιμημένα στά δικά μου μάτια..:):)
πωπω γερή κλωτσιά του ριξες ρε πεταλούδι.. ούτε στο αγνάντιο δε το βλέπω..:):)

dimosthenis s said...

Πέστα πασά μου!

diVa said...

παρακολουθώ:-)

koulpa said...

αχαχα δε το πιστεύω..βρίκα κάποιον που συφωνεί με το σύστημα αξιών μου; κάτσε εδω διπλα στο άλμπουρο έχει ωραία θέα.. μη σε ενοχλούν τα τριξήματα.. είναι ο περιούσιος λαός που πριωνίζει κάτω τις ξαρτόριζες:):)

dimosthenis s said...

Κοίτα, το ίδιο λέμε, με άλλα λόγια..Ναι ρε συμφωνούμε! :))))
Τώρα για το λαό να μην σχολιάσω ...

Αλεξάνδρα said...

Να ξεκινήσω από το τραγούδι που μου αρέσει πολύ;

Να πω για την εικόνα που επίσης μου άρεσε πολύ;

Ομολογώ πως με ξάφνιασες.

Υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι σπάνιοι σαν τα εντελβάις. Γυναίκες και άντρες.

Μόνο που ο ιδανικός άντρας δεν θα συναντήσει ποτέ την ιδανική γυναίκα και τούμπαλιν. Δεν θα είχε νόημα.

Ο έρωτας είναι αυτός που είναι γιατί είναι φευγάτος. Αν ήταν σταθερός και μόνιμος θα λεγόταν αγάπη.

Εντάξει το διάβασα δυό τρεις φορές ήδη. Γύρισες με άλλον αέρα. Είσαι πιο πολύ ΕΣΥ!

kulpa δίνεις ρεσιτάλ. Μπορώ να κάτσω στα μπροστινά καθίσματα να σε απολαύσω; Πολύ μου άρεσε το σχόλιό σου. Μα πάρα πολύ.
Κλωτσάτε το κουτί να πει κι άλλα.
"εγώ προτιμώ να χάνω τιμημένα στα δικά μου μάτια." ΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!

Η ζωή τους χωράει όλους. Απλά η ζωή δεν τους υμνεί όλους... ούτε η maya
8-)

Γιατρέ σόρυ που σε έχασα χθες. Είχα κάτι λογαριασμούς με τις κορύνες...

maya τι του έδωσες του γιατρού και μιλάει σοβαρά με πάνω από 4 γραμμές;Για να δούμε πόσο γρήγορα μπορείτε να τα κάνετε 200... Μου αρέσει όπως γράφει η Maya το πάει όλο και καλύτερα. Αν μείνουν τα σχόλια χαμηλά θα αργήσει να γράψει...

Βέβαια πάλι εγω θα φταίω :-)

Η κυρα Ταλι που είναι; Μου έλειψε!

koulpa said...

xaxa ναι γιατρέ μου.. ας αφείσουμε ασχολίαστο το λαό.. αχαρακτήριστο..:):)

αλεξάδρα μου.. μεγάλα λόγια μεγάλων ανδρών..(αναφέρομαι στην ηλικία.. άντε και στον όγκο..:):))
αποφεύγω να εκτίθεμαι τόσο συνήθως.. δε ξ΄περω τι με βρίκε εδώ.. ήταν δυνατό το σούτ μάλον.. χαχα εγώ σουτ; εσύ σουτ!! άσχετο.. αλλά είπαμε ότι του φανεί του λολοπαναγή..:):)
δε ξέρω τι έπαθα με την αλλαγή του χρόνου.. θα μου περάσει φαντάζομαι.. μέχρι τότε ευπρόσδεκτη πρώτο τραπέζι πίστα..:):)
χαχα εμείς οι τρις καμπαλέρος την κάνουμε τη ζημιά..:):)
αλήθεια που είναι όλοι;:):)

Negma said...

Κι εκεί που μόλις είχα ολοκληρώσει την ανάγνωση του (για άλλη μια φορά εκπληκτικού) κειμένου κι έκανα κάποιες αναπόφευκτες σκέψεις, για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου, για τον άντρα που είναι τώρα στη ζωή μου... έρχεται η κυραλεξάνδρα και μου λέει ότι δεν θα συναντηθούν ποτέ ο Άνδρας* και η Γυναίκα*, κλπ...

Γιατί βρε Αλεξάνδρα??? Αποκλείεις το να συναντηθούν και να τα πάθουν όλα μαζί? Έρωτα, Αγάπη, Πόθο, Φιλία... ΟΛΑ ΜΑΖΙ! Μη μου τα χαλάς ρε γαμώτη...

Άσε το άλλο το γέλιο που έριξα... Διαβάζω το σχόλιο του Δημοσθένη και με το που βλέπω το περί βολέματος... ΨΟΦΗΣΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!!!! Ακαριαία μου ήρθε η φάτσα της Μάγιας την στιγμή που θα το διάβαζε. Σκεφτόμουν την απάντησή της και πως όπως υπάρχουν εντολές στα σχόλια του στυλ "βάλε μπολντ", "βάλε ιτάλικς", αν υπήρχε εντολή "βγάλε χέρι, χώσε σφαλιάρα" η Μάγια θα την είχε ενεργοποιήσει πάραυτα!!!!!!!!!!

Και φυσικά το γέλιο απογειώθηκε όταν την είδα να αρχίζει τα γαμίδια και τα μημιφτιάνς...

Σοβαρά τώρα: Δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας Ιδανικός Άντρας. Αυτό που θεωρώ εγώ ιδανικό (και σχεδόν ταυτίζεται με τον Άνδρα*) μπορεί για άλλη γυναίκα να είναι το χειρότερό της.

Υπάρχει ένα ιδανικό ταίρι για τον κάθε άνθρωπο κι είναι τυχερός όποιος καταφέρει να το βρει σ' αυτήν τη ζωή.

Μάγια μου... δεν πίστευα πως γίνεται να σε γουστάρω πιο πολύ απ' ότι σε γούσταρα ήδη. Να που γίνεται! Αυτό... ;)* ο Άνδρας και η Γυναίκα στις τελευταίες αναρτήσεις της Μάγιας.

koulpa said...

πωπω ερημιά..:):)
καληνυχτούδια:):)

kryos said...

Κι είχα από το μεσημέρι ένα περίεργο φτέρνισμα κι έλεγα που να οφείλεται .

Ευχαριστώ maya μου !!!

Δεν ήταν ανάγκη :))

Φιλιά !!!

maya said...

@κούλπα μου
καλημέρα !

μαρέσει που δεν σου πήρε πολύ ν'αρχίσεις !!!!

σκανδαλίστικο θέλουμε ...?
κάτι θα βρούμε, δεν μπορεί ...

θέλω να πω και γω πόσο κορυφαίο θεωρώ αυτό που είπες
εγώ πρωτιμώ να χάνω τιμημένα στά δικά μου μάτια..:):)

respect.

μάλλον δεν είσαι μεγάλος μόνο λόγω όγκου/ηλικίας όπως λες ...
:)))


και να μην σου περάσει !
είσαι απόλαυση !


καλημέρααααα
χχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@δημοσθένη μου
ξέρω τι εννοείς για την ευκολία .
αλλά με αυτό που λες
και συ κι ο κούλπα
δείχνετε αυτό που λέω ακριβώς !

εύκολα, ξεκινώντας είναι να μην ξεχωρίζεις
είναι να πηγαίνεις όπου πάει ο όχλος και όπως .

δεν έχουν κατ'αρχήν όλοι δικές τους νόρμες και αξίες .
δανείζονται και οικειοποιούνται της μάζας τους κανόνες
είναι πιο 'ήρεμα' έτσι ...
πιο βατά ...

άμα φτάσεις να σκεφτείς ότι υπάρχει my way
δεν γυρίζεις πίσω όμως ...

καλημέρα πολύ!
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@ντίβαείναιμόνομίαμου
ωχ ...
να προσέχω μην πω τίποτα μαλακίες
ερωτικές
και φάω σφαλιάρα !!!!!
:)))))

αχαχαχαχα


καρασμάτς
χχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@αλεξάνδρα μου
ναι το τραγούδι είναι εντελώς φεύγα ...
και το ουίσκυ ...
κι ας μην το πίνω, μου κάνει ώριμο .

όσο για το ιδανικό
γιατί γίνεται μεγάλος ντόρος ,
εδώ δεν περιγράφω τον ιδανικό άνδρα
με τα πρότυπα της τελειότητας .

ή έστω δεν θεωρώ ιδανικό έναν άνδρα τέλειο .

για μένα αυτοί που αγγίζουν την 'τελειότητα'
είναι αυτοί που δέχονται τα ζόρια και τα κουσούρια τους
είναι αυτοί που δεν φοβούνται
που παραδέχονται και προχωρούν

δεν είναι τέλειοι
είναι ανθρώπινοι

και συμφωνώ με την στέλλα.
τι θα πει δεν βρίσκονται δυό τέτοιοι άνθρωποι ?

γιατί ???????????

όσο για τον έρωτα και την αγάπη
σούχω ξαναπει
εγώ θεωρώ έρωτα ακόμη και την αγάπη της μάνας για το παιδί της .
ακόμη και την φιλία .
όλα έρωτας είναι
και σαφέστατα όταν φαντάζομαι έναν τέτοιο άνθρωπο
δεν εννοώ την καψούρα .

στην καψούρα χέστηκες τι έχει περάσει ο άλλος
και τι σημαίνει η κάθε ρυτίδα του .

άλλο είναι ο έρωτας .
είναι τρυφερός και δοτικός .
είναι θεδεθε αγάπη ...

πρώτα ανθρώπινη και μετά ερωτική .

λες εντάξει το κείμενο ?
εμ τι θάλεγες !
φιλενάδα !!!!!!!!!
:)))))))))))


ο γιατρός, τι να πω ...
και γω ανησυχώ ...
πολλά σοβαρά σχόλια ...
αχαχαχα


καλημέεεεεεεεερα
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

υγ.δεν σχολιάζω τα 200.
φτου κακα!

Αθανάσιος said...

Αχ και να γύριζαν
τα χρόνια πίσω...
μα πώς τα έζησα
πρίν σε γνωρίσω;
Μήπως σε γνώριζα
πρίν σ΄αγαπήσω;
ή να σ΄αγάπησα
πρίν σ΄αντικρίσω;
Μέσα στα μάτια σου
ζεί η ζωή μου
είναι το γέλιο σου
αναπνοή μου...
και είν η πίκρα σου
όλη δική μου..

maya said...

@εστρέλλα μου
:)))))))))
μούλειψες σκατόπαιδο !
θέλω τα σχόλια σου
θέλω τα λόγια σου λέμε !

γελάω και σκέφτομαι μαζί .

συμφωνώ μαζί σου
η κυραλεξάνδρα μας τα χαλάει ...
γιατί όπως είπες και συ
ιδανικό δεν θα πει τέλειο .
θα πει special .

και αυτο είναι υποκειμενικό .

αλλά.

διαφωνώ στο ΕΝα μοναδικό ταίρι .
κάθε άνθρωπος βγάζει άλλους χυμούς
και σίγουρα είναι θέμα χημείας .
κι όχι ότι δεν υπάρει το τέλειο 'γάντι'
αλλά είναι τόσες οι παράμετροι
για να το πετύχεις αυτό ...

μπορεί να γνωρίσεις τον/την 'τέλειο/α'
(τι θα πει αυτό ...?)

λάθος στιγμή
λάθος ηλικία
άλλη ψυχολογία
άλλη φάση
και να προσπεραστεί .

και μόνο σαν σκέψη με τρελλαίνει ... !!!!

πόσο δύσκολο φαντάζει να βρεθείς
την στιγμή
που ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
θα είναι
ανοιχτοί
έτοιμοι
να βουτήξουν ...


αλλά μην το δούμε έτσι ...

πάντα αισιοδοξώ !
:)))))))))


γελάω και γω που με ξέρεις τόσο .
για το βόλεμα που είπε ο δημοσθένης ...

κι αν έχουμε φάει τέτοια μαλακία ...

δε γαμιέται .
μαθαίνουμε !


τεσπα .

ένα θέλω να πω .
λατρεύω τον άνδρα .
λατρεύω και την γυναίκα .
υπάρχουν .
και είναι ο λόγος που βρίσκουμε ομορφιά .
με την προσμονή και την ευχή να τους γνωρίσουμε .
με όποια ιδιότητα .

υπάρχουν .
ευτυχώς .


αστέρωμ'
'γουσταριόμαστε' όλο και περισσότερο !!!!
και τι καλά !
και πάλι καλά ...
δεν συμβαίνει ούτε αυτό συχνά ...
:))))υγ.να κάνω μια τρίτη αγανάκτηση για τους υπόλοιπους ?
τους μαλάκες ?????????????
κάβλα ?!!!
αχαχαχαχα


καλημέεεεεεεεερα
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@κρύε μου
pas de quoi !
με πέτυχες σε γενναιόδωρη στιγμή .
:)))))

καλημέρα μας
χχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@αθανάσιε
όμορφο .
ευτυχώς που με αγάπη γλυκαίνει η πίκρα .
αλλοιώς θα ήταν σαν το μάτι
που ξεματιάζεις και μετά γίνεσαι εσύ χειρότερα ...

αλλά
ας μην γυρίσουμε πίσω τα χρόνια .
ό,τι πέφυγε, πάει .
ας κατσικωθούμε στο τώρα
να το ρουφήξουμε ως το μεδούλι .
κάτι παραπάνω ξέρουμε τώρα ...


καλημέρα !!!
:)))))

Dee Dee said...

Εναν τετοιο αντρα εφτιαχνα καθε φορα που χωριζα. Το τοποθετουσα σε ενα τραπεζι απεναντι μου, να διαβαζει εφημεριδα εκει που επινα μονη τον καφε μου, σε ενα υπογειο καφε, στην Ρουμανια,

τον τοποθετουσα στο μπαρακι το βραδυ, να απολαμβανει το ποτο του και να σε κοιταζει στα ματια οταν μιλας,

τον τοποθετουσα σε φωτογραφιες και σε ταινιες να ζει τη ζωη με γνωση και εκτιμηση....μεχρι να ξανακανω σχεση με ενα ομοιομα του και να μου βγει για αλλη μια φορα ....θνητος :)

Ηρθε ομως και ενας θνητος που με εμαθε λεξη λεξη ενα παιδικο ποιηματακι που εγραφα συχνα στα λευκωματα μικρη

"Μην ψαχνεις κατι τελειο να αγαπησεις,
τελειοποιησε αυτο που εχεις με την αγαπη σου"

Μαγια μου, για αλλη μια φορα αφιερωσες. Μεσα απο αυτο το κειμενο δειχνεις καλα.


Αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ειναι..."Ίσως όμως τώρα πια να ζηλεύουν εσένα. Δεν θα το μάθεις ποτέ. Σημασία έχει πως δεν σε νοιάζει πια."

Καλημεραα!

xxxxxxxxxxx

maya said...

@ντίντι μου
άμα γράφεις ... ΓΡΑΦΕΙΣ !
:))))))))

μου άρεσε πολύ .
τα σχόλια σου όταν έχεις χρόνο
είναι πάντα σημαντικά .

τώρα το απόφθεγμα που παρθέτεις
είναι για μεγάλη κουβέντα...

υπάρχει λογική σε αυτό

άλλωστε την ομορφιά τα μάτια μας την ζωγραφίζουν .

αλλά είναι και φορές
που δεν βγαίνει νέκταρ
όσο και να στίψεις ...

το καλό είναι που μεγαλώνοντας
πιο γρήγορα αντιλαμβανόμαστε
και τα λάθη
και την επιτυχία !

την διάνα .

αν υπάρχει τέτοιο θείο πράμα !


ναι
είμαι καλά

και βλέπω να είμαι όλο και καλύτερα .
πείσμα θέλει και αυτοκριτική .
works wonders !!!!

καρασμάτς
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχ


Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α είπαμε ?
:)

dimosthenis s said...

Ντιντι, όταν λέμε Ρουμανία τί εννοούμε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

maya said...

αχαχαχα

τόξερα ότι θα τσιμπήσεις δημοσθένη !!!!

:)

dimosthenis s said...

να δεις που σε λίγο θα μιλάω ρουμάνικα, εδώ μέσα!

Negma said...

Καλημέρααααα!!!!!!

Διάβαζα την απάντησή σου και προσπαθούσα να καταλάβω γιατί μου λες αυτά που μου λες... Γύρισα πίσω να διαβάσω το δικό μου και τότε καταλάβα. Έχεις δίκιο, όπως το γράφω, λογικό είναι να καταλάβεις αυτό που κατάλαβες.

Διόρθωση λοιπόν: Όταν λέω ότι υπάρχει για τον καθένα ένα ταίρι, δεν εννοώ ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ & ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Απλά ότι δεν είναι ίδιο το "τέλειο ταίρι" για όλους. Λάθος διατύπωση.

Και μόνο η σκέψη θα μπορούσε να με οδηγήσει στην αυτοκτονία!!! Μπρρρρρρρ!!!!!!!!! Είμαι που είμαι Η γκαντέμω σε θέματα τάιμινγκ... αυτό μού 'λλειπε!!!

Κι όσο θυμάμαι πόσο έχω κλάψει και υποφέρει σε τρυφερή ηλικία θεωρώντας ότι έχασα τον ΕΝΑΝ & ΜΟΝΑΔΙΚΟ, χαμογελάω πικρά.

Ωριμάζουμε, αλλάζουν τα θέλω μας, ίσως όχι ριζικά, αλλά αλλάζουν. Άλλες ανάγκες, άλλες προσδοκίες... Αλίμονο αν υπήρχε κάπου μέσα στον κόσμο μόνο ένας για να μας "ταιριάξει".

Φιλούμπεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dee Dee said...

Δημοσθενη

Οταν λεμε Ρουμανια εννοουμε Constanta ......κι αν ησουν εκει οταν σπουδαζα....πες μου να κρυφτω :)

Μαγια

ειπαμε καλη χρονια.....αν εχεις 200 σχολια σε καθε αναρτηση που να θυμασαι :):)

Καλη χρονια ....ξανα μανα....μηπως πιασει η ευχη ;)

dimosthenis s said...

Α , ΟΚ ...


Όχι εγώ ήμουν Βουκουρέστι και τέλειωσα το 95.


Γέρος παιδί μου, τί να σου λέω ... :)

Κωνσταντίνος Π said...

μπήκα στα πεταχτά προχτές...

είδα ένα υπέροχο κείμενο και λέω θα το ξαναδιαβάσω περισσότερο ήρεμος αργότερα...

ξαναμπάινω σήμερα και βλέπω 200+ σχόλια και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό!
βλέπω κι άλλο ένα εξίσου υπέροχο κείμενο.
αν ξαναμπώ το βράδυ θα βρω 300+ σχόλια;

θα πω μόνον για τη ΓΥΝΑΙΚΑ ότι
"να εύχεται να μην είναι σαν τις άλλες" και "να παραμείνει έτσι όπως την περιέγραψες: ΜΟΝΑΔΙΚΗ" (και να μου τη γνωρίσεις next time!)

και για τον ΑΝΔΡΑ θα πω ότι υπάρχει. ότι υπάρχουν. απλώς είναι σκόρπιοι και δε φαίνονται...
ή ...τους ευνουχίσανε οι γυναίκες (όχι με κεφαλαία)...

υγ1: ακούγοντας το wild is the wind από τη νίνα, ήθελα να πω ότι προτιμώ τον bowie! με πρόλαβες όμορφα!

υγ2:μου θύμισες κάτι σχετικά παλιό κι αγαπημένο:

Μπορεί να μοιάζεις με κείνους που βρίζω
κι όμως σε ψάχνω και σε αγγίζω,
μπορεί να ψάχνω αφορμή να σε χάσω
κι όμως ιδρώνω για να σε φτάσω.

Μπορεί να μοιάζω με ζητιάνο στα φανάρια
κι όμως μου τάζεις χρυσά φεγγάρια,
μπορεί να κάνω τη ζωή σου εφιάλτη
μα η φωνή μου σου λέει κάτι.

Υπάρχει κάτι που στη γη με τραβάει
μια εικόνα που το βλέμμα μεθάει,
υπάρχει κάτι μεγάλο σαν ψέμα
θολό σαν τη σκόνη πικρό σαν το αίμα.

Μπορεί να μοιάζεις με κείνους που βρίζω
κι όμως σε ψάχνω και σε αγγίζω.
Μπορεί να μοιάζεις, να μοιάζεις μ' απάτη
κι όμως σε βλέπω και σου κλείνω το μάτι.

Μπορεί να μοιάζεις με τις μέρες που πάνε
κι όμως θα ζήσω όπως και να 'ναι,
μπορεί να κάνω την τρέλα σου αγάπη
μα η φωνή μου σου λέει κάτι.

Υπάρχει κάτι που στη γη με τραβάει
μια εικόνα που το βλέμμα μεθάει,
υπάρχει κάτι μεγάλο σαν ψέμα
θολό σαν τη σκόνη πικρό σαν το αίμα


καλημέρες!!!!

Dee Dee said...

Δημοσθενη

εγω πηγα το 97. Μπουμπουκι ειμαι ακομα :)

Buna ziua :)

maya said...

@εστρέλλα μου
οκ !
παρεξήγηshις !!!!
χαίρομαι
γιατί μούκανε κάπως coming from you
και άσε που μια δυσανεξία στις σάχλες
του άλλου μας μισού την έχω ...

δεν θέλω τίποτα μισό !
θέλω έναν ολόκληρο πανέμορφο ατόφιο ΑΛΛΟ
απο μένα !

να με προκαλεί
να με στριμώχνει με σκέψεις δυνατές
να με στροβιλίζει σε άγνωστα μονοπάτια
να τον κατακτώ λίγο και πάλι ελευθερος νάναι

και μημιφτιάνς
γιατί θα πάρει πρέφα την κουβέντα η αλεξάνδρα
και πάλι για καμα σούτρα θα λέμε ....

:)))))))))γαρδούμπες ξαναμανα
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@βρε ντίντι μου
ΕΓω φταίω που γίνεται αμερικαν μπαρρρρρ εδώ μέσα ?
άλλλα γράφω εγώ
άλλα θεν να πουν οι άλλοι ...

άσε με


και δεν γουστάρω μία το πάνω απο 200
που αλλάζει σελίδα ...

αλλά γελάω τόσο πολύ
που το χάνω και γω μετά απο λίγοναι ναι
να ξαναπούμε καλή χρονιά !
τι θα πάθουμε ?
:))))))))


buna who ?
αχαχαχα εντΆξει ! θα το κανονίσω ...
το άλλο με τον τοτό ...?

dimosthenis s said...

Ε, το είδαμε κι αυτό...


Va sarut miina!


97 ε;


απαπαααα...

maya said...

@στιχάκια μου τρομερέ !

πες ΤΩΡα ποιό άσμα είναι αυτό !
τι υπέροχοι στίχοι !!!!

θα είμαι πάλι ο μαλάκς της παρέας που δεν μούρχεται αν το ξέρω ...?
ας είναι
πες μου εσύ και θα ντραπώ με την μελωδία ...τώρα για τα κείμενα ...

:)))))))))))))))))))))

τι γλυκός που είσαι !
σ'ευχαριστώ γι'αυτά που λες .

για τα σχόλια ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ !
και μην το λες ούτε ψιθυριστά για 300 !
ΟΞΑΠΟΔΩ !!!!!!!!
φτου !
δεν τα θέλω καθόλου τα πολλά


αλλά όπως είπα και της ντίντις μας
τι να κάνω
που γελάμε πολύ
και είναι και ευφυή τα σχόλια ?για τις Γυναίκες
και τους Άνδρες
ισχύει ότι

υπάρχουν

ναι θα σ'εχω υπ'όψη μου αν δω καμία !
:)))))

αλλά πούσαι ?
μάτια και ψυχή ανοικτά !
μόνο έτσι μπορεί να σου κάτσει το θείο !

το timing που λέμε ...

ακόμη κι οι χαρισματικοί άνθρωποι
έχουν μαύρες στιγμές ...
φαντάσου γκαντεμιά να σου εμφανιστεί τότε ?

λέμε τώρα ...


bowie λες ε ?
άλλο αισθαντικό μου βγάζει η νίνα
άλλο ο bowie

θεωρώ και γω απόλυτα εύστοχη την επιλογή των Ασμάτων .σαποθύμησα !
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@γιατρέ μου
...δε Με λες ?
θ'αρχίσετε τώρα τα βρισίδια ??????
όχι για να καταλάβω δηλαδήΣ !

της μάνας σας !
(ελληνικά αυτό)

maya said...

...αν κανείς αναρωτιέται
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΛΕΜΕ !!!!!!!!!

:))))))))))))))))


καφεδάκι ...?

dimosthenis s said...

Α, καλή μου το έχω λυμένο εγώ το οιδιπόδειο, οπότε ... να κι αν, να κι αν δεν.

dimosthenis s said...

τί καφέ κερνάς;

maya said...

τέτοια ώρα ?
φραπέ .

:)

τι γίνεται κει πάνω γιατρέ μου ?
δώστε κανα δελτίο καιρού !

καλημέρα είπαμε ?
χχχχχχχχχχχχχχχχ

dimosthenis s said...

ΚΩΛΟΚΡΥΟ!

ψιλοάσπρα

Καλημέρα, καλημέρα!


Φραπέ ε; Νταξ, να σου πω την αλήθεια με τέτοιο κρύο δεν μου πολυβγαίνει ... Αλλά αμα είναι απ' τα χεράκια σου, πάσο.Οι λοιποί Καππαδόκες πού να είναι;

Κωνσταντίνος Π said...

υπόγεια ρεύματα - μπορεί να μοιάζεις

θα σου το στείλω το απόγευμα που θα ψάξω να το βρω κι εγώ στη δισκοθήκη γιατί πολύ καιρό έχω να το ακούσω!

19 φεβρουαρίου έρχομαι!
άντε γιατί κι εμένα μου έλειψες.
και είμαι στις πολύ μαύρες μου
κι έχω πολύ δουλειά και θα βαρέσω κανα αγαμίδι σε όλους εδώ (στη δουλειά εννοώ) και θα τα βροντήξω νωρίτερα!
και πάλι δεν έχω χρόνο και χάνω τα καλύτερα...

kisses

maya said...

απαπαααα κρύο πολύ?
να σου φτιάξω έναν γκρικ τότε ?
:)))))))))

άγνωστο για τους συνήθεις ύποπτους .
μόνο για την Αμ ξέρω ότι βράζει απο τα νεύρα της
που μεγαλώνουν τα σχόλια ...
:)

maya said...

@στιχάκια μου
με το καλό σε περιμένουμε !
και 21 έχουμε tιndersticks !!!!!!!

δεν ξεχνώ !
:)

πουτάνα δουλειά
μας παίρνεις τα καλύτερα παιδιά !


και ΑΧ ΝΑΙ .
στείλτο !!!!

δώρο!
δώρο!
δώρο!

γουστάαααρω !

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Dee Dee said...

Να βρε Αντρας! Με χειροφιλημα απαντα στην καλημερα....ως πρεπει :):):):) (Στην Ρουμανια φοριεται πολυ!)

Δημοσθενη μου

Γοητευμενη!
πιασε τα ελληνικα μη γινουμε δακτυλοδεικτουμενοι :):)

Μαγια μου

με εχεις εμενα να βριζω;;; Κοριτσι απο τζακι;;; Μια καλημερα Ρουμανιστι ειπαμε ,να θυμηθουμε τα παλια :)

Τελευταιο ραντεβου και την κανω για μαμ, κακα και να νανι μια ωριτσα!

xxxxxxx

Μαρινα ..... said...

ΘΑΛΑΣΣΑ;;;;;;;;
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ.....

ΑΓΡΙΕΜΕΝΗ....ΚΑΙ ΠΙΟΤΕΡΟ ΟΜΟΡΦΗ....

( Τεχνικα προβληματα μου καθηλωσαν τα χερια...χαχαχαα)
μα τα ξεπερασαμε...και
να μαι παλι εδω....

διαβαζω σημερα απ΄το πρωι...
και τα δυο κειμενα....

ΤΑ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕ.....

Δεν θα τα σχολιασω....για να μη χαλασω....
να μη βαλω γκρι ....στην ελπιδα

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΟΣ.....;;;;


μμμμμμμ....


μ΄αρεσεις ΘΑΛΑΣΣΑ μου....χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

πολλα πολλα πολλα....


γι ολο τον καιρο της " απουσιας ¨μου....

χρεωστουμενα....

Αλεξάνδρα said...

Eντάξει θα αρχίσει τα βρισίδια η ΑΜ αλλά εγω χαμογελώ ήδη.

Και γιατί σας παρακαλώ σας τα χαλάω; Για δείξτε μου ένα "ιδανικό" ζευγάρι και θα πάω πάσο....

Τώρα είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να πέσω σε αναλύσεις...

Σίγουρα συμβαίνουν πολλά όμορφα σε καθεστώς έρωτα μετά την 10ετία ή την 20ετία θέλω να μου πείτε τι απ το "ιδανικό" μένει...

Dee dee μου άρεσε αυτό που είπες.

Salute

φιλιά
σματς σμουτς

σε όλη την παρέα!!!!

dimosthenis s said...

Α, Αλεξάνδρα μου, ΕΔΩ τα χαλάμε ...

Καταρχήν το ιδανικό είναι εξελισσόμενο και μεταβαλλόμενο, στο χρόνο. Το πρόβλημα υπάρχει, όταν το ζευγάρι "αλλάζει" ρότες με άλλες ταχύτητες.


Αυτάάάά

diVa said...

Εγώ πεταλούδι φαντάζομαι τώρα το cv του τέλειου.
Είστε;
Τέλειος
Συστατικές;
Η μαμά μου
Καμιά πρώην;
Δε μου μιλάνε

..
Εντωμεταξύ έχω κι ένα φόβο πως θα διαβάσουν όλα αυτά περί ωριμότητας και στέρνου κάτι παπούδες και θα γεμίσει η μπλογκόσφαιρα καπη

λες να υπάρχει widget λεωφορείου;
αμάν!


:-)

maya said...

@ντίντι μου
τέτοια κάνετε στην ρουμανία ?
καλά τότε !
:)))

το χειροφίλημα
να σου ανάβουν το τσιγάρο
να περνάς πρώτη στην πόρτα
να σου κρατούν το παλτό να το βάλεις ...

μικρές γλυκές χειρονομίες
που λ α τ ρ ε ύ ω .
δικαίως χάρηκες !

:))))

maya said...

@μαρίνα μου
γύρισα , γύρισα ...

όχι ας αφήσουμε την ελπίδα στα χρώματα της
είναι τόσο αδύναμη άλλωστε
το γκρί θα την βαρύνει ...

δεν τα ξέρουμε ...?

:)

γλυκιά μου μαρίνα .
ευχαριστώ . αλήθεια .

γέλασα με τα αναδρομικά φιλιά !!!!
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@αλεξάνδρα μου

καταλαβαίνω πώς το λες
αλλά
ποιός μπορεί να κρίνει το 'ιδανικό' ενός ζευγαριού ?
και γιατί πρέπει να κριθεί απο την διάρκεια του ?

το όσο που λέμε ...?

μπορεί εγώ να βλέπω δύο ανθρώπους
και να βαριέμαι π.χ.
και κείνοι νάναι πλήρως καλλυμένοι κι ευτυχείς .

είναι ιδανικό ζευγάρι ή όχι ?


λέμε τώρα
κουβέντα να γίνεται .άσε που δεν πιστεύω και στο forever ...
είμαι και χωρισμένων γονιών και τόχω λίγο για τον πούτσο .
με την μέτρια έννοια .


γέλασα που είσαι δουλειά
και δεν μπορέις να απλώσεις σεντόνι !!!!
ε ρε γλέντια άμα είχες χρόνο ...
μεγάλη κουβέντα ανοίξαμε !

η ντιντι άμα θέλει, γράφει !

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΙΝΕΣ ???????/

κερδίσατεεεεεεεεεεε ?

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@δημοσθένη μου
και με αυτο που λες συμφωνώ .

αλλά εκει είναι τα δύσκολα .
να μπορέσουν δύο άνθρωποι
να προχωράνε με ίδιο ρυθμό .
συνήθως είναι διαφορετικοί οι χρόνοι ,
κάποιος μένει πίσω
κάποιος ξεφεύγει μπροστά ...

κανείς δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί ...
βράστα ...

δύσκολα πράματα ...


κανα πιο ευχάριστο να πουμε ...?
το πιάσαμε απ'τα γκρέμια !!!!

:)))))

maya said...

@ντίβα μου

αχαχαχαχα

είσαι απίστευτη λέμε !!!!!
ρε τους παππούδες ....
αχαχαχαχα

με τα στέρνα και τις μασέλες ...
πού πας ρε ?!
μπες στο widget και γρήγορα σπίτι !


αχαχαχα


καρασμάτς !!!!!!
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Talisker said...

Aπο που να αρχισω?
απο το κειμενο ?
-που ειναι υπεροχο και δυνατο
σαν κρασι που σε χτυπαει κατ΄ευθειαν στο κεφαλι ?
-απο το σχολιο της Στελλας που με βρισκει απιστευτα συμφωνη?
απο την πραγματικοτητα?
-απο το σχολιο της Αλεξ που λεει πως δεν υπαρχει ιδανικο ζευγαρι?

Ο ερωτας μωρο μου,ειναι δοκιμασια..
ειναι μαγεια...
χειροτερη απο τη μαυρη σε πληροφορω.
Μην μου ανακατευεις εμενα την ατιθαση μπουκλα
το ξερεις.

Ο ερωτας ,
ειναι υμνος πρωτα στην υπαρξη μας
και καθε αντρας ή γυναικα που μπορει να ξυπνησει αυτα τα ενστικτα
αξιζει να υμνηθει
-σαν ειναι ο μονος πανω στη γη.

Ολα στο μυαλο μας ειναι
εμεις του δινουμε δυναμη και αερα να αναπνευσει
κι εμεις τον πνιγουμε σαν κακομαθημενο παιδι οταν δεν εχουμε τιποτα να του δωσουμε ή οταν παψει να μας δινει.

γιατι δεν υπαρχει οπως λες το forever
...υπαρχει μονο..
αυτη η ορμητικη δυναμη της αγαπης που μεταμορφωνει τα παντα..

-για οσο:)

Εν τοιαυτη περιπτωση ...
μπορω να εχω το τηλεφωνο του τυπου που περιγραφεις???


χχχχχχχχχχχχ

Talisker said...

Ειμαι το σχολιο νο 60...!!!

-οχι οχι Αλεξ!:)
δεν θα αρχισω τα βρισιδια

-εχω κανει ενεση στα νευρα
(μικρη σουπια:)


@@$@!@$#$@#@!$%#@!@#!#@#@@!#@#@$!!@

Talisker said...

(Μπορεί να σε φαντάστηκα πάλι... Ίσως όμως υπάρχεις)

-Yπαρχει σου λεω.

koulpa said...

μα τι καλά παιδάκια είμαστε σήμερα.. μας βλέπω με τις ποδίτσες και τά ολόλευκα γιακαδάκια.. με τα χαιράκια σταυρωμένα στο θρανίο..:):)
καληνυχτούδια (για την ώρα.. αν με σκανδαλίσει κάτι από τα ανωτέρω.. και είμαι σε κατάσταση.. θα επανέλθω..:):))

Κωνσταντίνος Π said...

@maya μου

you've got mail!

χαίρομαι που το θυμάσαι! μάλλον στις 19 αργά θα είμαι αθήνα.
δεν το χάνω, δεν το χάνω.
και να πα να μαμηθεί η πτάνα η δουλειά...
έτοιμος είμαι!

@τάλι μου

"χειροτερη απο τη μαυρη σε πληροφορω"...

τι έγινε; αεχίσαμε πάλι τα ίδια;
για ποια μαύρη μιλάς, ε;
και μου χρωστάς ακόμα μια εξήγηση!

καληνύχταααααααααα

Yannis Petsas said...

Αναρωτιέμαι για ποιόν το 'γραψες αυτό εδώ.
Κι αν το ξέρει αυτός.

South Of The River said...

Μαγιούλα, έχεις κάνει απίστευτη δουλειά (με αποκορύφωμα το δέσιμο με Bowie). Σφαίρα περνάω για μια καλησπέρα!

Φιλιά! Πότε θα σε δούμε;

Dee Dee said...

Τωρα ειδα την απο κατω αναρτηση.

Αργω αλλα στο τελος μπαινω στο νοημα.

Το τραγουδι σου μου κανει ζημια.

Καλο Σαββατοκυριακο!!!

adaeus said...

Θέλω το επόμενο :)

adaeus said...

:))))
Τώρα ησύχασα!!!!
Λοιπόν απ'αυτά έχω τα περισσότερα, για να μην πω όλα... συν μετριοφροσύνη :)))

Σοβαρά τώρα:
και μόνο που ξέρεις όλα αυτά, που τα χεις ζήσει, που τα χρωματίζεις... αυτό φτάνει...

Τα καλύτερα έρχονται λοιπόν και στους άνδρες!!!

χχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@τάλισκερμεάκι μου
δοκιμασία ε ?
του εαυτού μας πρώτα απ'όλα .
σαν να σου λεει
για να σε δω
μπορείς να μείνεις ακέραιος
και να δωθείς συγχρόνως ?

αυτό λέει ...

και μαγεία .
ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο μαύρη !
ποιά άλλη δύναμη μπορεί να επισκιάσει ό,τι άσχημο υπάρχει ?
να μας γεμίσει άτρωτο πείσμα ότι ΟΛΑ τα μπορούμε ?


και ύμνος ναι .
ύμνος στην ομορφιά
την γνήσια
που ελάχιστες φορές
έχουμε το πάσο να την δούμε .

είναι όμως και ένας αυστηρός κριτής .
σε αναγκάζει να σε κοιτάξεις με του άλλου τα μάτια
να σε αναλύσεις
να πασχίζεις να ταιριάξεις στην προσδοκία ...

τόχω ξαναπει.
όλα γύρω απο τον έρωτα γυρίζουν .
για μένα .
θεωρώ έρωτα την σχέση μου με την φύση
τα παιδιά μου
τα χρώματα , τους πίνακες μου
τους φίλους μου
τα όνειρα μου .
όλα .

και τι λες ?
υπάρχει τελικά αυτός εδώ ?

έγραψα με έρωτα
φαντάστηκα
γιατί ελπίζω ότι υπάρχει τέτοιος άνδρας
θέλω να φτάνει κάποιος !!!

wishful thinking το λεν οι άγγλοι .
ευσεβείς πόθοι ...
κάπου να πνίξω τον κυνισμό σε μια σταγόνα αισιοδοξίας !

γιατι απο τους άλλους ...
εκείνους που σκοντάφτουν απο την αφετηρία
έχουμε πολλούς !

ξεκινάω την χρονιά με τα συν .
έχουμε καιρό μπροστά μας να πιάσουμε τις ασκήσεις .
δυστυχώς , οι ευκαιρίες πολλές !

βαρέθηκα να απογοητεύομαι απ'το ελάχιστο ...
ας κάνει κανείς την έκπληξη !!!

πάντως εννοείται
αν τον βρω
θα σε πάρω καπάκι τηλέφωνο !
κανόνισε να είσαι γυμναστήριο ή κομμωτήριο !
έτσι χάνονται οι ευκαιρίες !
:))))

μια χαρά έκατσαν τα σχόλια !
εντάξει πάμε ...
μαλακά .

καλημέρα !
τι ωραία ώρα είναι αυτή ...
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@κούλπα μου
ήταν ήρεμη η βραδιά στο βασίλειο της δανιμαρκίας ...
και σήμερα είναι μια καινούργια μέρα !
ακόμη υπέροχα σκοτεινή ...
να μην ξέρουμε τι θα ξημερώσει !

μαρέσει ...

καλημέεεεερα
χχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@στιχάκια μου
είσαι τρομερός !
τρέχεις τρέχεις
αλλά άμα είναι για στίχους όλα τα προλαβαίνεις !!!!

μαρέσεις !

σε περιμένουμεεεεεεεεε
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

όσο για την τάλι
μην την αρχίζεις πάλι ...
και το φοινικάκι ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ !
να σκάσεις !
χεχεχεχεχε

maya said...

@γιάννη μου
καλύτερη ερώτηση είναι
ΠΩΣ το έγραψα αυτο εδώ .

για ποιόν ?
άρα πιστεύεις και συ ότι υπάρχει ?
είμαστε όλοι με μισογεμάτα ποτήρια ?
τι καλά !

στην υγειά μας λοιπόν !!!
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@south of the river!!!
τι καλά που πέρασες για λίγο !!!!!

απ'ότι το κόβω
θα τα πούμε σύντομα ...
έμαθα και που σε ακούμε
και με βλέπω εκεί !

:))))))

bowie θεός ...
ας έβαζα και μόνο το άσμα .
πάλι θα είχα περιγράψει τον Ανδρα πλήρως ...

καλημέρα
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@ντίντι μου
αυτό το "μου κάνει ζημιά" με τρελλαίνει σαν έκφραση ! :)))))

ναι το κάνει αυτο το τραγούδι .
εντελώς φεύγα είναι ...
τόχε βάλει κι η στέλλα παλιά , θυμάσαι ?

το αργό νόημα καλύτερα εμπεδώνεται .
μια χαρά σε βρίσκω .
:)))))


καλημέρα μας
(εσύ απο δευτέρα θα το δεις δηλαδήΣ?)
καλό σαββατοκύριακο λοιπόν !
χχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@adaeus μου
έχω σκάσει να καταλάβω για ποιό 'επόμενο' μιλάς ...?

όσο για την περιγραφή σου ... :)

θέλω να ευχαριστήσω τον adaeus
που κάθησε με τις ώρες για να πάρω μέτρα
για να χτίσω ό,τι βλέπετε σήμερα ...
χωρίς την δική του βοήθεια
τίποτα απ'αυτά δεν θα ήταν ευφικτό .


ιντΆξ' ?

αχαχαχαχα

μαρέσει η μετριοφροσύνη !!!!

σοβαρά τώρα
μιας και το έπιασες το θέμα "ξέρεις"

μου κάνει εντύπωση που κανένας άνδρας
δεν αντέδρασε στο αν 'έπιασα' καθόλου τον άνδρα .

θέλω να πω στην προηγούμενη αγανάκτηση
που υμνούσα την γυναίκα
(που σίγουρα μπορώ λόγω ιδιότητας)
εντάξει .
αλλά εδώ πραγματικά θάθελα να μου πει ένας άνδρας
έπιασα καθόλου το πώς σκέφτεστε ?
υπάρχουν τέτοιοι άνδρες ?

όχι τιποτ'άλλο
να επιβεβαιώσω οτι έρχονται τα καλύτερα για όλους !!!!
όχι να φωνάζω άσκοπα τόσο καιρό ...

:))))))

(το άκουσα το κοπλιμέντο :)
απλά το προσπερνάω ...κορδωμένη :))).
ευχαριστώ .)

καλημέρα !!
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Margo said...

Μaya μου δεν ξέρω αν υπάρχουν άντρες να σκέφτονται έτσι, εμείς πάντως έτσι τους ονειρευόμαστε. Στα όνειρα, μόνο στα όνειρα. Δεν αποκλείω βέβαια κάποιοι που θα διαβάσουν το κείμενό σου να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, αν το έχουν και λίγο μέσα τους. Γι' αυτό φώναζε εσύ που μπορείς να το κάνεις καλά...

Υ.Σ. Θα ηχογραφήσω το κείμενο και θα το βάλω να παίζει όταν κοιμάται ο δικός μου (είμαστε 21 χρόνια μαζί). Ακόμα και ξένες γλώσσες μπορεί να μάθει κάποιος με αυτό τον τρόπο:))) Καλό Σαββατοκύριακο!

adaeus said...

...μου λαχε το 68ο σχόλιο και προτίμησα το επόμενο :)))

... δεκτές οι ευχαριστίες, την επόμενη φορά θα ποζάρω για την κορμοστασιά μου :))))

... (εμμέσως πλην σαφώς) το είπα, ότι έπιασες τον άνδρα στα περισσότερα σημεία του και ήσουν τυχερή γι'αυτό. Έπιασες την καλή πλευρά του άνδρα, η οποία φοβάμαι ότι σπανίζει (εξ ου και η τύχη).
Κυρίαρχη είναι η άλλη του γλύφτη, του τσιγκούνη (σε όλα), του κυνηγού της επιτυχίας και της θέσης με όποιο κόστος, του θυσιαστή συναισθημάτων, του μισογύνη, του επιφανειακού.... κλπ κλπ...

Εσύ όμως είπαμε: Είσαι ικανή να ανακαλύψεις τα καλύτερα :)))

xxxxxxxxxxxxxxxx

Αλεξάνδρα said...

Τελικά οι άντρες μιλούν πιο ελεύθερα ή μου φαίνεται.

Αντε κορίτσια!!!!

Το θέμα μας είναι οι άντρες. Και τι άντρες: Ιδανικοί!!!

Ορμάτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

maya said...

@μάργκοδήμαρχε !
...όπως και στις ξένες γλώσσες
πρώτα κατανοείς
και πολύ μετά κατφέρνεις να την μιλήσεις .

πιστεύω ότι κάποιοι
καταλαβαίνουν τι λέω
ότι υπάρχουν άνδρες που νοιώθουν έτσι
έστω και μια άκρη ...

είμαι αισιόδοξη .

είναι μια αρχή !

και προτιμώ να δω αυτή την πλευρά
παρά των δήθεν που αρέσκονται να οικειοποιούνται τέτοιο ανδρισμό
ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ .

απο τέτοιους άλλο τίποτα ...
οι τζάμπα μάγκες που λέμε .
πήξαμε !

μου άρεσε το linguaphone που σκέφτηκες !
αχαχαχαχα


καλημέεεεεεεεερα
χχχχχχχχχ

maya said...

@adaeus μου
ν σου πω ότι μου πέρασε απο το μυαλό για το 69
αλλά δεν ήμουν σίγουρη γιατί πάιξαν κι άλλα σχόλια μαζί .
μα καλά, δεν είχε ξαναγίνει τέτοια φάση ?
που΄χα μπερδέψει εγώ το πότε θα πέσει λόγω μαθηματικών ?
κάτι θυμάμαι !!!!
αχαχαχα


αλήθεια θα ποζάρεις ?
έλα και δεν βρίσκω κανέναν να μου στηθεί να τον ζωγραφίσω !!!!!
:)

σαφώς και σπανίζουν οι αληθινοί άνδρες.
συμφωνώ δυστυχώς .
όπως άλλωστε και οι Γυναίκες .

αν δεν ήταν
δεν θα κάναμε κρα μόλις μας τύχαινε !

γιατί όπως λες και είπα και γω απο πάνω
ναι, απο τους άλλους, άλλο τίποτα !!!

τυχερή είμαι που επιμένω αισιόδοξα .
τώρα το τι θα ανακαλύψω
είναι ζαριά .
αλλά κι αυτό έχει μεγάλη γοητεία ε ?

σε φιλώ
καλημέρα
χχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@αλεξάνδρα μου
μα να χάσω τέτοιο κέφι ???????
ορμάτε λες ε ?
την σαπφώ νοταρά μου θύμισες πάλι !!!
αχαχαχα

δεν κατάλαβα γιατί λες ότι οι άνδρες μιλούν πιο ελευθερα .
τι είπαν δηλαδήΣ ?!!

μαρέσει που βλέπεις και συ ως ιδανικό
έναν άνδρα όπως τον κοιτάζω και γω
με παρελθόν
θέματα
και δυσκολίες .

τελικά είναι ασύγκριτη η γοητεία της εμπειρίας ...
ό,τι αφήνει πάνω και μέσα μας ο χρόνος !
:)


καλή εβδομάδα σπούτνικ μου
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ