Wednesday 24 September 2008

Ασιχτίρ και γω κι ο γρύλος μου!

Σεπτέμβριος. Υπέροχος, υγρός και πολυτάλαντος. Τα πρωινά μου ξεκινούν πάντα γλυκά. πριν απ’όλους. με την σιωπή της αυγής, τις μουσικές-καφέ-τσιγάρα-τεφτέρι μου, και την νεογέννητη αισιοδοξία. Κάθε μέρα. Η πολυτέλεια μη-έκτακτων περιστατικών! Για όσο. Φτου.

Μετά, έρχεται ο κατάλογος To Be Done να μου σπάσει το κέφι. Δουλειές έσω-έξω, η πραγματικότητα και ο χρόνος. Που βιάζεται. Και γω, σε κατάσταση παιδικής άρνησης, να ματαιώνω γι’αύριο ό,τι με αγχώνει και βαριέμαι. Το αποτέλεσμα, ίδιο κάθε μέρα. Βαρετά ‘πρέπει’ που μεταθέτω στην επόμενη μέρα πάνω στους ώμους του μυαλού μου. και το ξέρω! Και πάλι το ίδιο κάνω.

Καπάκι και ο κατάλογος «θέλω να…» που αυτός κι αν ανανεώνεται! Ε ρε γλέντια. Να, εκεί είναι που μου την σκάει ο χρόνος και με κοροϊδεύει κατάμουτρα! Δεν παλεύεται! Καθημερινή μάχη με πολλές απώλειες… κάνε τα λίγα, πουλάκι μου, και άσε τις μεγάλες ιδέες! Όχι. Εκεί εγώ. «Να…» το ένα, «Να…» το άλλο… πάντα ανικανοποίητη. Από μένα.

Δεν θα πιάσω καν των άλλων τις ανεπάρκειες. Εκεί μένω εντελώς λειψή… αλλά τουλάχιστον είμαι λιγότερο αυστηρή. Μπορώ να κάνω κι αλλοιώς? Εκτός αν δουλέψω σε τσίρκο. «η αδιάλλακτη» θάναι ο κράχτης μου…

Αυτό με πάει καροτσάκι στο άλλο ανέκδοτο: η ώρα του εκούσιου βασανισμού. αν, γιατί δεν, μα γιατί, μήπως, μπα… ξέφρενος απολογισμός πραγματικότητας στην ζυγαριά με τους πόθους, ερωτικούς και μη. Ένα κόρτε που δεν παραγνωρίζεται. Διαιωνίζεται μες τα δεδομένα και γω ρίχνω σωσίβια ως το επόμενο κύμα. Και πάμε πάλι. «ο μηρυκασμός της κατσίκας» ο τίτλος. Βαριέμαι τον εαυτό μου, ώρες-ώρες…

Τους άλλους να δεις! Τι ανία… φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι. Κάνω διάλειμμα και όλο με φωνάζουν να γυρίσω. Ψιλοκρύβομαι. Άστα να πάνε. Μετά αυτοχαστουκίζομαι που με νομίζω ανώτερη. Καλά περνάμε, δεν λέω! Πριν δύο χρόνια, έκοψα και την τηλεόραση λόγω των σκουπιδιών, διαφημίσεων και φωνών. Σκέτη φασαρία. Την έχω μέσα. Δεν την αντέχω κι απ’έξω. Έλεος.

Τώρα, κι εδώ μέσα, βλέπω μια απ’τα ίδια. Πώς νάναι αλλοιώς? Μπηχτές, γλειψίματα, εγωκεντρισμοί και συμφέροντα. Και βέβαια, χείμαρρος καλλιτεχνών: ‘συγγραφείς’ (του βάθους ή του έρωτα), ‘ποιητές’, θυμωμένοι, μοναχικοί, επικριτές των πάντων, ωραιοπαθείς και εντελώς σαχλοί.

Και πρόσεξε: Δεν βγάζω εμένα απ’έξω. Απαπα! Και γω γράφω πιθανώς (μ’αρέσει πώς τα λέω!) πολλές παπαριές για κάποιους (πρόσεξε με, πόσο αούα!). Μια φίλη μου είπε ότι όσοι είμαστε εδώ μέσα, σαφέστατα και τραβάμε κάποιο ζόρι (ή δύο…). Ότι εντελώς φυσιολογικοί, ΔΕΝ είμαστε. Χμ… οκ. Και τι λέμε? Ότι οι non-bloggers είναι? Νορμάλ? Ε?

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ένα patternάκι να εγκαθίσταται. Ακριβώς όπως και στον όξω κόσμο. Μικρότητες, σάχλες, βαρετά ερωτικά, πολλά ‘ψάχνομαι’, και ακόμη περισσότερη ανάγκη για επιβεβαίωση. Το ίδιο patternάκι παντελή μου. και καθόλου δεν μου περισσεύει χρόνος για να χαϊδεύω τους άλλους. Μα καθόλου. Αν προλάβαινα, εμένα θα χάιδευα. Sorry!

Που με ξαναφέρνει στον χρόνο. Και θυμώνω. Για όλα τα όμορφα που δεν προλαβαίνω και όλα τα ζόρικα που προσαρμόζονται μαγικά εύκολα μπας και δεν τα εμπεδώσω. Μια χαρά σ’έχω καταλάβει πούστη. Και δεν θα παραδοθώ. Έχω πολλή υπομονή και πείσμα. Ζω για την στιγμή που θα σου κλέψω. Εκείνη που μου ανήκει. Την στιγμή της ευτυχίας. Σιγά μην τα παρατήσω! Δε σφάξανε, ξέρεις ποια είμαι γω, τώρα θα δεις, και άλλα τέτοια ανεβαστικά με γαργαλάνε…

*ακούγεται το "πόσο ακόμα" των stavento

update: τεράστια παράλειψη! έμπνευση μου η αγανάκτηση της τάλισκερ που μ'έκανε να ξαναδιαβάσω ένα παλιό κείμενο μου, να γράψω αυτό εδώ και να ματαιώσω για την ώρα τις σκέψεις για κλείσιμο του βλόγιου αυτού.

update2: ό,τι έλειπε, το είπε ο αν ακούς. έχω καλυφθεί πλήρως πάνω στο θέμα των ημερών! τρία στα τρία. τρία πουλάκια κάθονται. τα τρία μου κουνούν. τρείς κι ο κούκος. κλπ κλπ κλπ

81 comments:

Aggelos Spyrou said...

Ωραία!!!

Μίλα τώρα με αποδείξεις και ονόματα!

Dee Dee said...

επιτελους ταυτιστηκαμε :)

Αχαραγα ολα φαινονατι ομορφα, οταν αρχιζουν τα πρεπει σαλευω.....και το παιζω DeeDee (τιποτα δεν ειναι τυχαιο χρυση μου). Εχει βεβαια 1-2 χρονια που αρχισα να μην αναβαλω τα παντα για αυριο και του χρονου και ειμαι πολυ καλυετρα (....λεει ο γιατρος μου).

Τηλεοραση μακρυα. Ουτε καν ντοκιμαντερ στο ΣΚΑΙ πλεον. Κοντευω να ξεχασω και το dvd (πονεμεμενη ιστορια). Αλλα τελικα ειναι πολυ ευκολο να κοψεις την τηλεοραση.....μεγαλωνει η μερα σου (εχω ν' ακουσω απο την Ταλι!)

Οταν το μοτιβο κανει μηνες να αλλαξει τα παιρνω. Σπασμωδικες κινησεις μεχρι να βρεις τη σωστη συνταγη (run Lola run, το χεις δει;;). Η λιστα με τα θελω ολο και μεγαλωνει (μια προχειρη υπαρχει ανηρτημενη απο προχθες στο μπλογκ μου) και ανανεωνεται χωρις προειδοποιηση και χωρις να λογαριαζει χρονοδιαγραμματα. Δεν μου φτανει μια ζωη....αλλα ποιος μ' ακουει!

Εδω μεσα....εδω μεσα υπαρχει οτι ακριβως κι εκει εξω. Ανθρωποι του εκει εξω γραφουν εδω μεσα. Απο ολα εχει ο μπαξες.....διαλεγεις και παιρνεις......αν εχεις και θαρρος/θρασσος...επιστρεφεις κι ο,τι δεν σου αρεσει!

Αναρχα γραφω και δεν ξερω αν εχω ξεχασει κατι

Αρχιζω δουλιτσα

Καλο απογευμα!!!!

Μια χαρα σε βρισκω!!

(το αι σιχτιρ μου αρεσει πολυ ως εκφραση :):) )

maya said...

@άγγελο σπύρου
:)
σνιτς(i.e.hafies)? εγώ?
:)
όμως
μπορώ
να αποκαλύψω

τον άνθρωπο
που με ενέπνευσε
απο δικό του κείμενο
θυμίζοντας μου
ένα δικό μου παρμένο
μα κυρίως
να επευφημίσω
τον άνθρωπο
την προσωπικότητα
που με κράτησε
(για την ώρα)
εδώ
και το βλόγιον αυτό
επίσης.

BLOGS SAVE THE QUEEN!
:)&

:))))))))))))

maya said...

@ντίντι μου
μου λέει το άναρχο.
μια χαρά σε βρίσκω!
(με βολεύει κιόλας!!!)

και αν έβγαλες νόημα
απο τις σκόρπιες σκέψεις μου
χαίρομαι διπλά!
έχω ένα σιχτίρι που πρέπει να βγει
γιατί θα σκάσω αλλοιώς.

σήμερα που αποφάσισα κάποιες δουλειές
ότι δεν γίνεται να τις αναβάλλω
ε.
άμα σου πω ότι απο τις 5
τις 4 δεν τις κατάφερα
γαμώ την γκαντεμιά μου?
κάποιος γελάει και θα βρω ποιός!

τεσπα

αύριο πάλι.
με πείσμα.
να φύγει τουλάχιστον αυτό απο πάνω μου.

για τα θέλω
χαίρομαι που ταυτιστήκαμε.
ατέεεεεεελειωτα είναι...
:)

σε φιλώ πολύ
ναι dee dee, dee dee
μια χαρά λειτουργεί το στυλ!!!!
αχαχα

χχχχχχχχχχχχχχ

mahler76 said...

o "εδώ" κόσμος είναι δημιούργημα δικό μας και φέρει όλες τις ανθρώπινες αδυναμίες και πάθη. Δεν εκπλήσομαι καθόλου με τα όσα έχω δεί τους τελευταίους 8 μήνες.

Yannis Petsas said...

Συμφωνώ με τη φίλη σου. Και μου αρέσεις, έτσι ξερά, γιατί δεν είναι κολακεία αυτό, δεν είναι τίποτα.
Μ' αρέσει να περνάω από 'δω. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν βρίσκω λογοτεχνικές μπούρδες, βρίσκω μι ευχάριστη ατμόσφαιρα, 100 σχόλια που με κάνουν να γελάω, καλά άσε τη Χαρίκλεια...
Να είσαι καλά... αύριο δηλαδή.
Καλό βράδυ.

maya said...

@mahler76
εντάξει.
no ekplixis
αλλά ένα μπλιάχ καμιά φορά?

εγώ βαριέμαι εξαιρετικά
την κάβλα που ντύνεται λογοτεχνία
το κόμπλεξ που οργιάζει στην ανωνυμία
το δήθεν που φωνάζει 'πρόσεξε με!'
την υπεροψία όλων των τύπων
και ... και... και...

μην αρχίσω :)

πολύχρωμη καλησπέρα Χωσέ μου
(είδες? δεν ξεχνώ!)

χχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@ρε συ γιάννη
αφού όλοι ψιλοσυμφωνούμε
γιατί όλοι εμένα μου φαίνονται να τα καταφέρνουν
και γω όλο κάτι μου λείπει
για να τα κάνω σωστά?!

ουφ.

το χιούμορ είναι το μόνο που μας σώζει!
θέλει έμπνευση βέβαια. και χημεία.
γι'αυτό και δεν είναι εύκολο να το βρεις.

δεν σ'έχω κόψει για κόλακα.
point taken nicely :)

καλό μας βράδυ
θες κουλουράκι? μόλις έκανα.

χχχχχχχχχχ



--------------------

ναι κυρά-ΑΜ, γύρισα και άρχισα τις αλχημείες!
ναι, adaeus, σωστή νοικοκυρά!

mahler76 said...

ναι κατάλαβα τι λές και δεν έχεις και άδικο...

Yannis Petsas said...

Δεν ξέρω γιατί το λες αυτό ή τι δεν κάνεις σωστά. Εγώ δεν ξέρω αν έκανα ποτέ μου κάτι σωστό, είναι από ποια μεριά το βλέπεις, δεν είναι; Παρ’ το αλλιώς, ήταν μια στραβή μέρα… ωραία, πέρασε. Θα ‘ρθει σε λίγο και η άλλη και θα γίνει εδώ Αμέρικαν μπαρ. Μια χαρά. Αύριο βλέπουμε.
Μπα, άσε το κουλουράκι για το πρωί, λέω να βάλω κάτι στο στόμα μου, δεν έχω φάει σχεδόν τίποτα από χθες κι όλο τσιγάρο και καφές, καφές και τσιγάρο… τι ζωή κι αυτή όμως.
Κανέλλας είναι;

maya said...

@mahler76
θα γούσταρα καλύτερα να είχα...
μες το παιχνίδι όμως είναι όλα!
πολύ ωραία η ανάρτηση σου!
το λέω και δω γιατί σου αξίζει!
:))))

maya said...

@γιάννη
μόνο αλλοιώς το παίρνω πάντα!
αλλά κάθε τόσο έχω την φαντασίωση
ότι τα κάνω όλα ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...

ναι
ούτε γω κατάφερα να τα κάνω σωστά ποτέ.
όλο κάτι μου ξεφεύγει!
εννοείται ότι δεν θα το άλλαζα.
αλλά να, καμιά φορά...

(έχω γραφειοκρατικά που έχω αφήσει πάνω απο χρόνο...
και μου τριβελίζει το μυαλό.
και πάλι το αφήνω.
ε μου τη σπάω κάπου)

κανέλλα, πορτοκάλι και καλό λάδι.
α και κονιάκ.
το πρωί θα σου βάλω στο περβάζι!
με τον καφέ
τσιγάρα
καφέ
τσιγάρα
καφέ
κατάλαβες!

:)))))

Yannis Petsas said...

Δελεαστικό αυτό με το κονιάκ... θα έρθω, αλλά μόνο για έναν καφέ... τσιγάρα, τι τσιγάρα καπνίζεις;
Όσο το σκέφτομαι τόσο επιβεβαιώνεται η φίλη σου, όλοι τραβάμε ένα ζόρι...
Κι αυτή η Talisker, τώρα βρήκε να πάει βόλτα τη Χαρίκλεια;

Αλεξάνδρα said...

Ολα τα προλαβαίνεις είδες;

και καταλόγους με πρέπει και θέλω που μπορούν να περιμένουν και κουλουράκια και blogging και.... τόσα ακόμα που σε κάνουν αυτό που είσαι.

Και μας αρέσεις έτσι ακριβώς κι γι αυτό ακριβώς σε αγαπάμε.

Φιλιά

μμμμ η ταραντούλα σε ενέπνευσε; Τι έπιασε πάλι στον ιστό της;
πάω να δω

mahler76 said...

σε ευχαριστώ πολύ πολύ, να είσαι καλά.

Λάκης Θλιμμένος said...

Διαβάζοντας, μ' έκανες να ταυτιστώ με κάθε κατάσταση, κάθε εικόνα, κάθε πρόσωπο, κάθε μυρωδιά, κάθε αίσθημα, κάθε ..., της ανάρτησής σου. Το 'χεις αυτό Μάγια μου όταν γράφεις, το 'χεις γμτ σου!

Θα σταθώ όμως στον γαμ.. κατάλογο σου, γιατί μ' έκανε να αναρωτηθώ "τι στο διάλ.. θέλει τώρα ένας κατάλογος 'want to..' σ' αυτή τη πραγματικότητα". Και ξέρεις τι σκέφτηκα; Σκέφτηκα ότι δεν σου πάει ένας τέτοιος κατάλογος! Χέστ... τον γαμ...!!! Στο κάτω-κάτω γιατί να έχεις εσύ έναν τέτοιο κατάλογο με τους άλλους/άλλα μέσα και όχι οι άλλοι/άλλα με εσένα μέσα!! Γιατί, εεεε;; Γιατί;; (απάντα άμα σε βαστάει!!)

Φιλάκια για καλημέρα και για μια όμορφη ανάρτηση που μου μίλησε για άλλη μια φορά αφήνοντας με και πάλι μετέωρο
ΧΧΧΧΧΧΧ

maya said...

@γιάννη πέτσα
καλημέρα (ναι καλά)
φορτωμένη (για μένα)με γραφειοκρατίες και απίστευτους κακομούτσουνους του δημοσίου.

ας σκεφτούμε όμως τα πιο ωραία:

λοιπόν
απο καφέ έχω απ'όλα αλλά επιμένω ελληνικά.
φραπέ και τον χειμώνα.
απο τσιγάρα, μόνο στριφτό μπορώ να σου δώκω.
τρέχα για τα κουλουράκια γιατί έγιναν ανάρπαστα με τα δύο ανθρωπάκια που κυκλοφορούν εδώ!

όσο για το ζόρι...
πολύυυυ τράβηγμα ρε παιδί μου!
αλλά αν τραβάμε όλοι
δεν ακούγεται κάπως αρμονικά?

άσε με την τάλισκερ
έχει βαρέσει εξαφάνιση
και της ετοιμάζω σκηνή ηρωδείου!
@#$%^&^%@$%^
και μου πήρε και την χαρίκλεια
που τι ωραία παρέα μούκανε!

καλημέρα
(το λέω να το πιστέψω...)

χχχχχχχχχχχχ

maya said...

@mahler76
μα σας παρακαλώ!
τι λέτε!
ΕΓΩ για την χαρά.
:)))))))

maya said...

@αλεξάνδρα μου
βαλτή είσαι?
και απ'όλους, ΕΣΥ ειδικά να μιλάς για τα προλαβικά?!!!!!!
τίποτα δεν προλαβαίνω.
όλα σπασμωδικά
-άσε τα γραφ/κα εμπόδια @#$%^%$#@ -
τσατάλια η έμπνευση μου....

τα κουλουράκια είναι τρόπος αναπνοής.
αφού με ξέρεις.
πού να δεις σήμερα με τα νεύρα που έχω1
τσουρέκια θα κάνω.
ακριβώς όπως μου τα κάνανε στην δημόσια υπηρεσία!

#$%^&^%$#@#$%
το τι μπινελίκι ρίχνω απο το πρωι...

πολλά φιλιά. πολλά!
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@λάκη μου γλυκέ!
πώς με φτιάχνεις! πώς με φτιάχνεις!!!
ήρθα σπίτι με τόσα νεύρα
και μ'έκανες να γελάσω!!!!!
νάσαι καλά.

λες δεν μου πάει, ε?
μούμπλεμούμπλε....
να το δω αυτό.
γιατί όλα στυλ είναι.
don't want to cramp my style...

το παίρνω αλλοιώς λοιπόν
και γουστάρω τσαμπουκά
Στο κάτω-κάτω γιατί να έχεις εσύ έναν τέτοιο κατάλογο με τους άλλους/άλλα μέσα και όχι οι άλλοι/άλλα με εσένα μέσα!!

πολύ μ'άρεσε αυτό!
αχαχαχα

έτσι, έτσι.
έχεις πάλι δίκιο.
αλλά όχι μετέωρος!
κατέβα κάτω να δεις.
σαν την τρελλή σήμερα
ενώ ήμουν έξαλλη
στάθηκα στο πεζούλι έξω
έστριψα ένα τσιγάρο και ανέπνεα το φθινόπωρο.
και μύριζε πανέμορφα.
η ομορφιά δεν σταματάει.
εμείς δεν την προλαβαίνουμε.

υγ.στην διαπασών,ε?
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Yannis Petsas said...

Ωραίο αυτό με την ομορφιά… τα διαβάζεις κάπου; Ήρθα που λες το πρωί, πήρα και κουλουράκι κι απ’ όλα. Έλειπες λέει, σ’ αυτούς τους δημιουργικούς… και πάλι καλά, εγώ την πέφτω στα χάπια μετά την εφορία.
Τσιγάρα έχω, εντάξει. Και καφέ έχω κι απ’ όλα. Δεν μου λες η talisker έχει κι άλλα τέτοια πετ;
Πήγα και διάβασα για την αγανάκτηση της να της πεις, γράφουμε για πάρτη μας να της πεις και να μην το κλείσει το φρενοκομείο… γιατί θα την κλείσουν μετά κι όχι τίποτα άλλο, τη Χαρίκλεια σκέφτομαι.

maya said...

@γιάννη πέτσα
Ωραίο αυτό με την ομορφιά… τα διαβάζεις κάπου;
...με δουλεύεις?
εννοείς κάτι σε ΘΗΣΑΥΡΟ ή ΦΩΤΟΡΟΜΑΝΤΖΟ?
σε διαβεβαιώ για το σκόρπιο του μυαλού μου.

με τους δημιουργικούς (καλό!)
το χειρότερο είναι που έχουν και ύφος.
εμ δεν κάνεις την δουλειά σου
εμ σε μαλώνουν/αδιαφορούν/ξύνονται.

και ΔΕν την έκανα βέβαια την δουλειά μου!
και είμαι τόση ώρα εδώ
και δεν αποφασίζω να ξαναβγώ να παλέψω...

εξουθενώθηκα.
κι έτσι βγ΄ζω και την αγανάκτηση μου αληθινή.
ΠΑΛΙ ματαιώνω την δουλειά γι αύριο.
ουφφφφφφ λέμε!

η χαρίκλεια είναι απλά η γηραιότερη εκ των πετ ταραντουλλών.
έχει πλήθος χαριτωμένες!
τελευταία τις έχει σε καταστολή
αλλά λίγο θέλει να τις ξυπνήσει.
πάντα στο παρατσάκ!!!!
αχαχαχα

θα της το πω
και το ξέρει καλά να μην το κλείσει.
εκείνη με έπεισε εμένα πριν δυο μέρες να μείνω!

πόσα έφαγες παιδί μου?
άδειασε το βάζο!!!!!!!!!
σίφουνας!

χχχχχχχχχχχχχχχ

Yannis Petsas said...

Δυο - τρία αλλά δεν είναι εκεί το θέμα, ηρέμησε, χάζεψε λίγο κάτι άλλο. Πας αύριο. Έτσι κι αλλιώς ο κόσμος δεν παίζεται.
Έλα για καφέ, μόλις έφτιαξα.
Και δεν χρειάζεται ν' απαντάς άμα βαριέσαι, μην έχεις κι εμένα στο κεφάλι σου.

αν ακούς said...

τωρα αυτο γιατι μου το κανεις;

ειμαι καιρο τωρα που θελω να κανω την έξοδό μου απο αυτό το αλισβερισακι... και ειδικα τωρα.

και μου κανεις ποστ τις σκεψεις μου και με φερνεις ενα βημα πριν το κλειδωμα...

οσα γραφεις ειναι αληθεια και περισσοτερο μας κουραζουμε εμεις.

τις καλημερες μου τις μεσημεριανες.

maya said...

@γιάννη σε προδίδει η μπάκα. πάνω απο 5 έφαγες!
όσο για τις απαντήσεις, μου φαίνεται εξωφρενικό να μην απαντάω.
το θέλω κιόλας.
άσε που τώρα, θέλω και την αλλαγή σκέψεων με τα νεύρα που έχω.


ναι, σίγουρα για αύριο (τουλάχιστον) πάει!
δεν την βγάζω με μεγάλη δόση σε μια μέρα!

έφτιαξα τυροπιτάκια και χαλάρωσα.
(είναι θεραπεία τελείως!)
έφτιξα καφέ, τον τρίτο και θα πιάσω άλλο εσω πρέπει.
ξεκαθάρισμα.
χαρτιών.

δεν με αντέχω σήμερα!
το απόγευμα θα πάω σε μια έκθεση φωτογραφίας
οπότε θα ανταμειφθώ κάπως
για το πρωινό μου!

:)))))))))))

maya said...

@συνάδελφε γρμφ
κακομοίρη μου!
μην τολμήσεις!
λίγοι καταλαβαινόμαστε εδώ μέσα.
άμα φύγουν οι λίγοι, τι θα μείνει?!

σου απαγορεύω να το κάνεις αυτό.
έλα ρε λεο!!!!!!!!!!!!!!!
έρχονται και τα γρμφχριστούγεννα!
τι θα κάνω εγώ χωρίς εσένα
μες την τρελλήμπλιαχχαρά?!!!!!

διάλειμμα ναι.
φεύγα όχι.
επ'ουδενί!
νο! που λέει κι η στρίντζω.
πούντην γαμότο!!!!!!!

έλα.
έχουμε τόοοοοσα να βρίσουμε τον χειμώνα!
έλα!
θα κάνω και αγανάκτηση αγαμίδια
(έτοιμάζομαι, δεν το συζητώ!!!)

σε παρακαλώωωωωωωω...?
:)

ε?


:))))



ε?


:))))))

αν ακούς said...

με κατεστρεψες...

maya said...

is this a yes or a no...?

Talisker said...

1. Εγω αγαπαω ολο τον κοσμο! Λατρευω τα αστερακια και ειμαι σε μουντ γκλιτερ!..
Ακομα και αυτο το τοσο στριμμενο εντερο κειμενο μπορω να το δω -τη περιοδο αυτη - σαν ενα μεσο εκφρασης ενος εγω που ψαχνεται για αυτοβελτιωση ..

ναι!??
Μπορειτε να στραβωνετε Τσουγδοτατη μια μηνιαιως??
.. γιατι μια ημερησιως δεν σας παρακολουθω ,δεν σας προφταινω και δεν σας προκαμω??

Εγω σας αγαπω οπως ειστε
στριφνη κακιασμενη και μπαρουτοκαπνισμενη

και δεν εχω τιποτα παρ αυτα με τους αλλους συμπλοκερς..ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει για παρτυ του και κανεις δεν μας βαζει το μαχαιρι στο λαιμο να τους παρακολουθουμε


Θυμασαι το στιχο ?
"εδω γυρω παντα ειμασταν λιγοι

εμενα αυτοι οι λιγοι μου, μου φτανουν ..μ αυτους με νοιαζει να ειμαι και να περναω καλα οι υπολοιποι δεν με αφορουν..

δεν θα εκλεινα ποτε το μπλοκ για τους αλλους ..μονο γιατι με βαρεθηκα ...
η γιατι δεν εχω τιποτα αλλο να πω...
και ειμαι σιγουρη πως κανείς δεν θα εβαζε και τη σκουπα του να κλαιει..διοτι ουδεις αναντικαταστατος..

αρα βιβερε περικολοσαμεντε
και κριση ηταν και περασε?

ΝΑΙ???

θελεις τωρα το μερρυ κριστας??
σε χιπ χοπ???






2.Γιαννη Πετσας Ο ΟΣΙΟς !!

ΓιΑΝΝΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που το διημερο της απουσιας μου ησουν εδω γυρω διοτι ενας Θεος ξερει τι θα γινοταν αν δεν υπηρχε καποιος να τη τσιγκλαει
-που να πηγαινει
-που να ανεχεται
-που να μην μασαει
-που να την αντεχει
-που να την εξευμενιζει
-που να της λεει και αστεια
και σοβαρα

χωρις να σεληνιαζεται λολ

ευγνωμων σοβαρα!!

-και η Χαρις βεβαιως!




@ΕΜΠΕΝΙΖΕΡ

ΜΑΖΕΨΟΥ!!
ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!

-ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ!!!

ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ!




@Προς gcast
πφφφφφφφφφφ

οταν ακουγαμε εμεις το

"ποσο ακομα "

ανησυχο μου αλανι

..........καποιοι εδω


επαιζαν φλογερες απο το Νεπαλ Δελχι ..Ουζμπεκισταν ...



.......και ανταλλασαν με τον καλο μου Adaeus φωτογραφιες τω Αbba και αυτοκολητα με τις αδερφες Μαπακαρα !!

μμμμμμμμ



θα σας γελασω και δεν τ ο θελω!!!!!!


μου χαχαχαχαχαχαχαχχαα!!!!!


(συνηλθες???)

Talisker said...

-νανι τωρα γιατι ειμαι και απο ταξιδι!!

παρακαλω να εχω ενα σχολιο ευγενεστατο
ηλιοσταλαχτο
χαρωπο
τρυφερουλι
χαιδευτικουλι
φιλικουλι
για καλωσορισμα γιατι θα ξαναφυγω αλλιως ...

-να το ξερεις!

drunk tank said...
This comment has been removed by the author.
drunk tank said...

μάγια μου
τώρα εγώ κάτι ήθελα να πω και ...με αποτελείωσε η φίλτατη τάλισκερ!
σου τα είπε όλα θαρρώ!

πες μου ειλικρινά τώρα, πόσο θα άντεχες δίχως αυτούς τους όμορφους διαλόγους με την τάλισκερ; ε;
την ξέρουμε νομίζω αρκετοί την απάντηση.

προσωπικά προσπάθησα να το κλείσω πολλές φορές.
ξέρεις ότι ο χρόνος μου είναι υπερ-περιορισμένος αλλά αντιστέκομαι ακόμα.


τάλισκερ; μη κλείνεις τα σχόλιά σου. αύριο θα πεταχτώ να δω και το δικό σου "χώσιμο".
συνεχίζω το τρέξιμο

φιλιά

maya said...

@ταλγκλιτερ
ωωωω τι χαρά είναι αυτή!
έφτασε το πρώτο στολίδι των γρμφχριστουγέννων!
δείτε χαρά! δείτε χιούμορ! ανωτερότητα! πολυχρωμία!
γλυκύτητα! σορόπι! τα νεύρα μου!

μόλις ξύπνησα.
γ ρ μ φ .
αν δεν έρθεις να μαζέψεις όλη αυτή την χαρά
απο δω μέσα
δεν ξέρω και γω τι θα γίνει!

καφέεεεεεεεεεεεεεεε?
#$%^%$#@#$%^%$##$#μου!
επανασυντονίζομαι με κάποιον σοβαρότερο
για να σου απαντήσω...

άκου γκλίτερ.
πουφουφουφουφουφουφουφουφου!

maya said...

@στιχάκια μουκαισυβρούτε?
θέλω μια βοήθεια.
με ποιόν τρόπο κάνεις περιορισμό σχολίων
ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ?!!!!!!!!!!!!!
ώστε σε κάλυψε το γλυκουλι αραχνούλι?
χμμμμ...

σοβαρά τώρα.
είναι φορές που με πνίγει.
που δεν θέλω το αναγκαστικό που νοιώθεις.
εδώ είμαστε για το όσο.
όχι για τοπρέπει.
και βέβαια συμφωνώ με την τάλισκερ.
το κάνεις για όσοέχεις κάτι να πεις.

κανένα νόημα να λες για να λες.
μπάστα!
ούτε να διαβάζεις για να περνάει η ώρα.

θέλω να πιστεύω ότι τα blogs
είναι νέος τρόπος αλληλογραφίας
ανθρώπων που μοιράζονται σκέψεις κι ενδιαφέροντα.

γι'αυτό είμαι εδώ.

το να ξέρω τι ώρα λούστηκε ή χαιδεύτηκε κάποιος
ποσώς δεν με αγγίζει.
ή για να ανεβάσω το εγώ ή τα σχόλια.

λες για τον χρόνο.
μα αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.
και σίγουρα δεν θα θυσιάσουμε καθόλου
απο το λίγο όμορφο του χρόνου
κολλημένοι σε μια οθόνη.

δεν ξέρω.
φλυαρώ μάλλον.
είναι για να μην περιλάβω την ΑΜ αμαλία.
με τρομάζει έτσι καλή!

καλό μας απόγευμα κωνσταντίνε μου
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Yannis Petsas said...

Maya, αυτός ο Κωνσταντίνος που πέρασε, πέρασε δυο φορές ή μου φάνηκε; Και τρέχει λέεει, αθλητής είναι;
Καλωσορίσματα στην talisker, βγάλε τα γλυκά του κουταλιού, επιτέλους, γύρισε... και κοίτα μην την αποπάρεις... και στην Χάρις ζάχαρη, γρήγορα. Τι ωραίο απόγευμα, τι ξύπνημα.

maya said...

@ταλγκλίτερ2
απο πού να το πιάσω!
απο πού?!
ανάποδα που μου πάει.
λοιπόν.
1.είσαι ΤΟΟΟΟσο τυχερή με την μουσική
γιατί το άλλο που μου ταίριαζε με το κείμενο
και φλέρταρα να βάλω
θα σου έσβηνε όλα τα στράς χαράς.
πατ κιουτ!

(τόχες βάλει? πραγματικά δεν το θυμάμαι.
ουπς. βλακεία έκανα...)

άσε τα περί αδελφές μπακαρά.
να θυμήσω τον ΠΑΠΑΓΑΛΟ?
το παιδικό βίντεοκλιπ των ζουζουνιών?!!!!!!!
έλα τώρα!

δεν εννοούσα αυτό το ζαχαρωτό
όταν είπα ότι χάρηκα που σ'άκουσα!
και σταμάτα να ευχαριστείς
κανονικούς ανθρώπους σαν τον γιάννη π.
που δεν μεταλλάχτηκαν ξαφνικά σε σκεύη χαράς!
μια χαρά είναι ο άνθρωπος!
τι αντέχει δηλαδή?

ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
που πάω να συμπαθήσω τον χειμώνα
και μου στροβιλίζεσαι
σαν νάχεις πάρει έκσταση?!!!!!!!

στο λέω δεν θα αντέξω.
χαρίκλεια
μάζευτα πάλι.
είναι επικίνδυνη η μανούλα.
σε κρίση!
έλα λίγο σε μένα!
να σου βγάλω τουλάχιστον τις ροζ κορδέλες απ'τις τρίχες!
πώς σ'έκανε έτσι?!
απαπαπα....

φεύγω εγώ πρώτη.
αύριο πάλι.

τώρα να πω καλώστην? θα πάρεις θάρρος...

πού είναι η φίλη μου η στρίντζωωωωωωωωω?
τι της κάνατε?!

χχχχχχχχχχχχχχχχχ
(χωρίς άκια στο τέλος.ε?)

maya said...

@γιάννη μου
ο κωνσταντίνος τρέχει στις οικοδομές.
ναι, αθλητής τελείως.
το 2ο σχόλιο διεγράφη.
μάλλον δικό του ήταν.

για την τάλισκερ, τα βλέπεις.
τι να λέω...
είναι σοβαρά γιατρέ μου
αλλά με αγάπη και φροντίδα
θα γίνει πάλι ο παλιός της εαυτός, λένε...

άσε.
ούτε τον καφέ μου δεν μπορώ να πιω απο την στεναχώρια.

εντελώς σοβαρά τώρα,
πάω να ετοιμαστώ για κάτω.
αύριο ο δεύτερος γύρος που θα με περιμένει
μόλις ξυπνήσει η "χαρά της ζωής".
(βρε τι πάθαμε...)

σε φιλώ
χχχχχχχχχχχχχχχ

Tali said...

μμμμμμμμ

κακιες!!!



Κωσταντινε ευχαριστω ...πολυ !!
μια χαρα της τα λες..διοτι τι θα εκανε χωρις εμε??
-ερωτω!!

-ερωτω ,κυριες και κυριοι..
(και απαντηση δεν παιρνω διοτι ολοι κοιμαστε το κερατο μου)

-κι ελα οποτε θες δεν τα εχω κλεισει τα σχολια ..(ακομαΧΧΧ:::)))

Επειδη ειμαι παρα πολυ κουρασμενη μετα τη τελευταια μου βαθυστοχαστη αναρτηση

παιρνω ολοοους τους κυβους ζαχαρης που μου αφησε ο Γιαννης ::))
(ευχαριστω γλυκυτατε)
..διοτι αν περιμενα απο σενα θα με γεμιζες ζαχαρινες και αλλα λαιτ..
κι αφου σας χαμογελασω

πανευτυχης

αποχωρω εις την κλινη μου

και παιρνω ΚΑΙ τα φιογκακια..

-παμε Χαρις

-η θεια Μαγια ειναι στην κλιμακτηριο κι εχει νευρααααααα

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
(καλη εβδομαδα!)

Yannis Petsas said...

Δεν πιστεύω στις ευχές, σου εύχομαι όμως μια καλύτερη μέρα, τουλάχιστον απ' τη χθεσινή.
Καλημέρα και φιλιά στη Χάρις, κοίτα το μωρέ πώς κοιμάται...

Takiz said...

παρτ 1

μου άρεσε και πρέπει να δώσω ιδιαίτερο space για να σχολιάσω ....

θα το κάνω σύντομα...

Negma said...

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑ. ΦΕΡΩ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΨΥΧΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ. ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΣΑΣ. ΛΕΩ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΚΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΑΡΑΝΤΟΥΛΟΒΙΤΣ

maya said...

@τάλισκερ

1ον μη μου χαλάς το image.
κάπου έγραψες πως φοράω νο40 παντόφλα.
φοράω 43μισό.
κι άμα έχει τακούνι, 44 χαλαρά.

2ον άσε κάτω τις ζάχαρες.
τσάμπα σε κοπανάω στα power plate?
καροτάκι και πολύ σου είναι.

3ον κλιμακτήριο πέρασα στα 50 μου.
τώρα απολαμβάνω δεύτερη νιότη.
γι'αυτό μην λες ψέματα.

4ον το κάνεις επίτηδες
να μην σε πετυχαίνω ονλαιν
αλλά στην έχω στημένη.
μεταλλαγμένη μάγισσα φρικαντέλλα!!!

5ον καλημέρα παρ'όλα.
πάλι κουράστηκα με τους αριθμούς.
πολύ μέτρημα αδερφάκι μου...

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Τρελός του Χωριού said...

Αναβολή. Ανατρεπει την βολή μας .
;)

maya said...

------------>

σφήνα χαρίκλεια υπό τις οδηγίες αστέρουςςςςςς:

αχαχαχαχα

ταραντούλοβιτς!!!! αχαχαχαχα

αυτή η λέξη "τσ..."
μπορώ να αρχίσω εμετό αυτόματα!
δεν την ΑΝΤΕΧΩΩΩΩ!
αλλά τεσπα
χαρίκλεια γλυκό μου σιχαμένο πλάσμα
τι τραβάς και το μαρτυράς!!!!!

θα σου βρούμε, έννοια σου.
δεν θα αφήσουμε τα σορόπια
να σου χαλάσουν την προσωπικότητα.
να πάνε τσάμπα τα summer schools
στα μπουντρούμια?

έλα κακό μου αραχνάκι.
έλα...

maya said...

---> πίσω στην σειρά...

@γιάννη μου καλημέρα.
άμα το νοιώθεις που μου εύχεσαι
τι θα πει?
θα είναι καλύτερη μέρα! το βλέπω.
καταρχάς μουλάρωσα ωσάν πανέμορφο αγύριστο κεφάλι
και δεν θα κάνω καμία βαρετή δουλειά.
και χωρίς να το αξίζω καθόλου
θα πάω βόλτα για την βόλτα
και καφεδάκι στον ήλιο.
έτσι με τρατάρω σήμερα.
καλά είναι!!!!

:)))))))))

και συ μια υπέροχη μέρα νάχεις.
να σε κακομάθεις, είναι σένια!

χχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@takiz παρτ πισ'
αν έχεις χολή εδώ το ξέσπασμα.
το γνωστό group therapy.
εκτός αν διαφωνείς
και γουστάρω πολύ να μου τα πεις.

πολύ καλημέρα μας
χχχχχχχχχ

maya said...

@τρελλός του χωριού
άβολη πολύ η βολή μας...
αναβολή με πείσμα λέω!

καλημέρα!
ξε-χάθηκες?

:))))

γιάννης φιλιππίδης said...

φιλι φιλι ηλιόλουστης καλημέρας στο πεταλούδι μας….

θα ξαναπεράσω μόλις βρω το χρόνο…

ξανά φιλι

Αλεξάνδρα said...

...όσο προλαβαίνουμε...

για τις δημόσιες υπηρεσίες τι να σου πω. Λόγω κτηματολογίου και λοιπών εκκρεμοτήτων έχω χάσει τον ήρεμο ύπνο μου και στα όνειρά μου δεν βλέπω ποταμάκια αλλά στριφνούς υπαλλήλους που μου κάνουν δυσκολότερη τη ζωή...

Το blogging ούτε να σκέφτεσαι να το παρατήσεις γιατί έτσι θα μου στερήσεις την χαρά και την απόλαυση να σε μαθαίνω...

Καλημέρα μας!

maya said...

@γιάννη μου
καλώς τον πεταχτά! :)
όντως πανέμορφη μέρα σήμερα.
πάλι με ανοιχτό παπούτσι
χωρίς ζακέτα
τελευταία σκιρτήματα του πριν.
καφεδάκι με free press
τσιγαράκι χωρίς ραντεβού...

τέλεια.

ωραία είναι.
θάναι και το σαβ/κο καλό...?
μα και τώρα που συννέφιασε λίγο
ο ουρανός γαλανός είναι
απο το παράθυρο που βλέπω.

όμορφες μέρες αυτές!!!!

την πολύ καλημέρα μου
και διπλό φιλί
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

υγ.αγανάκτησα τα άγχη μου
και μια χαρά χαλάρωσα πάντως!

maya said...

@α ρε αλεξάνδρα
είπες την μισητή λέξη του μήνα:
κτηματολόγιο.
αυτό! αυτό φταίει για όλα μου τώρα!!!
όλο κάτι λείπει
όλα κάτι αλλοιώς...
γρμφ!

εχτές ήμουν απο τις 7:30 (που ανοίγουν 8)
και μας έβλεπαν 10 ανθρώπους έξω
αλλά μας άνοιξαν ΟΧΤΩ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΟΟ!

γιατί ε...το καφεδάκι, το τσιγαράκι,
το ξυνωταρχιδάκι τους!!!!!
άσε με!

πάντως, το λέω και στον γιάννη πάνω,
ήδη που τα έγραψα νοιώθω καλύτερα.
δες με.
σήμερα έκανα λίγες απο τις δουλειές
και το υπόλοιπο ήταν για πάρτη μου
λες και δεν έχω τρεξίματα.
έτσι!
μούτζα στα πρέπει!
κι ας φάω την μούτζα εγώ μετά.

σε φιλώ
(σιγά μην φύγω.
για την ώρα...
αν δεν τα πω, σκάω όμως)

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

zekia said...

πολυ ωραίο ποστ μαγια:)

Talisker said...

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑ. ΦΕΡΩ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΨΥΧΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ. ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΣΑΣ. ΛΕΩ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΚΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΑΡΑΝΤΟΥΛΟΒΙΤΣ



!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





- q#@##!#@#@!~@#@!#@$%@##@!~!!~!~#@#@#!#@!#@@~@!#@#@

Αλεξάνδρα said...

Ναι ξέρω την μισητή λέξη του μήνα. Ταλαιπωρεί κι εμένα βλέπεις...

Μα τι περίμενες, να μην πάρουν το πρωινό τους καφεδάκι; Να μην κάνουν το τσιγαράκι τους; Να μην τηλεφωνήσουν στην αγαπημένη τους;
Κι αν τους τρώει το αρχιδάκι τους ε να μην το ξύσουν;

Εχουμε κι εμείς κάτι απαιτήσεις...

Σοβαρά τώρα πρέπει να ξεβολευτούμε και να κυνηγάμε οποιον μας δυσκολεύει.

Νισάφι πια

Ευτυχώς που είναι Παρασκευή...

Φιλιά

Takiz said...

θέλω να είμαι....

ρομαντικός,
ονειροπόλος,
εφευρέτης,
άεργος,
απροσάρμοστος,
ευαίσθητος,
μοναχικός,
κοινωνικός,
ποιητής,
θαλασσινός,
παρατηρητής,
δημιουργικός,
ανατρεπτικός,
παράταιρος..

.....

και αναρωτιέμαι αν πειράζει ???

αλλά και αν πειράζει μια σκέψη ήταν και πέρασε....

...άλλα μέσα μου πάντα θα είναι κάτι παραπάνω.... και πότε δεν θα γίνει άκουσμα απλό ...

μια σκέψη ... μια ταλαιπωρία ...

καλό σου βράδυ γλυκιά και μαγική maya

Takiz said...

τέλος.....


παρτ 2

adaeus said...

Είναι και έτσι όπως τα λες, είναι κι αλλιώς...
Εγώ κρατάω το αλλιώς...
...που γνώρισα εσένα την ταλι τη ντίβα τη νέγκμα τον ολντμποϊ και ουκ ολίγους ακόμη...
... που διάβασα φρέσκα πράγματα και άκουσα μουσικές και είδα χρώματα...
...που έγραψα τα μικρά και τα μεγάλα μου, τα καλά και τα κακά μου
...που γέλασα με τα παιχνίδια μας
... που άνοιξα ένα καινούργιο παράθυρο στον ουρανό
...που άφησα το μελάνι της ψυχής μου να χυθεί
...που
.......που
................που
:)))))))))))))))))))

νικόλας said...

Εγώ πάλι βαριέμαι και γι αυτό και δεν θ ανοίξω ποτέ.
Ωστόσο ένα νικναιμ το χτύπησα γιατί η μαντάμ ταλί (στο γαλλικό) έχει κλειστά τα σχόλια στα ανώνυμα

αλλά δεν πρόκειται να της αφήσω στο κόκκινο έτσι για να σκάσει @#%@%#$&%*%*(*_*(%#^##@@@#!! από το κακό της χαχαχαχααααχα

καληνύχτα τρελλοπεταλούδι

maya said...

@σιωπηλό νικόλα
a.k.a. ΓΑΛΑΖΙΟ (!) νικόλα!!!!!
αχαχαχα

καλά της ξηγήθηκες!
αχαχαχα
αυτό με τα ανώνυμα τόκανε κάποια στιγμή
που τάχε πάρει με τα σαχλά ύπουλα
και βέβαια
της πέρασε μετά
αλλά πούυυυυυυυυ μυαλό?

πολύ χαίρομαι για το μπλε σου.
όσο για το μπλογκ
είμαι σίγουρη ότι μας στερείς όμορφα πράγματα
αλλά αν προλάβαινες και μπλογκ
δεν θάσουν σιωπηλός
θάσουν ο υπεράνθρωπος νικόλας!

σε φιλώ πολύ
(το τι χάρηκα με το nick...
κοίτα να δεις τώρα!!!)
:))))))))))))

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

υγ. πολύ ωραίο άβαταρ!

maya said...

@ζέκια
ήταν σκόρπιες σκέψεις εκείνης της μέρας.
άλλο αν με τριβελίζουν όλη αυτή την απεχθή βδομάδα.

χαίρομαι που πέρασες.
είναι καιρός που δεν έγραφες.
για ναρθω μια βόλτα να δω...

καλημέρα μας πολύ
χχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@#$^&&$#@$*&^%$##$%^κερ
μπα? βρίζουμε, βρίζουμε?
πού είν'η χαρά?
πού είν'το μέλι?
πού?

να υποθέσω ότι επέστρεψε η στριμαδωφίλη μου?
:))))))))))))

αλλού απλώνεις σεντόνια
(και με διαβάλλεις)
και δω copy/paste...?

καλάαααααααααααααααααααα...

Talisker said...

Τι λετε???

maya said...

@αλεξάνδρα μου
όπως τάπες.
το πρόβλημα πάντα είναι ότι
κάνουν τα πράγματα τόσο μπλεγμένα
οπότε πάντα κάτι θα σου λείπει.
το αποτέλεσμα?
σ'εκνευρίζουν και στην αρχή κρατιέσαι.
μπας και κάνεις την δουλειά σου.

(σοβαρά, υπάρχει άνθρωπος που έχει παρε-δώσε
με δημόσια υπηρεσία
και την τελειώνει την μέρα και ώρα που πάει?)

τώρα σάββατο.
ιναφ με τέτοια.
:))))))))))))))

πολλά φιλιά χαράς
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Talisker said...

Συμφωνω απολυτα με τον Αdaeus σε ολα ομως!!!

και δεν μου λετε ???
δεν μου λες Νικολα!!!

τωρα αυτο το εννοεις ??
θα σχολιαζεις εδω και δεν θα σχολιαζεις εκει?μα εγω τα ελευθερωσα για να βάλω το σχολιο σου κι αυτα εχουν κολησει..
τι φταιω??

οκ

οκ


οκ

να μεινεις εδω...να πεθανεις απο πληξη
και απο ωτιτιδα με αυτα τα ακουσματα ...

ναι ναι!!!

ΝΑΙ!


@Τακιζ σε παρακολουθω!!!

ερχεται η σειρα σου!!!

maya said...

μπα?
σφήνα? σφήνα?


--------------------------

Talisker said...

@Μαγια σέυ

"πολλά φιλιά χαράς
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ "


πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

αλλος εχει το ονομα και αλλος εχει τη χαρη!
γιατι χαιρεται ο κοσμος πατερα?

Talisker said...

-μπου!
Πανκακιωτατη!
εμενα δεν με φιλησες!
με φιλια χαρας!
να πεθανω απο τη χαρα μου!

πφφφφφφφφ

maya said...

@τακίζ
είναι τα θέλω και είναι τα είμαι.
κάποιοι δεν τάχουν ταιριάξει.
απλά πράματα.
αυτό που βγαίνει αυθόρμητα κι έχει ποιότητα
φαίνεται.
τα υπόλοιπα απλά αδιαφορώ.
(τις φορές που δεν εκνευρίζομαι)

και "αστην να λέεεεεεεει..."
:)

πολύ καλημέρα μας
σα-ββα-το!!!!!!
χχχχχχχχχ

maya said...

ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!
σταμάτα να μπαίνεις σφήνα!
μου χαλάς τον ειρμό!

θες φιλιά?
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχ
χχχχχχχχ
ορίστε!
μπορώ τώρα παρακαλώ να γράψω?

υγ.τα φιλιά χαράς είναι που δεν έχω να ασχοληθώ
με το #$%^%$#λόγιο ως την δευτέρα.

Talisker said...

-λογιο?
αναλογιο?
ανθολογιο?
πελατολογιο?
λεξιλογιο?
κοστολογιο?



τι ρε?

ΧΧ

maya said...

...πού ήμουν..?

α!

@adaeus μου
αυτή η αγανάκτηση δεν είναι μόνο για το blogging
ήταν μια στιγμή γκρρρρρ με πολλά βαρετά
και καθόλου ευχάριστα.
η μπάλλα πήρε και αυυτό.

παλαιότερα έχω γράψει για την άλλη πλευρά
για όλ'αυτά που με κάνουν χαρούμενη
για τους όμορφους ανθρώπους που έχω γνωρίσει
για τα πράγματα που έχω μάθει
τις μουσικές που μοιράστηκα
τα κείμενα που με συγκίνησαν

και είναι δώρο αυτό!
δεν το φανταζόμουν.

εγώ πάντα κρατάω και το έτσι και το αλλοιώς.
έτσι είμαι.
απ'τα άσχημα βλέπω τα ωραία
και απ'τα ωραία ξεχωρίζω τ'άσχημα.

βουτιά γιοκ ε...?
σίγουρα θάχουμε ευκαιρίες τον οκτώβριο.

χχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

κτηματολόγιο!!!!!!!!!!!!!!
φτου.
μπλιαχχχχχχχχχχχ@#$%^&*&^%$#@#$

και τώρα οι δύο μας νέλλυ!

maya said...

χα!
δεν μιλάς ε?

πάω τώρα να σχολιάσω και να αποκαταστήσω το όνομα μου
όπου έσπειρες κακίες...

κάτσε εδώ νικόλα μου, μην την ακούς.
ακόμη και η χαρίκλεια μετοίκησε!

Talisker said...

---πφφφφφφφφφφφφφφφ

μππποοοουριγκκκ

maya said...

και γω βαρέθηκα.
ν'αλλάξω αγανάκτηση...?
χμμμμ...
ούτως ή άλλως μου πέρασε που τάβγαλα.

ΠΑΛΙ δεν μ'αφήνεις να σχολιάσω σοβαρά στου ανακούς!

Talisker said...

οριστε!

μπλοκινγκ η καλυτερη ψυχοθεραπεια,
σταματα τις γκρινιες και ασε τον Ανακους να στολισει το δεντρο!

νικόλας said...

Από πλήξη
στο τρελοπετάλουδο;;;;;;;;;;

D
e
n

nomizo
xxxxxxxxxxxxxxx

maya said...

αχ νικόλα μου!
την ευblogία μου νάχεις!
κάποιον να την βάλει στην αραχνιασμένη θέση της!
αμάαααααααν!
μπίριμπίριμπίρι μ'έχει τρελλάνει!

άσε που θέλει να μπει κορυφή στο δέντρο!
να φοβούνται οι καλλικάντζαροι?!
τσκ!



και κυράτάλι?
αν θες να τελειώσει αυτή η ιστορία εδώ
ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΩ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΩ!
αλλοιώς θα σε κρεμάσω για ου στην πόρτα.
φιλιά τέλος!


αν ακούς?
έχω κάτι ριγέ καπότες-λαμπιόνια.
να τα βάλουμε εκεί στην μέση?
θάναι μούρλια...
τι λες?

Yannis Petsas said...

Τι βλέπω εδώ; Χαρές και γέλια; Και κάτι κοκκινίλες βλέπω, θα ‘ναι απ’ τα τσιμπήματα. Το Fenestil gel πρέπει να σου πω, δεν κάνει τίποτα βέβαια,
Την καλημέρα μου... και την κάνω με ελαφρά.

maya said...

@γιάννη μου
πέτυχες την αυλαία. τυχερέ!
αγανάκτησα καινούργιο μπας και φύγει...
έλεος! με αποτέλειωσε η εξάποδη!
ουφ.

και χαίρομαι που το λες για το fenistil
πρέπει νάναι η μεγαλύτερη απάτη-φάρμακο.
δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ!
αμμωνία και πάλι αμμωνία!
επιτέλους κάποιος συμφωνεί!!!

φιλιά καλημέρας
πάω να κάνω διορθώσεις πάνω...

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

υγ.έμαθα ότι έχεις την χαρίκλεια για το σαβ/κο.
μην της δώσεις ζάχαρη.
είναι σε δίαιτα!