Thursday 10 July 2008

"Όχι άλλο μπαλάκι!" - updated!


«Όχι άλλο μπαλάκι!» (με την κραυγή του κούρκουλου).
«πω πω μπαλάκια…» γέμισε ο τόπος! Αποφάσισα να μαζέψω όοοοοοολα τα μπαλάκια που μούχουν πετάξει κατά καιρούς γιατί εδώ μέσα γίνεται της πουτάνας! Υπόσχομαι να μην τα ρίξω σε άλλου το γήπεδο. Απλά δεν χωράω εγώ πια εδώ μέσα! Έχει και ζέστη…
(UPDATE: στο τέλος αυτού του κειμένου, μάζεψα τις απίστευτες ατάκες που αφήσατε στα σχόλια. πωπω μπαλάκια...)

1. «Νόμιζα ότι θα καταλάβεις…»
ναι! Δεν κατάλαβα μεγάλε (ανεξαρτήτως φύλου)! Την κάθε ανώμαλη συμπεριφορά, φταίω εγώ που δεν την έπιασα? Και να μπαίνω στο τριπάκι ότι αν καταλάβαινα τον κυκεώνα της σιωπής ή της αψυχολόγητης συμπεριφοράς ΜΟΝΗ μου, κάτι θα άλλαζε? Δεν θέλω to read between the lines πια! Κανείς δεν το κάνει για μένα! ΔΕΝ-ΕΧΩ-ΧΡΟΝΟ-ΛΕΜΕ! ΑΝ Θες κάτι να μου πεις ή να καταλάβω, π ε ς το. Λιανά.

2. « Αφού ξέρεις πώς είμαι…»
Πάσο διαρκείας. Γιατί (?) η μαλακία είναι οκ αν επαναλαμβάνεται, δεν τόχω πιάσει…! Αυτό το έτσι-είμαι-γω τόχω ξανακαφρίσει. Με τρελλαίνει λέμε! Κούνα τα μπαούλα κούλα.


3. «Ό,τι και να μου πεις, έχεις δίκιο…»
α, ωραία. Κολυμπάω στο δίκιο μου με σωσίβιο το άδικο. Και να μην μπορώ να ρίξω και χριστοπαναγίες! Διπλός εκνευρισμός. Τι να το κάνω το γαμοδίκιο? Εκείνο το παραμύθι που μαθαίνουμε από τα λάθη μας…? Σου λέει κάτι? Μελέτα!


4. "Σε σέβομαι όσο κανέναν…»
yeah, yeah, yeah… Σου ζήτησα ΕΓΩ να με βάλεις σε βάθρο ώστε να μην μπορείς να με ακουμπήσεις? Τι παπάρα κι αυτή! Πόρισμα: η πολλή εκτίμηση σκοτώνει τον έρωτα. Τα τσόλια δεν σταμάτησαν ποτέ να πηδιούνται. Τσκ!


5. «Ό,τι μου πεις, θα κάνω…»
που έρχεται μετά από μια σειρά βλακωδών αποφάσεων και εκεί που δεν πάει παραπέρα, καλείσαι εσύ να βγάλεις το φίδι από την τρύπα! Ρε, για ισιώστε λίγο που θα φταίω εγώ μετά! Είπαμε. Να παίρνουμε τις ευθύνες! Όχι και των άλλων εξυπνάκια!



6. «Δεν σου αξίζω…»
με πολλές παραλλαγές:
«Δεν μπορώ να σου προσφέρω ό,τι σου αξίζει...»
«Εγώ φταίω…»
«Χαραμίζεσαι μαζί μου…»
μπλα. μπλα. μπλα. και διάφορα άλλα τέτοια με συνοδεία βιολιών. Έλα τώρα! Remix DJ ξανθόπουλου στην διαπασών. Για πόσα κιλά μαλάκα με έχετε?

7. «Ό,τι νομίζεις εσύ...»
ώστε μετά να στηθεί το marakana για να έχω την πλήρη ευθύνη του αυτογκόλ. Πάντα με μουρμουρισμένα αποσιωπητικά «αλλά εγώ πιστεύω ότι…» classic! Μιλάει η εμπειρία εκ του ασφαλούς. Μπλιαχ.


8. "Στόπα εγώ, δεν μ’άκουγες!...»
διπλό μπλιαχ. το ελληνικό I-told-you-so. Βαρύ και δασκαλίστικο. Και υπεροπτικό. Μπορώ παρακαλώ να κάνω τα λάθη ΜΟΥ, όπως μου καπνίσει?!!! Μεγάλος άνθρωπος είμαι. Μαθαίνω απ’αυτά! Και δεν ζητάω και τα ρέστα. Νταξ’?


9. «Έχεις αλλάξει…»
Ναι! Αναπαράγονται (ευτυχώς ακόμη) τα κύτταρα μου κι αυτό, μέρα με την μέρα με μεταλλάσσει! Βρε, πάμε καλά? Ό,τι δεν φτάνεις , που πριν το θαύμαζες, τώρα απ’την οικειότητα, το κατακρίνεις?


10. «Να ξέρεις, ό,τι χρειαστείς θα είμαι πάντα εδώ...»
αυτό έρχεται πάντα as the famous last words σε ‘πολιτισμένα ζευγάρια’ και εξηγήστε μου: Πώς γίνεται, νάχεις, ας πούμε, χωρίσει και να σου λέει «είμαι κοντά σου» ενώ την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια? Και να μην μπορώ να τον πω μαλάκα επειδή είναι ιππότης? Πάλι εγώ η κατίνα? 'Είσαι παντού και πουθενά'? Όχι ευχαριστώ. Έλεος με τις θεατρικές ατάκες!

11. «Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος… ΕΓΩ φταίω που…»
να το αφήσω ασχολίαστο γιατί γίνεται πάρτυ αναμνήσεων σε όλους? μαμάδες, μπαμπάδες, γκόμενοι, γκόμενες, δάσκαλοι, τόσο μα τόσο πολλοί έχουν ξεστομίσει αυτήν την φρικτή πρόταση!



...Θα σταματήσω κάπου εδώ. Είμαι σίγουρη ότι ξεχνάω κορυφαία στιγμιότυπα… και δυστυχώς δεν πρόκειται περί παιχνιδιού. Αυτά τα λένε αληθινοί άνθρωποι και με σοβαρό ύφος. GO FIGURE! Αλλά επειδή πολύ γουστάρω να ξορκίζω την μαλακία, αν έχετε κι άλλα μπαλάκια να μαζέψουμε, μέσα!!! Πάντα υπάρχουν και πρωτότυπες ατάκες που μένουν στην ιστορία. Μια που μούρθε μόλις είναι (και έχει ειπωθεί σε φίλη μου κατόπιν κέρατου) «μα μαζί της είναι απλά γαμήσι. Μαζί σου, κάνω έρωτα!»
UPDATE: όοοοοοοοολα τα μπαλάκια που βοηθήσατε να μαζέψουμε...

- "Δεν εχω προβλημα να βγεις μονη σου....δουλευουμε ολη μερα ομως, θελω κι εγω λιγακι να σε δω" Εγω τι πρεπει να καταλαβω;; Θα βγω μονη αλλά....τελικα εχει ή δεν εχει προβλημα ο κυριος;;;

"θέλω να σε αγαπήσω και να γνωριστούμε καλύτερα. Δεν θέλω απλά σεξ μαζί σου, αλλά να κάνουμε έρωτα"
"Να δείς που όταν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, πόσο καλά θα είσαι..." Μμμμναι..!

Θέλω να βρω τον εαυτό μου (στις μέσα τσέπες, κοίταξες; ) - Δεν είναι αυτό που νομίζεις (Όχι, είναι αυτό που ΒΛΕΠΩ!) - Αν ........ τότε ........ (επιτρέψτε μου να παραθέσω τη δική μου απάντηση σε τέτοιες υποθετικές ατάκες: "Κι αν η γιαγιά μου είχε αρχίδια, θα ήτανε παππούς μου!!!" - Εγώ για σένα το κάνω (Εμένα με ρώτησες;;;;;;;; ) - Είναι περίπλοκο (Εγώ στα 15 έφτιαχνα τον κύβο το Ρούμπικ, οπότε... για try me!) - Κι ο τάδε, κι όλοι, αυτό λένε (ΕΣΥ τι λες ρε παπάρα, τι με νοιάζει η γνώμη της εκκλησίας του Δήμου;;;; ) - Κάποτε θα με καταλάβεις (το τώρα, το αποκλείουμε; ) - Κι εσύ στη θέση μου, το ίδιο θά 'κανες (ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΩΣ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ!!!!!! Τι μπαλάκι δηλαδή... μπάλα του μπάσκετ είν' αυτό...)

"Εγώ πάλι θα σε αγαπώ και θα σε φροντίζω.." "Πρέπει να είμαι υπεύθυνος άνθρωπος" "Εγώ;!" τσκ τσκ τσκ

maya
"πώς μπόρεσες/τόλμησες να σκεφτείς κάτι τέτοιο για ΜΕΝΑ?"

ειρήνη
"χρειάζομαι λίγο χρόνο" ! Αυτό όπως όλοι ξέρουμε είναι η μεγαλύτερη παπάρα! Χρόνο για να παίξεις και αλλού προφανώς διότι αν χρειάζεσαι χρόνο για να δείς αν με θέλεις, τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλίαααα ! "χρειάζομαι λίγο χώρο, δεν έχω οξυγόνο" (Μπλιάχ !)Εύχομαι να σκάσεις λοιπόν.

"..δεν αντέχω άλλο μάτια μου.. μου ζήτησε να παντευτούμε κ θα πω ναι.."
καιρό μετά:¨ "παντρεύτηκα για να δω εάν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα.."

« Να ξέρεις, δεν θα σε αγαπήσει κανείς όπως εγώ…» Έφυγα, με αυτήν την πληροφορία στο τσεπάκι μου. Κι αλήθεια !!! Δεν βρέθηκε κανένας άλλος να με τσακίσει όπως αυτός.

Εγώ ό,τι κάνω το κάνω για το καλό σου:)

' Αγάπη μου ήξερα απο την αρχή οτι δεν θα λειτουργήσει... ' ΣΓΝΤΟΥΠ!!! Και τι το κράταγες κρυφό ρε μα...κα????

"Σ' αγαπάω αλλά δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου".

-"πώς μπορείς και είσαι τόσο καλός μαζί μου όταν συμπεριφέρομαι τόσο χάλια;" -"είμαστε τόσο τέλεια μαζί που φοβάμαι ότι αν είμασταν ΜΑΖΊ θα τα καταστρέφαμε όλα" -"γιατί να είσαι τόσο καλό παιδί"; -"ωραία είναι τα όνειρα και μόνον μαζί σου τα κάνω, αλλά η πραγματικότητα διαφέρει"

"... θα δούμε" (μακάρι να ήξερα κι εγώ τι άλλο θα μπορούσαμε ή θα θέλαμε να δούμε...!!!)

maya
"να ξέρεις ότι θάχεις πάντα ένα μέρος στην καρδιά μου..."

- Περνάω τέλεια μαζι σου, αλλα σκεφτομαι ακομα την αλλη! (και εγω τι να κανω, να παω να στην βρω? σιχτιρια)

Το "δεν θα σε ξεχάσω ποτέ;" που μου κάνει κάτι σε κατάρα παρά σε ευχή; Μπαλάκι που ξεφεύγει και σε βρίσκει στο δόξα πατρί γιατί εγω ΘΕΛΩ να ξεχάσω αν δεν σε πειράζει.

- Ήξερες που μπλέκεις (κι εσύ επίσης) - Με ξαφνιάζει ο εαυτός μου (και σε ξέρεις και τόσα χρόνια, εγώ τι να πω;) - Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί, αλλά δεν θέλω να σε χάσω από τη ζωή μου (ο υπέρτατος ευφημισμός για το "θέλω και την πίτα σωστή και το σκύλο χορτάτο") - Με την άλλη είναι αλλιώς... Εσύ είσαι άλλο... (η σαφήνεια σ' όλο της το μεγαλείο) - Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να σε πληγώσω (που νά 'ταν και το πρώτο δηλαδή) - Εσύ είσαι δυνατή (συγνώμη, αλλά επειδή το συγκεκριμένο μου ξύνει νεύρωση: ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ Θ' ΑΝΤΕΞΩ??????????????????)

sally finkenstein Δεν είμαι σε φάση για κανονική σχέση (ξυνίζει όμως όταν μπαίνει και ο άλλος στην ίδια φάση... Μαζί θα καταλήξουμε μια μέρα, να το δεις! (αυτό το ¨καταλήξουμε¨ γιατί εμένα μου θυμίζει τον ιατρικό όρο, και φοβάμαι, μπρρ...) μίλτος πασχαλίδης δια στόματος αν ακούς κι όσα σου είπα δεν μπορώ να τα πιστέψω να μην ξεχάσεις να πιαστείς απ' τα όνειρά σου να μην φοβάσαι η ζωή είναι μπροστά σου πόσες βλακείες είπα για να ξεμπερδέψω... φούρκα ξέρεις σ΄ αγαπάω… αλλά φιλικά. χμμμμ.. όσο ψάχνουμε, θα βρίσκουμε κι άλλα!!!!!!! ατέλειωτη δουλειά αυτό το συμμάζεμα!!! συνεχίζουμε... (για κάποιο λόγο που πασχίζω ώρα να καταλάβω, κάποια σχόλια βγαίνουν μαζεμένα χωρίς line breaks! σόρι. δεν βρίσκω πώς να το φτιάξω!)


*ακούγεται το "και τι ζητάω" του λαυρέντη μαχαιρίτσα. στην διαπασών (εγώ).

77 comments:

Dee Dee said...

- "Δεν εχω προβλημα να βγεις μονη σου....δουλευουμε ολη μερα ομως, θελω κι εγω λιγακι να σε δω"

.....λες και ενδεχεται να εχουμε περισσοτερο ελευθερο χρονο στο μελλον. Ισως στα 60.....αν βγουμε τοτε στην συνταξη και δε δουλευουμε μεχρι τα 80 !!
Εγω τι πρεπει να καταλαβω;; Θα βγω μονη αλλά....τελικα εχει ή δεν εχει προβλημα ο κυριος;;;

Я верю в Сталина said...

Έλα, καλά... Υπάρχει κι η άλλη παραλλαγή ου τελευταίου, που ειπώθηκε στη φίλη σου!

Απ\ την ανάποδη όμως...

Αφού έχεις καταντήσει "καληνυχτάκιας" και τη γυροφέρνεις κανένα τρίμηνο, να σου πεί το αμίμητο "θέλω να σε αγαπήσω και να γνωριστούμε καλύτερα. Δεν θέλω απλά σεξ μαζί σου, αλλά να κάνουμε έρωτα"


ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!!!!


Έχω κι άλλο, ανάλογο του εγώ δεν σου αξίζω...

"Να δείς που όταν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, πόσο καλά θα είσαι..."


Μμμμναι..!

maya said...

@ντίντι μου
ΝΑΙ

ΝΑΙ!

ΝΑΙ!!!!!!

αυτό είναι!
η ημιψυχολογική βία με καλή πρόθεση!!!!
αχαχαχα


αυτό, αυτό!

"κάνε ό,τι νομίζεις...
αλλά να ξέρεις..."

μα τελείως?!!!!

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

υγ.περιμένεις να σου απαντήσω στην ερώτηση?
ρητορική δεν ΗΣΑΝΤΕ?

maya said...

@ΑΧ ΔΗΜΟΣΘΈΝΗ ΜΟΥ
τρελλαίνομαι ολόιδια με τις καραμαλακίες των γυναικών!!!!
δεν το συζητώ!

αυτό του έρωτα/σεξ είναι ντάλεκουάλε.
ο τύπος της το είπε θεωρώντας πως έτσι θα το καταλάβει.

και η τύπισσα - η όποια - που λες
σε αυτό κόλλησε.
άλλο το πήδημα
κι άλλο το ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΑ...

όσο για το δεύτερο
έχει όλη την έπαρση που συζητάω εδώ!
μα όλη?????????
μα πόση δηθενιά να αντέξουμε?!
δεν μπορώ που μας φλομώνουν στην παπαρολογία!
αχαχαχα

έχει πολύ ενδιαφέρον κι απο την ανδρική πλευρά.
παιχνίδι έπρεπε να το κάνω!
μούμπλεμούμπλε...

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Negma said...

- Θέλω να βρω τον εαυτό μου
(στις μέσα τσέπες, κοίταξες; )

- Δεν είναι αυτό που νομίζεις
(Όχι, είναι αυτό που ΒΛΕΠΩ!)

- Αν ........ τότε ........
(επιτρέψτε μου να παραθέσω τη δική μου απάντηση σε τέτοιες υποθετικές ατάκες: "Κι αν η γιαγιά μου είχε αρχίδια, θα ήτανε παππούς μου!!!"

- Εγώ για σένα το κάνω
(Εμένα με ρώτησες;;;;;;;; )

- Είναι περίπλοκο
(Εγώ στα 15 έφτιαχνα τον κύβο το Ρούμπικ, οπότε... για try me!)

- Κι ο τάδε, κι όλοι, αυτό λένε
(ΕΣΥ τι λες ρε παπάρα, τι με νοιάζει η γνώμη της εκκλησίας του Δήμου;;;; )

- Κάποτε θα με καταλάβεις
(το τώρα, το αποκλείουμε; )

- Κι εσύ στη θέση μου, το ίδιο θά 'κανες
(ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΩΣ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ!!!!!! Τι μπαλάκι δηλαδή... μπάλα του μπάσκετ είν' αυτό...)


Αυτά, στα πρόχειρα και στα πεταχτά, όσο είμαι από το γραφείο, επειδή ΛΑΤΡΕΨΑ το θέμα και δεν κρατιόμουνα. Άμα μου 'ρθουν κι άλλα, θα "ξαναχτυπήσω"!!!!!!!!

Σματς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dee Dee said...

Ρητορικη ηταν Μαγια μου, ρητορικη δυστυχως :)

Πολυ γελιο!!!

Θα τα μαζεψω ολα στο τελος να τα κρατησω!!!

Στελλα να γραψεις κι αλλα.....σου παει το θεμα τρελλα!
Το 'χεις!
Το 'χεις!

Αντε και καλη μας δουλιτσα!

adaeus said...

Μια ατάκα σου θα κλέψω
την αδικία να γιατρέψω
το κακό να το ξορκίσω
τη μαλακία ν' αντιμετωπίσω.

Αγαμίδια λοιπόν σας λέω
δεν μας είπατε κάτι νέο
φτάνει πια, όχι άλλοι μαλάκες
ας το ρίξουμε στις πλάκες.

Πάμε Μάγια για ατελείωτα μπουγέλα,
με μακό κολλητά και πολύχρωμα καπέλα,
πάμε για βουτιές κι ακροβατικά,
με χαρές και παιχνίδια μαγικά.

:))))

diva said...

RESPECT

..ΛΕΜΕ!!

:-)&

Υ.Φ.
"Εγώ πάλι θα σε αγαπώ και θα σε φροντίζω.."
"Πρέπει να είμαι υπεύθυνος άνθρωπος"
"Εγώ;!"

τσκ τσκ τσκ

Γελοιότητες..ακόμα και ο Καραγκιόζης είναι more fun & sexy

maya said...

@αχαχαχαστέρωμ'!!!!!!!!!
γι'αυτό σε ήθελα
και ήσουν η πρώτη που σκέφτηκα μόλις αγανάκτησα!!!!
όπως λέει κι η ντί μας "τόχεις"!

δεν είναι αυτο που νομίζεις
αχ πώς μου ξέφυγε αυτό????????
τρο-με-ρή ατάκα!
μα τρομερή!!!!!!!!!!!!

και το 'περίπλοκο', ναι.
λες και μεις ακόμη με τα χέρια τρώμε!

αχ γύρνα!
θέλω κι άλλα!
:))))))))))))))))

δεν παίζεσαι σε αυτά1
και μόνο το πόσο γρήγορα αντέδρασες
και τα θυμήθηκες όλ\αυτά...

απίστευτη!

πολύ έχω γελάσει σήμερα!!!

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

και τώρα που έχει ένα υπέροχο ήλιο που δύει,
στον αφιερώνω!

maya said...

@adaeus μου
αχαχαχα
τέλειος!!!!!

αλλά μου 'χάλασες' την προσδοκία!
μετά του δημοσθένη το σχόλιο
ήλπιζα και συ να καταθέσεις
αντίστοιχες μαλακίες απο γυναίκες
γιατί πολλά που γράφω είναι unisex
αλλά είναι και ορισμένα
πολύ τρανταχτά ανδρικά.

οι γυναίκες λέμε πάλι ΚΑΤΙ παπάρες...
μα κάτι παπάρες...
ΝΑ!

αν σούρθει τίποτα και θυμηθείς
μην και δεν γυρίσεις να τα γράψεις!

όσο για τα μπουγέλα
it's a date!
τάπαμε! :))))))))
μην σου πω θα παίξουμε και γιαουρτοπόλεμο!
ήμουν πολύ δυνατή σε αυτό μικρή.
άλλο φλατς κάνει το κεσεδάκι!

σου εύχομαι καλό βράδυ
το σούρουπο σήμερα με τον αέρα
είναι ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ...

ένα ανεξήγητο κέφι έχω...
μάλλον που ξορκίζουμε τους μαλάκες!
φτάνει πια, όχι άλλοι μαλάκες
ας το ρίξουμε στις πλάκες.


χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@ντίβα μου
αχ ΝΑΙ! ΝΑΙ!
"...ΕΓΏ?!"
all-time classic!

τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και βλέπω ακριβώς το ύφος
την απορία μιξ με προσβολή στο βλέμμα...

"πώς μπόρεσες/τόλμησες να σκεφτείς κάτι τέτοιο για ΜΕΝΑ?"


ΚΑΙ ΒΈΒΑΙΑ, όσο πιο θιγμένος/η
τόοοοοσο πιο ένοχος της όποιας ατασθαλείας!!!!!

"με πληγώνεις που μπόρεσες να σκεφτείς κάτι τέτοιο για ΜΕΝΑ"


ΑΧ! ΑΧαχαχαχαχα!


αχαχαχαχα

αχ δεν μπορώ!
όλο και θυμάμαι κι άλλα!

somebody stop me!

καρασμάτς!
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

υγ.όσο για τον καραγκιόζη...
όπως λέμε με την ξαδέλφη μου για καν και καν:
"δεν'ν'κακός!"
...τώρα που το λες...
:)))))))))
(μ'έστειλες πάλι με υφ σου!)λολ

maya said...

@ντίντι μου
τώρα που το σκέφτομαι...
δεν είναι κακή ιδέα.
λέμε τώρα...
αν έγραφε κανείς όλες αυτές τις παπαριές
και έλεγε στον άλλον
"μην και μου πεις κανα τέτοιο"
ΠΟΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌς ΘΑ ΉΤΑΝ Ο ΆΛΛΟς...?

δεν τελείωσες δουλειά?
άντε γιατί νύχτωσε σλόουλι...

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

adaeus said...

Δε συνηθίζω να συγκρατώ ατάκες, ούτε ομαδοποιώ ανθρώπους, αλλά ιδού μερικά:
Όταν μια γυναίκα σου λέει δεν θέλω να μπω ανάμεσα σε σένα και τη γυναίκα/φίλη σου, εννοεί ακριβώς το αντίθετο.
Αν στα ξαφνικά μια γυναίκα σεληνιαστεί χωρίς λόγο, μή το ψάξεις, ούτε και κείνη ξέρει (οι ορμόνες όμως?).
Παροιμίες όπως το "λακωνίζειν έστιν φιλοσοφείν" ή "η σιωπή είναι χρυσός" αγνοούνται επιδεικτικά.

Αδυνατώ να θυμηθώ άλλα, είναι και αργά, και δε μου βγαίνει γιατί τις γυναίκες τις λατρεύω...

adaeus said...

αααα και το χειρότερο για το τέλος: κάποια που μου ζήτησε να πάμε σινεμά, για να μου πει (μόλις ξεκίνησε το έργο) ότι γνώρισε κάποιον, το έκανε μαζί του αλλά είναι πολύ μπερδεμένη (μάλλον τα μπούτια τους)...
Η δική μου απάντηση? Γιατί βρε καλή μου να μου το ανακοινώσεις στο σινεμά? και γιατί εν τέλει να μην αφήσεις να τελειώσει η ταινία?
(χάσαμε και την καλή μας και την ταινία)...
Μη με βάζετε να θυμάμαι ρε γμτ, έχω πολλά τέτοια τώρα που το σκέφτομαι!

maya said...

@adaeus mου
αχαχαχα
NOW you're talking!

καλά, (θα πάω ανάποδα)
είναι δυνατόν? στο σινεμά?
τι φοβόταν? μην πάθεις υστερία?!!!
αυτό με το μπέρδεμα στα μούτια, πολύ καλό!

καλά κάνεις και τις αγαπάς.
και οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ (με κεφαλαία) αγαπούν τους ΑΝΔΡΕΣ (με κεφαλαία).

ούτε εμένα μου αρέσει να ομαδοποιώ
και σίγουρα δεν θέλω να ανήκω κάπου.
απλά κάποιες ατάκες θεωρούνται τόσο πετυχημένες
που βλέπεις πόσο συχνά χρησιμοποιούνται
ξανά και ξανά!
μα καμιά πρωτοτυπία?

αυτό μόνο με λυπεί.
γιατί σημαίνει ότι δεν είναι αληθινά τα λόγια
(άλλο τραγούδι αυτό...
parole, parole, parole...)

σαν γενικό 'κανόνα' θα έλεγα
να μην λέμε και πολλά
γιατί τα συναισθήματα δεν είναι προβλέψιμα.
πώς μπορείς να ξέρεις τι θα θέλεις
αργότερα με κάποιον
άμα δεν ξέρεις ΤΙ θα νοιώθεις?

αλλά η ζωή ΕΙΝΑΙ τζόγος
και τυχεροί είμαστε άμα παίζουμε.
δεν θα καθόμουν στον πάγκο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
...να κοιτάζω το παιχνίδι απ'την απ'έξω.

όλες οι εμπειρίες
(ακόμη και απ'τα μπαλάκια που γράφω εδώ)
αξίζουν τον κόπο.
κάτι θέλαμε για να φτάσουμε εδώ.
τίποτα δεν διαγράφεται.
όλα κάτι προσφέρουν.

και τι υπέροχη πολυχρωμία...

θα διαφωνήσω στο θέμα της σιωπής
καθώς την έχω φάει στην μάπα
και λυπάμαι που το λέω
αλλά πολλές φορές
ευχόμουν νάταν παραγωγική
αλλά ήταν απλά βουβαμάρα απραξίας/μη σκέψης.
χάλι λέμε!

πάντα θα έχουμε δυσκολίες επικοινωνίας
γιατί σκεφτόμαστε διαφορετικά.
αλλά αυτό είναι παράλληλα και όμορφο πολύ.

ε ναι ρε συ!
το όμορφο κρατάω!
απο ασχήμια, καφάσια!

όνειρα γλυκά
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

μΠούτια! μΠούτια!

γαμότο!!!!!!!!!
freudian slip or what?!

adaeus said...

Ναι αυτό φοβόταν... Είμαι και βαρυχέρης!... αλλά ποτέ με τις γυναίκες :)
Μπούτια ναι μπούτια, ωραία, σφιχτά, μαυρισμένα ει δυνατόν, μπούτια μικρά, μεγάλα, αδύνατα, χοντρά, με τρίχες ή χωρίς... αλλά μπούτια...
Καλημέρα, έχεις αφιέρωση!

maya said...

Ηρθα, είδα, χάρηκα πολύ...
τι γλυκιά κίνηση για καλημέρα!

...όταν λες με τρίχες...
τα μπούτια λέω...
ελπίζω να εννοΑεις τα ανδρικά! ...ε?
Ε?

αχαχαχα

βρε πώς θα κάτσεις να δουλέψεις με τέτοιες σκέψεις?!!!
απαπαπα...
τώρα αυτό δεν είναι group therapy
είναι group fantasy!!!! lol

ουφ!
πάω για βουτιά.
κρύα λέμε!
τι μας κάνεις πρωί-πρωί! αχ!

καλημέεεεερα!
χχχχχχχχχχχχχ

υγ.εξαιρετικός ο νεαρός στο κλιπ.
ναι, την 'ερμηνεία' του λέω...

adaeus said...

:))))
Κι όμως δούλεψα... (λίγο)
κι επανέρχομαι...

Φυσικά τα ανδρικά, διότι χωρίς ανδρικά μπούτια στην παρέα, τα γυναικεία μένουν παραπονεμένα...

Εγώ θα κάνω τη βουτιά σε σκοτεινή θάλασσα αργά το απόγευμα... Το μεσημέρι ίσως πιω κανένα τσίπουρο με συναδέλφους.

Ο νεαρός με τον εξαιρετικό κ... ξέρεις τι λιώσιμο ρίχνει στα γυμναστήρια για να τον αποκτήσει?

:))))
xxxxxxxxxxxxxx

Anonymous said...

Δεν είναι δυνατόν μάγια να ξέχασες το "χρειάζομαι λίγο χρόνο" ! Αυτό όπως όλοι ξέρουμε είναι η μεγαλύτερη παπάρα! Χρόνο για να παίξεις και αλλού προφανώς διότι αν χρειάζεσαι χρόνο για να δείς αν με θέλεις, τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλίαααα !
Και μία άλλη παραλαγή "χρειάζομαι λίγο χώρο, δεν έχω οξυγόνο" (Μπλιάχ !)Εύχομαι να σκάσεις λοιπόν.


ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

maya said...

@adaeus μου
αααααα είπα και γω!

απο το σούρουπο και μετά...
οι πιο όμορφες στιγμές της θάλασσας.
τότε βγάζει το μυστήριο της...
καλή βουτιά... :)

αχ να! βλέπεις?
γι'αυτό βαριέμαι τους μικρούς!
ώρες στο γυμναστήριο?
Π Λ Η Τ Τ Ω ...

άιντα. πάω για δουλειά.
ναι!
σήμερα νομίζω πως θα μπορέσω...

σε φιλώ
χχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@δεντοπιστεύω!
ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ?????

ποοοοοοσο κλασσικό?!

"θέλω λίγο χρόνο..."
να σκεφτώ?
να λειτουργήσει το μυαλό μου?
να ξενερώσεις μόνη σου?
να δοκιμάσω κάτι ακόμα πριν σε τζάσω?

"χρειάζομαι λίγο χώρο..."
για μένα και το εγώ μου?
να χωράνε κι οι άλλες?
να μη με βλέπεις?

πώς τα ξέχασα?!!!!!!

μα τι απίστευτες προσβολές ακούμε?!
και τι εύκολα που δεχόμαστε τις παπάρες...

αχ τι καλά που ηρθες!
έσκασα που τα ξέχασα αυτά τα διαμάντια!
αχαχαχα

πολλά φιλιά διαδικτυακά
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

υγ.και υπέροχη η ευχή:να σκάσεις λοιπόν! lol
να

Moira said...

Αντε να πω κ γω κάτι γιατί πολύ με κέντρίσατε όλοι με αυτά που διαβάζω..

Καλά την εγκυκλοπαίδεια την γράφω άνετα!!!!!!!!!!!!!!!!


μια απο τις πιο φοβερές ατάκες:


"..δεν αντέχω άλλο μάτια μου..
μου ζήτησε να παντευτούμε κ θα πω ναι.."

τη συνέχεια δε θα θέλατε να την ξέρετε πιστέψτε με..


Την καλημέρα μου στην όμορφη παρέα σας..


Φιλί..
Φιλί..

Αλεξάνδρα said...

Πωπω αναρτησάρα. Θα την κάνω link. Θα την τοιχοκολλήσω στο γραφείο, μμμ άραγε να μπορούσα να την βάλω σε φωτεινές πινακίδες σ΄όλη την Αττική οδο;

Τι σολο ήταν αυτό; Και είμαι στην δουλειά, ενθουσιασμένη, μα χωρίς χρόνο...

Θα επανέλθω. Negma μόνο το έχεις; Κάντε το παιχνίδι να παίξει η negma λέμε!

(υπάρχει ένα καινούργιο τραγουδι που θα πήγαινε γάντι στην ανάρτηση της Τζοάννα που λέγεται "Βίκυ".)

maya said...

@ιωάννα μου
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??????
στην ίδια πρόταση,
δεν αντέχω άλλο - θα πω ναι?

ΤΙ ΖΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ?!
απίστευτη ατάκα.
γιατί ως γνωστόν
δεν είμαστε ελευθεροι να αποφασίσουμε
και πιο εύκολα θα αναγκαστούμε εις γάμον
παρά να πούμε ΔΕΝΘΕΛΩ...

τι να πω...

και δε με λες,
άνδρας φαντάζομαι το είπε,ε?
τς τς τς..

να χέσω την τόλμη τους.
όσο για την συνέχεια
μου δίνεις ελπίδ ότι έγινε κάτι όπως το φαντάζομαι...
μου αρέσει που το άφησες στην φαντασία!
εκεί ΟΡΓΙΑΖΩ λέμε!!!!!

αχαχαχα

νάμαστε καλά ν'αντέχουμε τις παπάρες!

χάρηκα που πέρασες!
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Moira said...

μόνον κάτι άλλο θα αποκαλύψω κ τέλος..

όχι τίποτα μην γίνω κ η αιτία να χωρίσουν τα παιδιά...

καιρό μετά:¨
"παντρεύτηκα για να δω εάν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα.."

maya said...

@αλεξάνδρα μου
επειδή είμαι σίγουρη ότι κρατιέσαι λόγω δουλειάς
αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ μπορείς να συνεισφέρεις
παρακαλώ να επανέλθεις δριμύτερη!

ότι πρέπει να γίνει, ας γίνει!
και στην αττική
και στα σχολεία
ακόμη και στα μαιευτήρια
να πιάνουμε το κακό απο τα μαλλιά!

αχαχαχα

η αστέρωμ' μαγειρεύει κι άλλα!
δεν μπορεί!
αστείρευτη πηγή!
λολ

καλό μας μεσημέρι
δεν άξιζε το διάλειμμα?
:)))

χχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@ιωάννα μου
ε ρε πράγματα που βγάζει ο νους...
δηλαδή ΜΟΝΟ έτσι θα καταλάβαινε?

όσο για τον όποιο γάμο
δεν χαλάει ποτέ απ'έξω.
απο μέσα είναι χαλασμένος.

κι άμα ξεκινάει κανείς κι έτσι...
το τέλος ήδη γραμένο είναι.
απλά πολλοί αντέχουν να ζουν ΕΤΣΙ. μες την σχέση μετά το τέλος.

αυτό κι αν είναι θλιβερό.

χχχχχχχχχχχχχχχχχ

Νικόλας Παπανικολόπουλος said...

Πολύ πολύ εύστοχα όλα τούτα! Τουλάχιστον να γελάμε και λίγο...
Θα σου πω ένα μεγάλο μυστικό, που μου εμπιστεύθηκε κάποτε ένας άντρας... μα πολύ άντρας...
Τις γυναίκες, δεν τις διώχνεις ποτέ λέγοντάς τους την αλήθεια πως δεν τις θες.. Τις κάνεις να σε διώξουν εκείνες, με τον τρόπο σου, για αποφυγή αντεκδικήσεων. Ιδίως αν είσαι παντρεμένος... Άρα, ίσως να μην είναι οι ατάκες ηλίθιες τόσο, όσο, η ανοχή, και η κατανόησή τους...
Καλό απόγευμα...

Νικόλας Παπανικολόπουλος said...

Και η μουσική, όχι μόνο του Λαυρέντη, υπέροχη!

maira said...

« Να ξέρεις, δεν θα σε αγαπήσει κανείς όπως εγώ…»

Έφυγα, με αυτήν την πληροφορία στο τσεπάκι μου. Κι αλήθεια !!! Δεν βρέθηκε κανένας άλλος να με τσακίσει όπως αυτός.

Καταπληκτική συλλογή ξεστομισμένης... ανωριμότητας και ατολμίας.
Σε φιλώ φτερωτή θαλασσινή μου
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...

γιάννης φιλιππίδης said...

.
μάγια μου,

βραδιάτικα μου προκάλεσες σεισμό δυνατό στο ρυθμικό μου,

κι όχι άδικα…

μια ανάρτηση,
που κοσμεί το νετ με τα ‘ανυπεράσπιστα’ δίκια της….

όταν ακούω εγώ
κάποια απ’ αυτές τις ‘μαγικές’ φράσεις
[προς θεού, δε γουστάρω να θυμηθώ κι άλλες…]
ξέρεις τι κάνω;

τότε είναι από τις σπάνιες φορές
που δεν πληγώνομαι,

απλώς ΘΥΜΩΝΩ!

θυμώνω, θυμώνω, θυμώνω…

και σηκώνω αυταρχικά την παλάμη μου με κατεύθυνση το στόμα που μου απευθύνει κάποιο

απ’ αυτά τα ‘λουλούδια’….

ακόμα συνηθέστερο;
Φ Ε Υ Γ Ω….

αρκετές μαλακίες ακούσαμε
στη ζωή μας,

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ,
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ….

σ’ ευχαριστώ μάτια μου,
καραθύμωσα μέσα στη νύχτα
αλλά θα μου περάσει…

το μάθημα / σχόλιο / υπενθύμιση

μου έκανε πολλαπλάσιο καλό…

ευχαριστώ…

φιλι φιλι όπου και να ‘σαι
ελπίζω να ‘σαι καλά …

Αλεξάνδρα said...

...ρε συ δεν ήμουν καλή στο τένις, πήγαινε έλα τα μπαλάκια...
γι αυτό διάλεξα το bowling. Στέλνω την μπάλα κάτω (και μιλάμε για μπαλούρα ίσα με πεντέμιση κιλά, όχι μπαλάκια μια σταλιά), πάει ρίχνει ότι μπορεί να ρίξει (όχι να το παινευτώ τα strike είναι συχνά) και τελείωσε.

Τα μπαλάκια που περιγράφεις τα έχω φάει μμμμ νομίζω όλα. Εχω στείλει κι εγω μερικά για να λέω του στραβού το δίκιο...

Αλλο μπαλάκι δεν μου ερχεται. Τα ρίξατε μαζεμένα.
Αλλά εδώ είμαστε... Κι η νύχτα μόλις ξεκίνησε.

Φιλάκια

Θέλω να δω το mamma mia που όσοι το έχουν δει μου λένε πως είναι πολύ καλό....
Πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο όμως

maya said...

@ανεμοσκορπίσματα μου
το πιάνω το σκεπτικό του.
καλό!
ΠΑΡ'ΟΛΑ... δεν θεωρώ ότι όλοι εσκεμμένα λενε μαλακίες.
αλήθεια.
νομίζω ότι τους ξεφεύγουν κιόλας.
αυτό του φίλου σου είναι πλάνο.
ιδίως οιπαντρεμένοι
πολύ λογικό να έχουν έξτρα λόγο, ναι.

και πρόσεξε: εδώ δεν λέω μόνο για άνδρες.
πολλές ατάκες τις λένε και οι γυναίκες.
(κάποια δεν ήταν καν ερωτικά που έβαλα)

σίγουρα είναι μεγάλη η λίστα.

ΠΑΡ'ΟΛΑ... με έβαλες σε σκέψεις.

όσο για την μουσική, εκφράζει την κάθε μου διάθεση όταν γράφω.
αλλάζει όπως είδες... :)))))
χαίρομαι που την φχαριστιέσαι!!!

φιλιά πολλά
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@μάιρα μου
τυχερούλα!
είχες και συ αστέρι στον διάβα σου!!!
αυτό είναι σχεδόν και απειλή!
αχαχα

"πρόσεξε!σαν και μένα, κανείς."
και προσέυχεσαι νάναι έτσι ε?

πολύ μου άρεσε!!!
είναι αυτό που θες να πεις
"απ'το στόμα σου..."

και με τον στόμφο των σήριαλ τύπου λάμψης πάντα!
απαπαπα...

μπορούμε να ακούμε και τίποτα έξυπνο παρακαλώ?
πολύ?
:))))

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@γιάννη μου?
απαπα!!!!
χάλια σ'έκανα!
ε αυτό δεν το περίμενα...

έλα ρε συ!
είναι να θυμώνεις?
είναι δυνατόν να μπαίνουμε στο τριπάκι του/της κάθε ανώριμου/ης?

όχι βέβαια!
όλοι τάχουμε λουστεί.
εγώ συγχίζομαι πόσο τάχα καταπιεί κάποια τέτοια
αλλά πέραν αυτού
δεν θέλω να μου χαλιέσαι,ναι?

για γέλια είναι.
και ευτυχώς δεν μας αφορούν τέτοια μυαλά.
και το καλό είναι ότι μεγαλώνοντας
θυμόμαστε
και άμα κάποιος πάει ξανά να ρίξει την ατάκα
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ
και την έχουμε κάνει με ψύχραιμα βηματάκια!
όχι θα κάτσουμε να σκάσουμε!
πριτς!

φιλιά μάτια μου
έλα! λίιιιγο γέλα μου. λίγο?

όμορφη νύχτα ε?
γεμίζει το φεγγάρι και με τρελλαίνει!!!

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

το κινητό μου τάπαιξε.
τηλέφωνο δεν έχω εδώ.
σαν κάπως τώρα νοιώθω ότι είμαι εκτός!
πολύ μου αρέσει λέμε!!!!
βρε μπας και είμαι διακοπές...?
:))))))

maya said...

@αλεξάνδρα μου
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!
έτσι θα ρίξεις τα μπαλάκια και φεύγεις?!
μολόγα λέμε!
άκου την!
τσκ!

όσο για το μάμα μια, το είδα.
ναι τα τραγούδια αυτά που ξέρουμε
αλλά αυτό που λένε ότι ξεσηκωνόταν το θέατρο
στο σινεμά... τσου.
και σαν κάπως μελαγχολικό μούκανε.

εντάξει για καλοκαιρινό. λίγο σαχλό.
ό,τι πρέπει για χαλάρωση και μπύρα.

φιλιά πολλά-
πάω για ύπνο....
πώς σου φαίνομαι?

αααααα! σήμερα ξεκίνησα έναν πίνακα.
αρχίζω και νοιώθω λίγο τον εαυτό μου...
:))))))))))

και πούσαι? keep striking! λέει!

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

γιάννης φιλιππίδης said...

όμορφη… γελαστή… καλημέρα…

μ’ έχεις δει πολλές φορές εμένα
να κυκλοφορώ με κινητό;

Άκου πόσο όμορφοι είναι οι ήχοι
Όταν δεν υπάρχει περίπτωση
Να σ’ ενοχλήσει κανένας
Αναμενόμενος ξαφνικός…

φιλι φιλι

maya said...

@γιάννη μου!
καλμέεεεερα!
τι καλά! μαζί τον καφέ μας?
πόσο καιρό έχουμε να το πετύχουμε αυτό???????

ακούω, ακούω...
και πολύ το φχαριστιέμαι.
τελικά όλες αυτές οι ασκήσεις για τα όμορφα
μάλλον δουλεύουν!
άλλοτε θα είχα γίνει έξαλλη.
τώρα βρήκα θετικό σε αυτή την ησυχία...

να φέρω μουστουκουλουρου?
:))))))

φιλιά πολύ πρωινά
χχχχχχχχχχχχχχχχχ

γιάννης φιλιππίδης said...

μάγια μου,

οι ασκήσεις για το καλό,
πάντα φέρνουν αποτέλεσμα,
μεγάλο, μικρό, ωστόσο αποτέλεσμα…

φέρε και μουστουκούλουρου… στον πληθυντικό αυτό…

αχ, να ‘ταν από μια μεριά…
να μας έβλεπε η ά λ λ η …
τι κορμί κρατάμε μ’ όλα αυτά
τα εδέσματα…

θα ‘λεγε…
“αυτοί τα μασάνε…
άλλα κάτι κάνουν και δε τα καταπίνουν!!!”

φιλι φιλι καφεϊνούχο…

maya said...

@γιάννη μου
έννοια σου και θα την περιλάβω την ΑΜ
που έχει εξαφανιστεί.
δεν θάρθει ο χειμώνας?
τότε θα δει!
moutra therapy θα της κάνω!

πάρε και αυτό...
είναι ακόμη μαλακό...
μαντς μουντς
(μασάω!)

πήρα μεγάλο σακούλι.
μησινοιάζ'
έχουμε πολλά!!!!

όσο για τις ασκήσεις
βρε! λες να γινόμαστε καλύτεροι...?!!!!
έχω μια υποψία...

χχχχχχχχχχχχχχχχχ

Anonymous said...

Εγώ ό,τι κάνω το κάνω για το καλό σου:)

maya said...

@λάκη φουρουκλά
αυτό πάλι πώς μου ξέφυγε????
πόσο κλασσική ατάκα!!!!
πάντα για το καλό μας
κάποιος μας επιβάλλει τα δικά του σωστά!
τι καταπιεστική προσφορά...
απίστευτο!

ευχαριστώ για το βαλεμέσα σου (imput)

καλημέρα
κι ας κάνουμε και τίποτα για το κακό μας...
:))))))

Chryssa said...

Μα από το 1 μέχρι το 11 να τα έχω βιώσει όλα???? Δεν είναι για να τα ακούς αυτά, τα βιώνεις... Σου πέφτουν τα σαγόνια...

Υπερατάκα πρόσφατη: ' Αγάπη μου ήξερα απο την αρχή οτι δεν θα λειτουργήσει... ' ΣΓΝΤΟΥΠ!!!
Και τι το κράταγες κρυφό ρε μα...κα???? Και πολλά άλλα που ξεστόμισα και αδυνατώ να τα γράψω. Α στα διάλα τα θυμήθηκα πάλι. Πα να καπνίσω.

Chryssa said...

Μου ανέβηκε η πίεση και ξέχασα...

Φιλιά πολλά!!!! Και βουτιές!

(Μπορώ αν θυμηθώ κάτι άλλο να ξαναπεράσω να το χώσω??? Ευχαριστώ)

Διότι το θέμα είναι ανεξάντλητο.

Aggelos Spyrou said...

"Σ' αγαπάω αλλά δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου".

Μου το είπε η πρώτη νόμιμη σύζυγός μου λίγο πριν βγει το πρώτο νόμιμο διαζύγιό μου.

Ατάκα και φύγαμε! :)

drunk tank said...

καλημέρα Μάγια μου, καλή μας εβδομάδα!

R E S P E C T για την ΑΝΑΡΤΗΣΑΡΑ σου!!!!

ήρθα για μια βιαστική καλημέρα αλλά ...δε γαμιέται!!!η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ. τώρα θα ξεσπάσω κι εγώ:


-"πώς μπορείς και είσαι τόσο καλός μαζί μου όταν συμπεριφέρομαι τόσο χάλια;"

-"είμαστε τόσο τέλεια μαζί που φοβάμαι ότι αν είμασταν ΜΑΖΊ θα τα καταστρέφαμε όλα"

-"γιατί να είσαι τόσο καλό παιδί";

-"ωραία είναι τα όνειρα και μόνον μαζί σου τα κάνω, αλλά η πραγματικότητα διαφέρει"

και αν συνεχίσω θα θυμηθώ δεκάδες τέτοιες παπαριές, αλλά πέραν του ότι θα προτιμούσα να τις ξεχάσω, θα έγραφα βιβλίο ολόκληρο για να τις εξηγήσω!

καλημέρα!!!!

Λάκης Θλιμμένος said...

Θα συμφωνήσω με τα 1000 στο σχόλιο/αποκάλυψη του ανεμοσκορπίσματα (δεν τα λένε αυτά τα μυστικά βρε Νίκο μου!!!). Πρόκειται για αλάνθαστη πρακτική που είναι όμως χρονοβόρα (μερικοί/μερικές δεν λένε να το καταλάβουν με τίποτα!!!), αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Πέρα όλων των άλλων με αυτή τη πρακτική είναι όλοι ευχαριστημένοι. Σκέψου το και θα δεις ότι ο φίλος του Νίκου έχει δίκιο.

Κι επειδή δεν θέλω να περάσω χωρίς να αφήσω το δικό μου αποτύπωμα σε μια τόσο ωραία και διαχρονική ανάρτηση, να μια ατάκα που χρησιμοποιώ συνήθως όταν έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι: "... θα δούμε" (μακάρι να ήξερα κι εγώ τι άλλο θα μπορούσαμε ή θα θέλαμε να δούμε...!!!)

Τις καλημέρες μου και τα φιλιά μου μαγική μου ύπαρξη (και καλή εβδομάδα)

φάβα said...

ma pou pige to sxolio mouuuuu? klaps klaps :(

maya said...

@χρύσα! αχαχαχαχα
πολλά τσιγάρα θέλει μετά απο τέτοιο!!!
τι είπε το άτομο...

ελπίζω να τάπες και τρισχειρότερα
και θέλω να καταθέσω την ένσταση μου
που δεν τα μοιράζεσαι εδώ!

πρέπει εκτός απο τις ατάκες μπαλάκια
να κάνουμε κι ένα με τις απαντήσεις σε αυτές...ε?

αχαχα
ε ρε γλέντια λέω...!

νάσαι καλά!!!!!
:)))))))))))))

maya said...

υγ@χρύσα
ΜΗΝ και ΔΕν περάσεις αν θυμηθείς κι άλλο!!!!

εννοείται!
ξεχάστηκα και γω!
έμεινα με την ατάκα... :)

maya said...

@άγγελε σπύρου
ΑΛΛΟ δακρύβρεχτο κι αυτό!!!!
να την χέσω την αγάπη σου άμα δεν την δίνεις!

απαπαπα
good riddance!

όχι φύγαμε, κάπου παραπέρα!

είναι κατά του "να ξέρεις ότι θάχεις πάντα ένα μέρος στην καρδιά μου..."

ΝΑΙ! στον κάδο ανακύκλωσης!

γρμφ.

και σε φιλώ
χχχχχχχχχχ

maya said...

@στιχάκια μου
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ όπως πάντα!
έγραψες!!!!

αυτό το μεσαίο ότι θα τα χαλούσαμε όλα αν είμαστε μαζί....
όλα τα λεφτά!

κατά το "θέλω να σε θυμάμαι έτσι..."

ρε παιδιά
θα μας πέσουν τα μαλλιά απο τις πολλές μαλακίες...
είναι απίστευτο!!!!!!
αχαχαχα

η δουλειά ΠΟΤΕ δεν τελειώνει
αλλά απ'ότι φαίνεται ούτε οι παπαριές!

καλησπέρα κωνσταντίνε μου
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@έλα ρε λάκη μου
μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια!
υπόσχομαι να μην σας ξεμπροστιάσω
αν μου κάτσει τέτοια φάση!
αλλά δικοί μου φίλοι δεν είστε?
να μην ξέρω...?

για την ατάκα σου
πολλή ποίηση!
υπέροχα αποσιωπητικό το 'θα δούμε'!!!
αχαχαχαχα

θα δείξει...
ποιός ξέρει...
είδωμεν...
δεν υπόσχομαι τίποτα...
δεν μπορώ να το αποκλείσω...
άι άι άι!!! (πόνου επιφώνημα)

καρασμάτς!
χχχχχχχχχχχχ

maya said...

@έλα ρε κρομμυδάκι μου
μην μου το κάνεις αυτό!
εσύ έχεις και τρελλή ρέντα σε ατάκες και χιούμορ!!!!!

μη με αφήνεις έτσι!
ξε-klaps και γράψε καμία...
πλιιιιηζ?

χχχχχχχχχχχχχχ

φάβα said...

- Περνάω τέλεια μαζι σου, αλλα σκεφτομαι ακομα την αλλη!
(και εγω τι να κανω, να παω να στην βρω? σιχτιρια)
-------
Φακ γιου φακ γιου, οχι αλλο καρβουνο, ε.. μπαλακι εννοω :) !

Αλεξάνδρα said...

Τελικά Είναι πολλά τα μπαλάκια ε;;;

Ομως καλύτερα να φας το μπαλάκι στα μούτρα - που σε ξυπνάει κιόλας - παρά να συνεχίζεις να κοιμάσαι και να ονειρεύεσαι...

Ρε έχετε ρίξει τα καλύτερα μπαλάκια. Τι να προσθέσω εγω;

Το "δεν θα σε ξεχάσω ποτέ;" που μου κάνει κάτι σε κατάρα παρά σε ευχή; Μπαλάκι που ξεφεύγει και σε βρίσκει στο δόξα πατρί γιατί εγω ΘΕΛΩ να ξεχάσω αν δεν σε πειράζει.

Φιλιά καλημέρας
μην ξεχάσεις μια βουτιά για μένα ε

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Negma said...

- Ήξερες που μπλέκεις
(κι εσύ επίσης)

- Με ξαφνιάζει ο εαυτός μου
(και σε ξέρεις και τόσα χρόνια, εγώ τι να πω;)

- Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί, αλλά δεν θέλω να σε χάσω από τη ζωή μου
(ο υπέρτατος ευφημισμός για το "θέλω και την πίτα σωστή και το σκύλο χορτάτο")

- Με την άλλη είναι αλλιώς... Εσύ είσαι άλλο...
(η σαφήνεια σ' όλο της το μεγαλείο)

- Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να σε πληγώσω
(που νά 'ταν και το πρώτο δηλαδή)

- Εσύ είσαι δυνατή
(συγνώμη, αλλά επειδή το συγκεκριμένο μου ξύνει νεύρωση: ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ Θ' ΑΝΤΕΞΩ??????????????????)


Σιγά που δεν θα ερχόμουν για δεύτερο γύρο...

Ρε πεταλούδι, μάζωχτα όλα από τα σχόλια, και κάνε μια λίστα ως update στην κυρίως ανάρτηση, να την βάλουμε λινκ, να την έχουμε να ανατρέχουμε!!!!!! Σοβαρά το λέω!!!!! Είναι κουραστικό να τις ψάχνεις στα σχόλια... Αυτά πρέπει να μείνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Π-π-π-πληηηηηηηηηηζζζζζζζζζ!!!!!!!!

Φιλούμπες και καλημέρες!

Y.Γ. Πού είναι η ΑΜ, ρε γαμώτο! Σ' αυτήν την ανάρτηση βρήκε να λείπει;

Τρελός του Χωριού said...

Καλημέρα Μάγια μου
Κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να μας δώσει τις Στιγμές που χάθηκαν . Γι αυτό και εγώ δεν επενδύω πια Στιγμές σε ανθρώπους . Μπορεί να νοιώθω διάφορα γι αυτούς ,όμως δεν ασχολούμαι μαζί τους γιατί αν το κάνω ,πάντα και μόνο ,το μόνο που γίνεται είναι να χάνω χρόνο. Χρόνο που δεν θα τον ξαναβρώ ποτέ. Είμαι πολύ λίγος για να σπαταλιέμαι και σε άλλους, και πολύ μικρός για να δίνω συμβουλές.Συγχώρα με ,αλλά γι αυτό μιλώ σε πρώτο προσωπο.
Απλά και ταπεινά σου εξέφρασα την γνώμη ενός τρελού σε σχέση με την πολύ εύστοχη ανάρτηση σου.
:)))
Πολλά φιλιά

Chryssa said...

Λοιπόν κι άλλο...
Η εξαφάνιση δια παντός πιάνεται???
Ούτε καν να μπει στον κόπο να πεί τη μαλακία...
Εκεί που όλα μιά χαρά, απήχθη απο εξωγήινους...
Και ψααααχνε εσύ μαλάκα...
Ένα 3 ήμερο θα τον ψάξεις. Στην αρχή λες δεν το ακούει το μωρό μου.
Μετά λές να βγήκε με τους φίλους του και να μη μου το είπε??
Μήπως υπάρχει άλλη???
Και μετά έρχεται ο ψυχαναγκασμός...
Κάτι έχει πάθει, σκέφτεσαι να πάρεις στη μάνα του, στα νοσοκομεία, ' σε αυτό που ψάχνουν τα χαμένα παιδάκια με αφίσες στο μετρό '. Η Νικολούλη δεν μου πέρασε απο το μυαλό... (μην ξεφτιλιστούμε κιόλας).

Ε περνάει το γαμο3ήμερο και ξυπνάς το πρωί.Και ανάβει το λαμπάκι στο κεφάλι σου. Λες να μη γουστάρει πιά??????
( Ε μα χρυσή μου άργησες αλλά ποτέ δεν είναι αργά )

υγ. και αυτό συνέβη μετά απο 5 μήνες σχέσης με καθημέρινα νταραβέρια....!!!!!!!!!!!!

Φιλιά ξανά!!!!

maya said...

@κρεμυδάκι μου χωρίς
αχ ναι!
και αυτό.
"είσαι πραγματικά υπέροχη
αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω την πουτάνα που με κατέστρεψε"

και μετά προχωράει στην σειρά ατακών
τύπου
δεν σου αξίζω...θάπρεπε νάσαι με κάποιον που θα σου δωθεί ολοκληρωτικά... είμαι πολύ μαλάκας... αν ήταν η σωστή στιγμή θα είμασταν τέλειο ζευγάρι...μπλαμπλαμπλα...

φακ γιου και να μην σ'αρέσει που λέω και γω!

καλημέρα
χχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@αλεξάνδρα μου
αυτό το περί ανάμνησης και σημαντικότητας...
κατόπιν εορτής... τι μούφα!

να το χέσω αν θα με θυμάσαι μετά.
τι να το κάνω?
άσε που δεν μπορώ και να το διαστυρώσω ότι ισχύει.
έτσι για το γαμότο. ούτε!

το κακό είναι ότι
και που σε πετυχαίνουν στα μούτρα
πολλές φορές δεν τα πιάνεις...
δικαιολογείς, μασκάρεις, ωραιοποιείς...
είναι μεγάλη η ανάγκη για τα ωραία.
και στην καψούρα πάνω
τα πιο αλλοπρόσαλα και ξεκάθαρα όχι
τα βλέπουμε για ίσως.
άβυσσος παιδί μου ...

έκανα βουτιά, δεν θάκανα? για σένα βέβαια!
έτσι θα σε αφήσω?
παγάκι στο αρκουδίσιο?
έκανα, έκανα!

άντε τραβάχο. ναι.
έχω στρωθεί ακριβώς όπως με είπες.
με το τσιγάρο και το βλέμμα πέρα...

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@εστρέλλα μου
your wish is my command!
είδες?
το έκανα! όλα τα μπαλάκια μαζεμένα.
άμα τα βλέπεις όλα μαζί...είναι πολλά ε?!!!!!
ε ρε τι τραβάμε...

η ΑΜ μαυρίζει και ουχί απο το κακό της!
βέβαια παραμένει απαράδεκτη που λείπει
και θα το μετανοιώσει πολύυυυυ άσχημα!
θα πέσει μεγάααααλη σκηνή!

όσο για τα 2α σου βαλεμέσα
είναι απίστευτο!
πόσα έχω ξεχάσει...
είσαι ΤΕΛΕΙΑ!!! α-ξε-πε-ρα-στη!
αχ πολλά φιλιά πεθυμισμένη μου
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@τρελλέ του χωριού μου
μμμ...δηλαδή τόχεις καταφέρει?
ούτε μια τόσο δα σπατάλη σε άνθρωπο?
...μπράβο.
εγώ δεν τόχω.

σίγουρα πιο γρήγορα μαζέυομαι
αλλά με τίποτα δεν μαγκώνομαι προ εορτής.
αν δεν απλωθώ
δεν θα τύχει να ξαπλώσω κι ωραία.

δέχομαι λάθη.
τα θέλω τα καρυκεύματα!
:)

δε λες καλά που με την ηλικία
είμαστε λιγότερο εύπιστοι?
αλλά ξέρεις τι?
και καμιά φορά που σε πιάνει απρόοπτα
και κάπως λασκάρεις
έχει μια δύναμη η παιδική αθωότητα.
και -λέω εγώ- ευτυχώς που δραπετεύει καμιά φορά!
κι ας πονάει
νοιώθω ζωντανή.

...έριξα ένα βλέμμα στην κυματιστή θάλασσα για σένα μόλις...
καλημέρα
χχχχχχχχχχ

maya said...

@chryssa
καλά! το ένοιωσα όλο αυτό που περιγράφεις καρέ-καρέ!!!!
απίστευτο!!!!!!!!
για τα όπλα, ναι.
μπαίνει στα μπαλάκια
"το αόρατο μπαλάκι"!

έχω και γω μια πρόσκληση για ποτό που περιμένω κάτι χρόνια.
ε ναι, περιμένα να συνεννοηθούμε για την ώρα.
εκεί έμεινα.
τώρα αν πάρει
δεν ξέρω μήπως έχω κανονίσει...

:)))))))))

tk said...

χεχε...!

καλό...!

δεν μου έρχεται κάτι να προσθέσω, εκτός από δυο πράγματα. αυτό το τρομερό που όλοι λέμε θέλοντας να το πιστέψουμε "θα σ'αγαπάω για πάντα", και αυτήν την απίθανη ερώτηση "μ'αγαπάς?".

χεχε!!!

φιλιά γλυκιά μου!!!

Sally Finkenstein said...

1) Δεν είμαι σε φάση για κανονική σχέση (ξυνίζει όμως όταν μπαίνει και ο άλλος στην ίδια φάση, λόγω ξενερώματος).
Είναι η κλάσική (με λιονταρίσια πόδια) ατάκα, που ακούν οι δύο στις τρεις γυναίκες της παρέας μου τελευταία. Και δεν είμαστε και τίποτα "σαύρες", λέμε!

2) Εσύ είσαι δυνατή! (σκατά!)

3) Μαζί θα καταλήξουμε μια μέρα, να το δεις! (αυτό το ¨καταλήξουμε¨ γιατί εμένα μου θυμίζει τον ιατρικό όρο, και φοβάμαι, μπρρ...)

Καλά, SURER ανάρτηση!

Καληνύχτα Maya μου!
και μη χειρότερα!
μουτς!

maya said...

@μορφέα μου χεχε μου
το σκεφτόμουν εχτές που σε διάβασα
αυτό το "μ'αγαπάς"...
τι ηλίθια ερώτηση.
αυτοδιαλύεται!

όσο για το "για πάντα"...τι να πει κανείς?!!!!!!
απο μικρή με την φίλη μου
(κι οι δύο με χωρισμένους γονείς)
λέγαμε:
στον 1ο γάμο θα...
και μετά στον 2ο θα...

και το λέγαμε με απόλυτη σιγουριά.
ποτέ δεν πίστεψα στο για πάντα.
όχι και να μου το λένε κιόλας! λολ

φιλιά καλημέρας
χχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@σάλλυ μου
ναι, ναι, και ναι!

το 1). είναι κλααααααασσικό! αυτό το γαμημένο timing!!!
τι θα πει είμαι ή δεν είμαι σε φάση?
ή μου λέει ή δεν μου κάνεις κουκου.
άλλο δεν έχει.

το 2). είναι παπαριά την οποία και γω λούζομαι συχνά...
βλέπε το σχόλιο της negma για σιχτίρια.

και το 3). και μένα μου ακούγεται σαν απειλή και απο τις πολύ φοβιστικές!
το δε καταλήξουμε, όλα τα λεφτά.
απαπαπα...
σε μία πρόταση απειλή, προσβολή και ξερολίαση. μπλιαχ!

όπως τόπες: και μη χειρότερα.
αλλά δεν το βλέπω...
δύο άνθρωποι σπανίως νοιώθουν το ίδιο ταυτόχρονα.
και το ψέμα και οι βαρύγδουπες ατάκες
για κάποιον λόγο
πιο εύκολα τους βγαίνουν.

και καλημέρα
(σιγά μην είναι έτσι οι σαύρες! τς τς τς!)

χχχχχχχχχχχχχχχ

αν ακούς said...

καπεταν μυστηριος εδω....

δηλαδη ολοι εσεις συντροφοι, όλες αυτές τις ατάκες τις έχετε ακούσει μόνο; δεν τις έχετε πει ε;....

κανείς;;;;;

μόνο εγώ θυμάμαι να λέω παπάρες δηλαδή;

μαγια, αφου σου δωσω δυο φιλια θα σου αφιερωσω τις "βυθισμενες αγκυρες" του μιλτου πασχαλιδη με την υποσημειωση οτι στο live τη λεξη βλακειες την αντικαθιστα με το μαλακιες...ταιριαζει απολυτα στο θεμα σου.


"Θα κατεβάσω απ' το ταβάνι σου τ' αστέρια
Κι όλον το κόσμο σου θ’ αφήσω χτυπημένο
Ξέρω στα λόγια μου ακονίζονται μαχαίρια
νιώθω να σφίγγουν τη ζωή μου κρύα χέρια
και με το θάρρος μου απ' τα γόνατα κομμένο
και με το θάρρος μου απ' τα γόνατα κομμένο

Όμως απόψε πρέπει να τα καταφέρω
δεν έχω δύναμη τα πόδια μου να πάρω
μακάρι να 'τανε κάπως αλλιώς, δεν ξέρω
μακάρι να 'τανε και πάλι να σε θέλω
και να σου πώ "Σήκω μαζί μου, θα σε πάρω..."
και να σου πώ ωωωωω

Δεν ξέρω ποιόν παλεύω να νι κή σω
φτάνω στη πόρτα και ζυγίζω τη ζωή μου
νιώθω τα μάτια σου να με τραβάνε πίσω
να μ' αγαπάνε δυο φορές για να γυρίσω
σαν βυθισμένες άγκυρες επάνω στο κορμί μου
σαν βυθισμένες άγκυρες επάνω στο κορμί μου

Εισαγωγή

Βγαίνω στο δρόμο και σκουπίζω τα αίματά σου
κι όσα σου είπα δεν μπορώ να τα πιστέψω
να μην ξεχάσεις να πιαστείς απ' τα όνειρά σου
να μην φοβάσαι η ζωή είναι μπροστά σου
πόσες βλακείες είπα για να ξεμπερδέψω

Δεν ξέρω ποιόν παλεύω να νικήσω...

maya said...

@αν ακούς μου
α καλά!
τόχω λοιώσει με πολύ γέλιο αυτό το τραγούδι!
και δεν είχα τους στίχους
αλλά τους έχω προσέξει πολύ απο μόνη μου!!!!

σιγά μην δεν έχουμε πει!
σιγά!
ποιός είπε τέτοιο πράμα?
what goes around,
comes around!

όσο για το live
πολύ θάθελα νάμουν εκεί να φωνάζω μαζί του!

αχαχαχα

σύντροφε?
καλά τα λες!
:))))

καλημέρα πεθυμισμένε!
χχχχχχχχχχχ

fourca said...

Εγώ θα σου πω μια ατάκα που δεν συνηθίζεται αλλά τη λούστηκα.

Μετά από εξαφάνιση τριών ημερών όταν τον πέτυχα στο τηλέφωνο….
«ξέρεις αποφάσισα να χωρίσουμε»……?

Μετά από τόοοοοοσα χρόνια απορώ με μένα κι από την άλλη λέω ευτυχώς που μου το είπε από το τηλέφωνο.

…….΄Η μάλλον γι αυτό μου το είπε από το τηλέφωνο….. κάτι ήξερε.


Έχω πεί όμως το:
ξέρεις σ΄ αγαπάω… αλλά φιλικά.

χμμμμ..

maya said...

@φούρκα
α καλά!
είπαμε, ότι κάποιες σίγουρα τις έοχυμε πει και μεις!
μν τρελλαθούμε!

αυτή η φιλική αγάπη όμως βρε παιδί μου...
τι βαρεμάρα...
αλήθεια πείθεται ποτέ κανείς, άμα του το πουν?

θα μου πεις για όλα τα ψέματα υπάρχουν αποδέκτες.

σε φιλώ
καλησπέρα!
χχχχχχχχχ

φάβα said...

xaxa, kolasi!!!

oneiroparmenh said...

Πολύ ωραίο post...

Να προσθέσω κι εγώ ένα μπαλάκι...

"Έγώ στο είχα πει από την αρχή,δε θα με αντέξεις!!"

Αφού θες να χωρίσεις γιατί δεν το λες ξεκάθαρα κ λες παπάρες τέτοιου είδους???Αν ήθελες να σε "αντέξω" θα προσπαθούσες λιγακι...Αλλά προφανώς περιμένεις να σε χωρίσω εγώ για να μην πάρεις την ευθυνή...

maya said...

@κρεμμυδάκι μου
την ζούμε! την λουζόμεθα!

χχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@ονειροπαρμένη
παιδί μου ΜΠΑΛΑΚΙΑ!
είναι απίστευτο!
τουλάχιστον, πάρε τις ευθύνες σου
φεύγοντας!
μαλάκα.

καλημέρα
δεν θα τελειώσει ποτέ το ποστ αυτό!
αχαχαχα
:)))))