Friday 9 November 2007

3&3=22...ε? (οι αριθμοί δεν είναι το φόρτε μου!)


Κάθε μέρα, λέμε(!) :

Γιάννης – υπέροχα κείμενα που συνήθως διαβάζω με κόμπο στον λαιμό, κάποιες φορές με δάκρυα και άλλες με την σχιζοφρένεια ότι έχει μπει μες το κεφάλι μου και γράφει από μέσα μου…με συγκλονίζει. ΖωΓράφει.Λάτρης της ευτυχίας, ξέρει ότι η μόνη οδός είναι μέσ’από δύσβατα δάση πόνου και ασχήμιας. Δέκτης όλων των χρωμάτων, μεταφράζει τα άυλα που μας πετάνε και μας γκρεμοτσακίζουν σε λέξεις, μουσικές και εικόνες. Με την αγνότητα του παιδιού και την ωριμότητα του ψημένου με μνήμη. (ααα θέλει post ολόκληρο τούτος…)

πόρτα-πόρτα:

Αλεξάνδρα – η πρώτη που αποκάλεσα φιλενάδα. Και δεν το λέω εύκολα. Είμαι πεπεισμένη ότι έχουμε κάνει παράλληλες διαδρομές, σε επαναστάσεις, μουσικές, ξεκαθαρίσματα θέσεων. Είναι το χαμόγελο όχι της προστατευμένης ευτυχίας αλλά της πραγματικής ζωής. Γράφει υπέροχα, διαλέγει σπονδυλωτά τα θέματα της και όταν σχολιάζει, σιωπώ και θαυμάζω. Και σκέφτομαι τι τυχερά παιδιά έχει…άσε που πρέπει να είχαμε τους ίδιους δίσκους!

Ζαφειρένια – η τρίτη της οικογένειας: η ήρεμη δύναμη. όχι από ευκολία, αλλά από γνώση. Η μελωδική φωνή που μου είπε μια μέρα: «χαμογέλα, σου πάει» και με συγκλόνισε. Σε μια στιγμή που η ζωή μου μέσα κι έξω ήταν ανεμοστρόβιλος, αγάπησα αυτή την φράση σαν φάρο και δεν χάθηκα ξανά. Στα σχόλια, συμφωνώ τόσο που κινδυνεύω να γίνω σαχλή.

Μωβ – ήρθε λίγο αργότερα γιατί είχε ξενυχτήσει! Αλλά έκανε εμφάνιση. Τρελαίνομαι για τις λίστες της, τα λακκάκια της και τον τρόπο που πέφτει αυθόρμητα πάνω στα όμορφα, αψηφώντας. Ψαγμένη και τελείως ανθρώπινη. Την σκέφτομαι και νοιώθω ότι έχω μια φίλη κει πάνω που αν φωνάξω βοήθεια, θα με ακούσει.

Τάλισκερ – μμμμ…δεν ξέρω πότε έγινε το κλικ αλλά δεν θυμάμαι το πριν. Ο άνθρωπος που βλέπει καθαρά πίσω από τον αγώνα μου να θυμίζω πολυάννα. Δυνατή γραφή, χειρίζεται τις λέξεις σκληρά και χωρίς γυαλιά για τις σπίθες (αισθάνομαι κι αυτά που δεν πιάνω!). Έχει τσαγανό με ευαισθησία, βλέπω και γω πέρα από το μαύρο της και είναι η αδελφή τσατσά μου, θέλει-δεν θέλει. Χιούμορ απίστευτο και τελείως σουρεαλ (my style) που με πάει γαμιώντας να γελάω σαν την χαζή μπροστά στην οθόνη. Καθημερινή ανάγκη η καλημέρα μας, σαν το φιλί στον φίλο μόλις τον βλέπεις.

Κωνσταντίνος – ο στιχάκιας μου! Μούχει χαρίσει μεγάλες χαρές με την μουσική που συμφωνούμε, μ’έχει στείλει με στίχους την στιγμή που έπρεπε, και μου αρέσει που αναρωτιέται, αισθάνεται, κι όταν πονάει. Όταν ακούω για Γιάννενα, θέλω να πω: α! έχω έναν φίλο εκεί!

Χωρίς αυτούς, η γειτονιά δεν θα με χωρούσε. Όταν ήρθα εδώ, ούτε που είχα φανταστεί ότι μια μέρα θα μιλούσα για φίλους που γνώρισα εδώ έτσι. Νοιώθω πολύ προνομιούχα και πολύ πιο γεμάτη στο μυαλό και την καρδιά μου. Αν πω ευχαριστώ, θα είμαι τελείως σάχλας? ... Ε, στ’αρχίδια μου (με την καλή έννοια!). Σας ευχαριστώ! Το κράτησα στα 6, ανορθόδοξα! Ουφ!
...............................................................................................
Η επόμενη ενότητα (σιγά μην τα’άφηνα έτσι και μεγάλη η χάρη σας γιατί δεύτερη φορά τα γράφω!!!! Αχ γιαννοτάλισκερ!) είναι άτομα που έχω ξεχωρίσει και γουστάρω αφάνταστα για διαφορετικούς λόγους τον καθένα:

Οι ποιητές σε ρίμα και πεζό:
Άγγελος Σπύρου – από τους λίγους που δεν τρομάζω όταν βλέπω μακροσκελή κείμενα. Γουστάρω τις μουσικές του, γράφει με ευαισθησία ωριμότητας και οι σκέψεις του με πάνε παραπέρα.

Η μπρουχίτα μου – αγαπάει την ζωή και το εκφράζει με τον απόλυτο αντίθετο τρόπο από μένα, σκληρά, υπέρ ρεαλιστικά και κατευθείαν στην ψυχή μου. Με συγκλονίζει.

Νίκος Περάκης - οι λέξεις υπό την ευθύνη του χορεύουν όλους τους σκοπούς με ντάμα την καρδιά μου. Υπέροχος!

Η μαρίνα μου – OTAN γράφει, οι λέξεις γίνονται εικόνες 3D. Όταν σχολιάζει θέλω να την πάρω αγκαλιά. Το χαμόγελο της είναι βάλσαμο.

Ο βασίλης – ποίηση εικόνας. My addiction.



Οι contemporaries μου που διαλέγουν το χαμόγελο ακόμη και με θολωμένα τζάμια:
Η εστρέλλα μου - τραβάμε με την ίδια δύναμη τα ζόρια, γελάμε σαρκαστικά στους ίδιους πόνους και μούχει χαρίσει τα πιο συγκινητικά λουλούδια εδώ και χρόνια.
Η τζότζα μου - ντάλε κουάλε στίψιμο και χαμόγελο. άλλη μια νικήτρια.
Τα ‘τεκνά’ που γουστάρω αφάνταστα (κοπλιμέντο είναι!):
Αρτού – Είναι στην ηλικία της ευχαριστημένη (εύγε!) αλλά το μυαλό της το ζορίζει.

Το κρεμμυδάκι μου – απίστευτο χιούμορ, ταλέντο και τσαμπουκάς.

Η ντίντι/ραφαέλα/λειντιντι/… - ήρθε επίσης αργότερα αλλά το χαμόγελο της με φτιάχνει. Και πίσω απ’αυτό, έχει να πει.

Κυβέλη – το πιο μικρό. Εύθραυστη και αέρινη. Αυτό που δεν υπήρξα ποτέ. Με εκπλήσσει.

Σταθεροί κομήτες:
Διαστήματα – σαν να τον ξέρω ένα πράμα. Και γράφει απολαυστικά.

Η γλαρένια μου – η mother goose αλλά ίσως έπρεπε να την βάλω με τα τεκνά γιατί στην ψυχή ούτε 5 τεκνά δεν έχουν το μπρίο της.
Η tradescadia – λίγες, ουσιαστικές κουβέντες. Κάποια σχόλια στην αρχή με βοήθησαν πολύ. Πάντα την σκέφτομαι.

Lockheart – η γλυκιά μου καλημέρα. Πολύ διαφορετικός από μένα και μου αρέσει αυτό.

Το κατερινάκι μου – φωνή που βαραίνει από την έλλειψη ανεμελιάς και την λαχτάρα να βουτήξει στα όμορφα. Γράφει υπέροχα μαύρα.
Ε, ναι, τελικά το ξανάγραψα όλο. Τελείως ζαβολιάρα αλλά μετά το τράκο που έπαθα… μου το επέτρεψα! σίγουρα άφησα απ’έξω ή ξέχασα σημαντικούς blogger πούχω βρει και μ’ενδιαφέρουν. Ποτέ δεν μπορούσα να καλουπωθώ στους όρους του παιχνιδιού. Έτσι το ένοιωσα, έτσι συμμετέχω. Αν πειράζει, βγάλτε με εκτός συμμετοχής! *ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ...

Αααα μην ξεχάσω: Περάστε μια βόλτα από http://www.malakas.blogspot.com έχει πολλή άποψη!
Αυτά…
Κύριε, μπορώ να πάω να πιώ νερό τώρα?


60 comments:

maya said...

τόκανα, τόκανα, τόκανα!!!!!
συγνώμη που δεν αναφέρω τους ζωγράφους των σκίτσων αλλά δεν είχα χρόνο να το ψάξω...

κακομοίρηδες μου, μην μου πείτε για άλλο παιχνίδι εντός τριμήνου (έρχονται και χριστούγεννα που βγάζω καντήλες!)γιτί δεν θα το αντέξω!!!

συγνώμη και απο όσους δεν ανέφερα. είναι παρ'αυτα στην δεξιά πλευρά του blog μου περήφανα.

καλό βράδυ
βγαίνωωωωωωω...
χχχχχχχχχχχχχχ

γιάννης φιλιππίδης said...

Αν το προλάβω, θα μια ο πρώτος καλεσμένος στη γλυκιά σελίδα των σχολίων…

Μάγια μου,

σ’ ευχαριστώ για τα μοναδικά λόγια που έγραψες για μένα

είσαι ψυχάρα

κι έκανες τελικά το παιχνίδι στα μέτρα σου όπως και γω,

κι επιτέλους,
όχι άλλα παιχνίδια τώρα στα κοντά,

έχουμε και χριστούγεννα να βγάλουμε! Ξέρεις, gifάκια, δεντράκια που αναβοσβήνουν, πολύχρωμες μπαλλίτσες και τα όμοια, δεν είναι που μ’ έπεισε σ’ αυτό η τάλισκερ μου, είναι που μ’ αρέσουνε και μένα κατά βάθος, κι όχι μόνο [κατά βάθος]


εύγε πουλάκι μου για την άξια ανάρτησή σου,

για τα πρόσωπα συμφωνώ, τουλάχιστον για όσα γνωρίζω, αφού είναι και δικές μου καθημερινες προτιμήσεις….

Φιλι φιλι

Υγ. να περάσεις καλά, όπου κι αν πάς…

Я верю в Сталина said...

Και νερό και καμιά βοτκίτσα, μια χαρά είναι!!!! Είναι και Παρασκευή κιόλας...

Το κομμάτι όλα τα λεφτά!!!!!!!!!!!!!!

mAuVe said...

κι εγώ που δεν βγήκα δηλαδή σήμερα (no worries θα βγω αύριο...) πρέπει να τα μπήξω????

γι' άλλη μια φορά ίσως έκανα copy paste τα όσα γράφεις... για τους λόγους που αναφέρεις & με τη σειρά που τα τοποθετείς... τουλάχιστον το πρώτο γκρουπάκι εννοώ

σ'ευχαριστώ για τα λογάκια σου πινελοφόρε,
κομψέ ακτινολόγε της ψυχής μου!!!!!
(μόλις το σκέφτηκα!!! καλό???)

σε σκέφτομαι
σε συμμερίζομαι
σε ψηλαφώ
σε θαυμάζω
σε νοιώθω
σε γουστάρω
σε αποζητώ
σε ψυχανεμίζομαι
σε πεθυμώ
σε διαβάζω
σε καταλαβαίνω
σε νοιάζομαι
σε πάω
σε πονάω
σε προσμένω
σ'αγαπάω (ασυναίρετα...ναι έτσι)

και πού είσαι?
όσα χιλιόμετρα κι αν μας χωρίζουν κοριτσάρα μου εννοείται πως θα σ' ακούσω....
να 'σαι βέβαιη γι' αυτό!!!!

είσαι στην καρδιά μου & κανείς δεν θα σε ξεχώσει από κει

φιλιά ατέλειωτα & αγκαλιές λιωσίματος

Talisker said...

Προσ παναφον. Ο λογ.στη μάγια μια ωρα διαβαζω με ογκοχρεωση και δεν βλεπω και φωτο.εισαι και για μενα το ιδιο επιστρεφω κυριακη ειμαι πολυ καλα σε πηρα ενα σετ τρεχαντηρι κιτρινο να προσεχεισ μακια(η ντι εξαφανιστηκε:)στο χιονι που δεν εχει νιφαδεσ παω για ποτακι το νου σου στο ν γιάννη μακια

maya said...

καλημέρα γιάννη μου!
την έχω δει την δουλειά. θα με κάνετε δέντρο, δεν την γλυτώνω! αφού σκέφτομαι για να κρατήσω το πνεύμα αντιλογίας που έλεγε και η μαμά μου όταν ήμουν μικρή, κάνοντας ντάρκ το blog για την περίοδο των γιορτών μπας και συνέλθετε.
ή...
θα σας κάνω στολίδι, να δείτε εσείς!

πάλι καλά που το διάβασες όλο - και λίγα είπα! :)

φιλιά πρωινά
έφυγες?
να πάρεις αδιάβροχο! και στον δρόμο προσεκτικά γιατί θα βρέχει!
(είδες που σε προσέχω? ό,τι μούπε η τάλισκερ!)

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@δημοσθένη μου
ήπια τις βότκες μου, και πέρασα όπως έπρεπε! το τραγούδι είναι πολυαγαπημένο μου απο εποχή σχολείου - τώρα πώς το θυμήθηκα...πάντως μου πήγε για την ανάρτηση αυτή πολύ.

καλημέερα πολύχρωμη!
χχχχχχχχ

maya said...

@νατασσάκι μου
κομψός ακτονολόγος της ψυχής σου...ναι, μ'άρεσε! όπως και το πινελοφόρος που με τρελλαίνει!!!

ευχαριστώ που μου χάρισες άλλη μια σου λίστα :) και σήμερα εγώ θάμαι μέσα μάλλον. έτσι, με την σκυτάλη, κούτσα-κούτσα θα βγαίνουμε συνέχεια. τι είπα τώρα? είναι νωρίς...

σε φιλώ κι ευχαριστώ - το ξέρω οτι τα εννοείς. το νοιώθω :)
και γω το ίδιο.
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

προς παναφον
δεν ξέρω τι λέει η κυρία! δεν την γνωρίζω.

προς τάλιΣΚΙΕΡ
τώρα δηλαδή κάνεις τρελλές φιγούρες στο χιόνι? τόπες και τόκανες! να περάσεις πολύ καλά, να ξεκουραστείς και μην σε νοιάζει. τον προσέχω τον γιάννη γιατί αν τον αφήσω θα αρχίσει να διακοσμεί χριστουγεννιάτικα. άσε με! έχει πάρει φόρα και τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα...
να φανταστείς το πρωί ξύπνησα με κάλαντα! έστειλε τον ζαφείρη με το τρίγωνο!!!!!
τς τς τς

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Negma said...

Καλημέρα Μάγια μου!

Χαλάλι η φρίκη που έφαγες, έκανες πολύ ωραία ανάρτηση.

Συμφωνώ με τους περισσότερους, κι όσους δεν γνώρισα μέχρι στιγμής θα φροντίσω να τους γνωρίσω.

Ξέρεις τι παρατήρησα; Εκτός από 3-4 αγαπημένους bloggers που είχα πριν "γνωριστούμε", όλους μου τους άλλους τους γνώρισα από εσένα.

Είτε μπαίνοντας στα "αγαπημένα" σου δεξιά για να χαζέψω, είτε επειδή κάποιοι "δικοί σου" με είδαν εδώ και με επισκέφθηκαν.

Και κολλήσαμε...

Έχω περάσει πολύ όμορφα, τόοοοοσες φορές με κάποιους από σας...

Μια και δεν πρόκειται να κάτσω να κάνω εγώ τέτοιο πράγμα (εμένα θα βγει 3+3=ν), ευχαριστώ από εδώ κι εσένα και όλα τα φιλαράκια μας!!!

Γλυκά φιλιά σε όλους!!!!!!!!!!!!!!

maya said...

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

στελλίτσα μου
σε είχα στο word μαζί με την τζότζα!!! πού είναι το κείμενο? μήπως στο προηγούμενο που έχασα?!!!!!
αααααχ. θα κάνω διόρθωση! δεν ΥΠΆΡΧΕΙ περίπτωση να είσαι απ'έξω! πάω να το ψάξω!!!
χχχχχχχχχχχ

υγ.για το σχόλιο θα σου απαντήσω μόλις το φτιάξω :)

Unknown said...

Καλή μου γλυκιά μου αγαπημένη μου μάγια !!!!

πόση χαρά μου έδωσαν τα λογάκια σου δεν μπορώ με ΤΙΠΟΤΑ να την περιγράψω...!!!!!!!!!


μου αρέσει που η παρέα καλύπτει όλους τους χαρακτήρες και χωρίς να είναι κανείς ίδιος με κανέναν ταιριάζουμε όλοι μεταξύ μας!!!!!!

-σου είπε η μωβούλα?? μετά το φεστιβάλ θα έρθουμε Αθήνα!!!!!!-

φιλάκια πολλά πολλά

_Κυβέλη_

Αλεξάνδρα said...

Α ρε φιλενάδα
Είσαι ψυχάρα καλή μου!!!

Πανέμορφη η ανάρτησή σου, κρίμα που σε παίδεψε.
Σε έχω στην σκέψη μου και στις εικόνες που βλέπω.
Να, σήμερα που είδα ένα ουράνιο τόξο εσένα σκέφτηκα, πολύχρωμή μου!

Σε ευχαριστώ που μου έδωσες μια θέση στην καρδιά σου

Φιλιά πολλά
ομορφιά μου

Αλεξάνδρα said...

... το τι γέλιο έκανα με το πρώτο σχόλιό σου δεν λέγεται!

Σ΄αγαπώ και γι αυτό:
με κάνεις να χαμο-γελώ

Ξανά φιλιά

maya said...

@εστρέλλα μου
και γω απο σχόλια σε blogs που μου τράξηξαν την προσοχή, βρέθηκα απο δω κι απο κει να βολτάρω, να γνωρίζω, να ανακαλύπτω. αν βρήκες απο μένα όμορφες γωνιές, χαίρομαι ΠΑΡΑ πολύ. δεν ξέρω τι κριτήρια έχει κανείς. το κλικ ψάχνουμε όλοι...

φιλιά βραδινά
(μέσα θα μείνω...
δεν πειράζει. θα διαβάσω!)
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@κυβελάκι
θέλω να βλέπω να χαμογελάς. αν βοήθησα λίγο, i rest my case.
είσαι νεραιδάκι, τι να κάνουμε?

χχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@αλεξάνδρα μουυυυυυ...
πρώτα φιλι και μετά να σου πω,
μεγάλο δώρο, ειλικρινά το λέω, να με σκέφτηκες σε μια τόσο υπέροχη στιγμή όπως το ουράνιο τόξο. είναι αυτό που λέγαμε για μετά την βροχή. σε κείνα τα άλλα, τις δύσκολες καταιγίδες...

...δεν έχω λόγια αυτή την στιγμή. δεν θέλω να πω για να πω κι απ'την άλλη θέλω πολλά να πω...

περνάει η αγκαλιά τα σύρματα?
όμορφη νύχτα νάχουμε
χχχχχχχχχχχχχχχχχ

υγ.γέλασες που όλο στην πρέσσα με βάζουν?!!! αμάν! αυτό το παιχνίδι πολύ με ζόρισε. αφού βγήκα χτες το βράδυ και ήμουν τόσο ανακουφισμένη που το κατάφερα - όλο αυτό σκεφτόμουν! αν είναι δυνατόν!
καλά, όχι και ΟΛΟ...
:)

Αλεξάνδρα said...

Να ΄μαι εδω να λέω την πρώτη καλημέρα, παρέα με τον καφέ. Γιατί αυτό κι αν δεν περιέχει μαγεία:

με το διαδίκτυο μπορείς να επισκέπτεσαι όποτε θελήσεις τους φίλους, χωρίς να φοβάσαι μην τους ενοχλήσεις... Σου χτυπάω την πόρτα του blogόσπιτού σου λοιπόν και δεν φοβάμαι μήπως σου λείπουν κοτσίδια (επειδή στα ΄κοψε η Talisker - που επιτέλους επιστρέφει σήμερα),ή μήπως σε πιάνω με την τσίμπλα στο μάτι που λένε...

Σου αφήνω ένα κουτάκι, χρωματιστό κι αυτό σαν κι εσένα, (α βρε Γιάννη με τα κουτάκια σου) που έχει μέσα ένα χαρτάκι που γράφει: Maya δώρο είναι τα λόγια σου, οι όμορφες λέξεις που στήνουν χορό μπρος στην οθόνη του υπολογιστή μου.
Δώρο είναι η φιλία που χτίζεται λεξούλα λεξούλα μες απ΄το μέσο που διαδίκτυο ονομάζεται, με τα μάτια της στραμένα απευθείας στην καρδιά...

κι αν λένε πως δεν μπορεί να περάσει η αγκαλιά μες απ΄τα καλώδια, εγω δεν το πιστεύω γιατί την ένιωσα...

Καλή σου μέρα
φιλενάδα

Talisker said...

Φιλι στην αποπανω μου:))
(Αλεξ )
___________________
Λατρευτη μου μις Μαγια Μελαγια!!!
Η αναρτηση σας ητο μια ζεστη νοτα στην παγωμενη μου καρδια λογω ψυχους και οχι λογω αναισθησιας!

Σας εδιαβαζα σε ενα απιστευτα παγωμενο παρκο με χιλιαδες πλατανοφυλλα και εκυριευτηκα απο γελωτα γεγονος πουε εκανε κατι υπερηλικες στο διπλα παγκακιον να σταυροκοπιουνται!

Με τιμα η μεγαλοσυνη σας αλλα και η ειλικρινεια σας ..εκεινο δε το με "παει γαμιωντας " ητο μια πολυ πετυχημενη εκφρασις λεω νατην προσθεσω στο βιογραφικο μου!

Δεν εσκιαρησα διοτι δεν ειχε κοκο νιφαδας την Παρασκευη.
και κατεβηκαμε εις την πολην διοτι η μαδερ ειχε το τραπεζι νο 6436575347 και μετα δεν εδυναμειν να ξανανεβω..λογω βαρυστομαχιας!
Επισης το μικροτερον τεκνο της οικογενειας αδιαθετησε και αναχωρησαμεν αρον αρον χτες το απογευμα διοτι ο κυρης του σπιτιου δεν ειναι μονο αγχωδης αλλα και υπερβολικος..

εκιε βλεπεις δεν εχουμε καλους γιατρους εδω μας ξερουν και οι πετρες οταν αρρωσταινουμε ποσο τρελλοι γινομαστε λολ!

Ετσι απο σημερα και νωρις νωρις μαλιστα
εφουρνισαμεν ενα κοτοπουλο
αδειασαμε κατι σαμσοναιτ που μοιαζαν με μπαουλα διοτι τα απρε σκι ειναι ενα ακομα φετιχ ..
και σε λιγο θα
αρχισουμε τον σημαιοστολισμο
λαθος
λαθος
τον δενδροστολιζμο ηθελα να πω!!!!!

Οσο για την εταιρη Αγγελο του Τσαρλυ την Λειντυ Ντι Ντι
μολις πατησε το ποδι της
σηκωσε ανεμοθυελλα !!!

ΜΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!!

ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΣΣΣ!!!

παω να φερω το
τρεχαντηρι κι ερχομαι

Talisker said...

φιλι φιλι φιλι φιλι φιλι φιλι..

maya said...

αλεξάνδρα μου!!!!
είμαι πολύ ώρα να προσπαθώ να σου στείλω απάντηση στο 2ο μειλ και δεν μ'αφήνει το (....) βάλε ό,τι θες γιατί απο βρισίδι, τόχω στο τσεπάκι και δεν θα με κάνετε πια παρέα. πρέπει να προσέχω λίγο!

όταν μπορέσω, θα λάβεις!

χχχχχχχχχχχχχχχχχχ

υγ. πάω γιατί το μικρό μου πονάει στην κοιλιά και φωνάζει απο το μπάνιο...αρχίσαμε...ωραία κυριακή. μήπως μας κόλλησε το μικρό της κυρίας τάλισκερ?...

θα σας απαντήσω και στις 2 μόλις τελειώσω με το crisis...


xxxxxxxxxxxxxxxx

welcome home talisker!!! xxxxxxxxx

maya said...

@αλεξάνδρα μου
δεν θα προσθέσω τίποτα σε ό,τι είπες γιατί συμφωνώ και το πρωινό μου έγινε πανέμορφο γιατί και γω πρωι-πρωι με τον καφέ και την φόρμα μου σε επισκέφθηκα και απο κείνη την ώρα χαμογελάω! και νοιώθω.

χχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

ταλισκερ μου
περαστικά στο μικρό - κρίμα που σας κόπηκε στη μέση...αλλά χαίρομαι να σε σκέφτομαι πιο κοντά. (δεν έχω ιδεα που μένεις...απο αλεξανδρούπολη ως κρήτη...και πάλι έξω θα έπεφτα!)

η εικόνα που μου φέρνεις με τα πλατανόφυλλα είναι πανέμορφη. πραγματικά. ααα, μούρθε και ο λογαριασμός!

όντως γνώρισες απο κοντά την λειντιντι? σκηνή ζηλοτυπιας Νο 34522267.

enjoy your chicken, κατακαθήστε απο το ταξίδι, και θα τα λέμε κι άλλο. ξεκουράστηκες?

καμία λέξη δεν ήταν απο σόμπα. η ζέστη ήρθε απο μέσα μου :)

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
όμορφη ηλιόλουστη κυριακή να ζήσουμε...

Tradescadia said...

Ένα μεγάάάλο ευχαριστώ για τις επισκέψεις, για τον χρόνο που μου αφιερώνεις και για τα λόγια σου. Και που ακόμα και στο τελευταίο ποστ που (όπως είπες) ήταν σιωπηλό, βρήκες τρόπο να δώσεις το "παρών". Νά'σαι καλά και καλημέρα!

Σπύρος said...

Χαράς το κουράγιο σου που το ξαναέγραψες....πολύ όμορφες αναφορές σου :)...Φιλιά καλημέρα καλή κυριακή απο καρδιάς !!!

Unknown said...

Μαγια μου και βεβαια με έκανες να χαμογελάσω!!!!!!!!!

και χθες με τη νατάσσα ήμουν μες στην περηφάνια όταν μιλούσαμε για τα καλά σου λογάκια!!!!!!!!!χιχιχι


ουφ κατάφερα σήμερα να τελειώσω το καινούριο slide!!!

σε περιμένω απο το σπιτάκι μου..

θέλω τη γνώμη σου!!!!!


φιλάκια πολλά πολλά

_Κυβέλη_

maya said...

@tradescadia

μόνο χαμογελάω τώρα κι ελπίζω να το βλέπεις :)

καλό βράδυ
πολύχρωμο και άτακτο!
λέμε τώρα...δεν χάνουμε τίποτα...

χχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@lockheart γλυκέ μου
τώρα , κατάλαβες γιατί έκανα ουφ και αφ που τόχασα όλο προχτές?!!!

νάσαι καλά, χαίρομαι που ήταν ευχάριστο γιατί βγήκε κομματάκι μεγάααααλο!!!

όμορφη νύχτα νάχουμε
χχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@κυβέλη
θα έρθω να δω τι σκάρωσες λοιπόν!!!
αααα κουτσομπολεύατε ε?!!! χμμμμμ...

καληνύχτα απο δω
χχχχχχχχχχχχχχχχχ

Anonymous said...

Καλα εχω φτιαχτει απίστευτα!!! Απο τη μια ο paolofuego με παρομοιαζει με την Greta Garbo, από την αλ΄λη εσυ με λες τεκνο με τσαμπουκα και χιουμορ και ταλέντο και εχω απογειωθει λέμεεεε :))))))
Σε ευχαριστω πολύ πολύ μελισσούλα μου, χιχι :)
φιλάκιααααα!!!

ritsmas said...

καλησπέρα και απο εμένα. Απολαμβάνω όσα γράφεις για τους φίλους σου,
ριτς

maya said...

@κρεμμυδάκι μου γλυκό
δεν τόξερες?

καλή σου μέρα
καλή εβδομάδα νάχουμε!!!
χχχχχχχχχχχχ

maya said...

@ριτς καλώς την! χαίρομαι που βγήκε ευχάριστο το αποτέλεσμα γιατί μου έβγαλε την πίστη μέχρι να γίνει!!!ουφ...

καλή σου εβδομάδα!
χχχχχχ

Я верю в Сталина said...

Καλημέρα λέμε!!!!!!!!!!

maya said...

@δημοσθένη μου
καλά λέμε, καλά λέμε!!!

:)

χχχχχχχχχ

drunk tank said...

καλημέρα! καλή εβδομάδα!!!

με χαμόγελο διάβασα την ανάρτηση που πιστεύω ότι σε έκανε κι εσένα να χαμογελάσεις!
ευχαριστώ κι ας ακούγεται μικρό!

λυπάμαι που είμαι πάλι βιαστικός.
πού θα πάει; θα περάσει η μπόρα...

πολλά φιλιά

artou said...

καλέ εγω μια καλημέρα πέρασα να πω και είδα το όνομα μου γραμμένο στον τοίχο σου

σε ευχαριστώ πολύ

Υ.Γ επανέρχομαιαιαιαιαι

Dee Dee said...

Μαγια μου!!!

Γυρισα! Η Tali δε με γνωρισε απο κοντα, μολις της ειπα που βρισκομαι να ερθει να παμε για σκι φοβηθηκε τη συγκριση και την εκανε με ελαφρα πηδηματακια :) Σκι δεν εκανα, την πρωτη μερα απο την ανεμοθυελλα [οντως εγινε πανικος μολις πηγα:)] δεν καταφεραμε να ανεβουμε μεχρι το χιονοδρομικο και τη δευτερη μερα ειχε ηλιο και δεν ειχαν πολυ χιονι οι πιστες. Εβαλα φωτο στο δευτερο μπλογκ που εκανα, ελα να δεις.

Φιλακια καλη εβδομαδα.....σου αφηνω και λιγο υπεροχο τραχανα απο Π. Αγ. Αθανασιο :)

Dee Dee said...

Που εισαι ;;;;;;;;;;;;;;;

artou said...

ελα ντε που είσαι????????????

maya said...

Ι ΑΜ BACK!
είχα μπαλέτο και γιατρό και τώρα μπορώ να χαλαρώσω που τελειώνει η παιδική μέρα...

@αρτού μου
δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο γουστάρω το γκραφιτι. γι'αυτό σ'έβαλα στον τοίχο και πολύ χαίρομαι που χαμογέλασες!

καλό σου βράδυ
χχχχχχχχχχχχχχχ

υγ.μπορώ να σε σκέφτομαι και να σε νοιάζομαι χωρίς να παίρνω μέρος σε μειλ που-αν-δεν-το-στείλεις-πίσω-σε-8-άλλους-θα-πάθεις-μεγάλο-κακό-και-θα-μετανοιώσεις-την-ώρα-και-την-στιγμή-...
please?

maya said...

@ντίντι μου
έκανες panic με λίγα λόγια κει πάνω...καλοδεχούμενος ο τραχανάς - ευχαριστώ που με σκέφτηκες!!! :)

αχ ωραία που γέμισες μπαταρίες. αυτά αξίζουν, αυτά μας κρατάνε.

σε φιλώ
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

υγ.μόλις τελειώσω μπάνια θα έρθω να δω φωτό...

maya said...

@στιχάκια μου
με χαμόγελο γι'αυτούς που έγραφα
με χαμόγελο που επιτέλους αναρτήθηκε
με χαμόγελο που είμαι σε θέση νάχω να γράψω τόσα (κι άλλα τόσα!)

βρε θα περάσει η μπόρα...και μετά...
:)

υπομονή
καμιά φορά είναι χειρότερο νάχουμε πλύ χρόνο στα χέρια μας. δεν είναι κομπολόι...

χχχχχχχχχχχχχχχχχ

Tali said...

ΚΑΛΑ μιλαμε η ΛΕΙΝΤΥ ΝΤΙ ΝΤΙ
ψευδεται ασυστολως , δεν την γνωρισα διοτι ειχε γινει τετραπαχη απο Ραχατι και το Χαγιατι...
ναι!! Και με περασε γιατι πηγαινε ροβολωντας!!!
::))

Μολις εκατσα ..και αρχιζω τις κοινωνικες μου συναναστροφες ...
Μαγια εμφανισου γιατι ενα στερητικο το επαθα σημερα ..την αληθεια μου θα την πω!!!

(σορυ τωρα ..ποιος ακριβως κανει μπαλετο???:)

Dee Dee said...

Χα ! Ταλι σκασαμε στο φαγητο δεν εχεις αδικο, μπορει εγω να ημουν η χιονομπαλα που παραλιγο να σε παρασυρει :)

Πανε κι απ' το σπιτι σου, ολο αλλου τα λεμε :)

mayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa πνιγηκες;;;

Dee Dee said...

Αφηνω την Ταλι εδω, παω σπιτι μου να κλαφτω. Καλο βραδακι!!!!

Ταλι να τους προσεχεις ολους και θελω αναφορα το πρωι ;)

Negma said...

Γειά σου ρε Τάλισκερ, λέμεεεεε!!!!!

Καλά που έχουμε κι εσένα να βγάζεις το φίδι απ' την τρύπα!!!!

Κάθε φορά που διαβάζω τα περί μπαλέτου, το ίδιο πράγμα θέλω να ρωτήσω, αλλά φοβάμαι μην πω μαλακία!

Μάγια, εσύ ΚΑΝΕΙΣ μπαλέτο, ή ΠΑΣ τις μικρές μπαλέτο;;;;

Ορίστε, τό 'πα! Ααααχ!!!

maya said...

έχετε τρελλαθεί τελείως?!!!
έχω 2 κόρες άρα απο δευτέρα μέχρι και πέμπτη είμαι ένα με την σχολή...

σσσσσσσς...να πω την αλήθεια μου, πολύ θάθελα νάχα συνεχίσει ή ξαναρχίσει το μπαλέτο...σσσσσσσσσσς, είναι μυστικό.
τις βλέπω και ζηλεύω...το γουστάρω πολύ.

Αλεξάνδρα said...

Ααα είναι όμως πολύ ωραίο να έχεις μια ώρα ελεύθερη απ΄έξω όταν η μικρή κάνει μπαλέτο... Ωρες ηρεμίας και ξεκούρασης. Μαζεύεις δύναμη για να συνεχίσεις την μέρα...

Αυτό κάνω εγω όταν πάω την μικρή...

Μόλις γύρισα σπίτι και θέλω να σας πω, πως μου λείψατεεεεεεεε

Φιλιά Μάγια

tzotza said...

ηρθα επιτελους maya μου!!! (ητανε ενα αστα να πανε σ/κ!!!!)
αλλα ο καφες ειναι ακομη ζεστος και το κρουασαν ακομη φρεσκα..
τι να πω τωρα ομως? με τιμαει να ξερεις που εγραψες τοσα ομορφα λογια για μενα..i am not worthy dear!!! αλλα χαιρομαι ταυτοχρονα!!! :))))
πιο πολυ μαρεσε που βρηκεις ενα πολυ εξυπνο τροπο να βαλεις οσους πιο πολλους μπορουσες μεσα στο παιχνιδι..ποσο γλυκια εισαι φιλεναδα μου!!!

σευχαριστω και παλι..
σε φιλω..
:)

maya said...

και μένα αλεξάνδρα μου αλλά βλέπω να γίνεται αυτό αυτές τις επόμενες μέρες. έχω πολλή δουλειά και εδώ όλο κοπάνα κάνω. αυτή η εβδομάδα ...πρέπει να λιώσω για να προλάβω...
μόνο τα βράδια πιο εύκολα...

χχχχχχχχχχχχχχχχ

θα δούμε πώς θα πάει! κι απο δω καληνύχτα! μααααατς.

maya said...

@τζότζα μου
νάσαι καλά, νάμαι καλά...λαλαλα!
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

don't be silly! of course you're worthy!

καληνύχτα πολύχρωμη...

Talisker said...

Γεια σου Στελλα:::)))
Να την δω την Πλιατσεσκαγια να κανει πιρουετες και τι στον κοσμο!!!
Μολις τελειωσα ενα παιχνιδι που μολις διαπιστωσα οτι εσυ δενε χεις παιξει μισες Μαγια και ταυτοχρονως θυμηθηκα οτι δεν καλεσα κι εγω κοσμο..
χμμμ

λειντυ Ντι Ντι μου
το οτι εισαι κουκλα στο ειπα;
θα στο επισημως στο σπιτι σου!!
Εν τω μεταξυ λεω να παω στου Γιαννη που μου εχει λειψει φριχτα
θα ξαναρθω!

maya said...

@τάλισκερ μουμου
θα κάνω ένα grand jete (σάλτο ψιλομορτάλε) όταν αρχίσετε να στολίζετε με την αλεξάνδρα, μην ανησυχείς!!!

χχχχχχχχχχχχχ
καλημέρααα

Negma said...

Μήπως ήσουν στα Μπολσόι,
μπαλαρίνα από σόι;

(Καλά.. έχω ξεφύγει...)

(Χάρρυ Κλύνν, ήταν αυτό; Δεν θυμάμαι...)

maya said...

πάντως επίκαιρο!!!! εστρέλλα μου!!!

καλημέρα μας
ήλιος απίθανος σήμερα
άχ ένα μπάνιο τοθελα να χαθώ...

χχχχχχχχχχχχχχχ

artou said...

μπορείς να με σκέφτεσαι με όποιο τρόπο θέλεις δεν περίμενα να μου στείλεις πίσω κάτι απλά στο έστειλα για να γελάσεις με τα χάλια του κόσμου

maya said...

@αρτού μου γι αυτο σε γουστάρω, γιατί δεν κολλάς! καλημέρα όπως σ'αρέσει!
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

"Είμαι γυναίκα του κεφιού
και δεν υπολογίζω,
Έτσι τον βρίσκω τον καιρό
έτσι τον αρμενίζω


Δε με νοιάζει δε ρωτάω
η ζωή τι θα μου φέρει,
στο 'να χέρι το τσιγάρο
στ'άλλο χέρι το μπεγλέρι!


Είμαι γυναίκα του γλεντιού,
τα θέλω όλα δικά μου
Και μοναχά ο έρωτας
γεμίζει την καρδιά μου!


Δε με νοιάζει δε ρωτάω
η ζωή τι θα μου φέρει,
στο 'να χέρι το τσιγάρο
στ'άλλο χέρι το μπεγλέρι!"

΄Ετσι για να δείξω το μπριο μου
;-)

Μ' άρεσε...το ξέρεις;
Πολυυυυυύ...αλήθεια σου λέω..
:-)

Τους άλλους τους "κυνήγησα"...
Ντράπηκα...δεν την αντέχω την αναμέτρηση, αλλά αυτό ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

maya said...

α ρε γλαρένια μου
το αισθάνομαι οτι το φχαριστήθηκες!!! καλή μου! γυναικάρα του κεφιού!!!
πάντα χαρές να ζούμε!

σε φιλώ πολύπολύ
χχχχχχχχχχχχχχχ