Tuesday 14 August 2007

Salut! c'est encore moi!

μ'ένα τραγούδι, πάλι απ'τα πολύ παλιά. να με συγκινεί παιδικά και μακρινά. με χαμόγελο. αλμυρό. ανανεωμένο. ανέμελο ακόμη. θα το κρατήσω όσο μπορώ. μπορώ! αισθάνομαι και πολλή χαρά για ό,τι έρθει. επέστρεψα με πολλούς στόχους προσωπικούς για την δουλειά μου και σιγουριά ότι ΟΛΑ θα πάνε καλύτερα. ναι. γύρισα. με χαρά ξαναπερπάτησα σε blogοσοκάκια. πόσο δύναμη έχει ο άνθρωπος που μπορεί να διαπερνά την τεχνολογία. συναισθήματα, χρώματα, ατμόσφαιρες και αποχρώσεις ξεπηδούν απο την οθόνη και γίνονται απτά, γνώριμα, ζεστά. εύχομαι να μην τελειώσουν οι διακοπές μας κι ας γυρνάμε σιγά-σιγά. απο το μυαλό να μάθουμε και έτσι να επιβληθούμε πια. τι λες? νάναι ο χειμώνας μια εποχή, όχι μια κατάσταση,ε? για πάμε...

8 comments:

katerina.. said...

Καλημερες,δροσερες,αθηναικες τωρα πια για σενα φανταζομαι.τα ποτα σου λοιπον τα βραδυνα,θα τα πινεις στα καλυτερα που ερχονται.στο χειμωνα που θα εχει αρωμα καλοκαιριου.καλη επυτιχια στους νεους στοχους.κ ειναι σιγουρη οταν εχουμε τη διαθεση να την πετυχουμε.
καλημερες..

maya said...

@katerina
ποτά στην υγειά σου και σένα κατερινάκι. να ξεχάσεις τον πόνο του αυχένα για πάντα σου εύχομαι. μακάρι να πετύχουμε τα μισά. πάλι πετύχαμε.
υγ. το έκανα το μακροβούτι για σένα.

μ'αρέσει αυτό που είπες:χειμώνας με άρωμα καλοκαιριού. λες να γίνεται?
καλημέρα και φιλιά εν μέσω μπογιατισμένων χεριών. έπεσα με τα μούτρα. ζωγραφίζω πολύχρωμες βάρκες σήμερα...
χχχ

Heliotypon said...

Εκπληκτικά τα κείμενα από τις διακοπές σου. Νόμισα ότι ήμουν εκεί, μαζί σου στο μακροβούτι... 'Ενοιωσα την αρμύρα στο δέρμα μου! Πιο δυνατά κι από τα δικά μου μακροβούτια...

Epicuros said...

Οι φωτογραφίες σου είναι πολύ καλές. Χρησιμοποιείς star filter; Το παρατηρώ σε όλες...

maya said...

@heliotypon
σ'ευχαριστώ πολύ. είχα πραγματικά όλες τις αισθήσεις μου ανοιχτές να ρουφήξω ό,τι δω, μυρίσω και νοιώσω. τόχα μεγάλη ανάγκη. ήταν δύσκολος ο χειμώνας και αρνούμαι να είναι έτσι κι ο επόμενος.
πολλά φιλιά
καλημέρα
χ

maya said...

@epicuros
μακάρι νάχα τον χρόνο να φωτογραφίζω όπως παλιά. εκτός απο την τελευταία που την έβγαλα με το κινητό και δυο-τρεις ακόμη, οι φωτογραφίες είναι απο το web. μην κάνω τον μάγκα.
καλή σου μέρα!
χ

E said...

Θερμά καλωσορίσματα Maya μου. Πολύ χαίρομαι που σε βρίσκω ξανά ανανεωμένη και γεμάτη. Αδυναμία ο Joe Dassin απο πολύ μικρή ακόμα...

Alors, Salut, c'est encore moi...

O Χειμώνας είναι στο χέρι μας. Όπως η ομορφιά στα μάτια μας. Εμείς χρωματίζουμε, χαρακτηρίζουμε, μεταφορφώνουμε...

Για πάμε, και βλέπουμε :)

Φιλια από καρδιάς,
Ε.

maya said...

@elena72
salut chere amie!
νάμαστε και όπως λές, βλέπουμε.

αχ όμως τα όμορφα που κάπου φαντάζουν προκλητικά. φωτιές πίκρα πάλι μεγάλη. πού να κρατηθούμε στο χαμόγελο? όλα τα όμορφα των ματιών μας χάνονται...άνιση πάλη.
καλό βράδυ?
φιλιά σίγουρα
χχχ